- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Insallah bulutum. Insallah hedefimize ulasırız. Ewet amacimdan saptım bu hafta ama tekrar basa donüyorum veee bu hafta supper kilo verecem insallahsağol canım. Ama önceki dediklerini biz okumadık sende yazmadın. Olurmu öyle şey biz hayatımızın her saati her dönemi buraya giremeyiz. Burası bize aracı ve yardımcı. Evet vücudumuz kilo almaya müsait olabilir ama biz burası sayesinde onunda bizim elimizde olduğunu öğreneceğiz ve takım olmasığındada kilomuzu koruyacağız. bu takım yarışma bizler hep bunun için çabalıyoruz. Sen iradeli bir kızsın ve herşey senin elinde.
en basiti nasıl bir çocuğun eline vuruyorsak yapmaması almaması yememesi gereken birşeye el uzatınca sende kendi eline vur çocukmuyum ben ya bumu benim zaafım de. Kız başlangıç olarak de bulut 67 ı,olmuş ben niye olamayayım de. bulut iki yapmış ben beş yapayım de bulut ekmek yemiyor bende yemeyim de. menülerim sağlıksız benim ama menüsü çok çok güzel olan kilo veren arkadaşların menüsünü örnek al. Daha yolun başındasın kasma kendini boğazımızı tutarsak azda spor yaparsak kesinlikle ulaşacağız hedefimize
Yumurta kadar taze zencefil bir baş sarımsak 4tane limon 2litre suDenemeden versene. Bizim yaptığımız mı acaba.
Yarın başlıyorum diyet siz 1ayda 15,kilo vermiş maşallah
Yok yedim diyo bagırsak çalıştırıyomuş yediklerim migdemde kalmıyoki diyo sarımsak zatin çok yafdalı zencefil yag yakıyor gözümle görmesem inanmazdım ama bize etkisi ne olur bilmiyorumyok artık 15 kilo mu
bence komşu onu içmiş başla lokma yememiş
Canın istemiyorsa yeme yogurt ye ama akşam acıkırsan iki katı yiyip hepten mahvetme günüoff ne yesem şaşırdım bugun canım hiiiç bişey istemiyor
yumurta mı yapsam yesem yahu bir akıl verin
Bir baş mı bir diş mi sarimsakYumurta kadar taze zencefil bir baş sarımsak 4tane limon 2litre su
Yawru bunla bi ayda 15 kilo veriliyosa kimse şisman olmazdı ya. Bu nasil iş aklim ermedi. Sen ne kadar süre once gordun bu arkadası? Emin miyiz bir ayda verdiginden?Yarın başlıyorum diyet siz 1ayda 15,kilo vermiş maşallah
Canın istemiyorsa yeme yogurt ye ama akşam acıkırsan iki katı yiyip hepten mahvetme günü
Bir baş mı bir diş mi sarimsakbir baş sarimsakla ogretmenlikten atilirim kız ben bi de napiyoz kaynatiyoz mu bunlari? Aksamdan suya mi koyuyoz?
Cidden mi yaaayy bildim bu tarifi annem yapmıştı nerdeyse boşanıyodu fena kokuyo
Kolay gelsin bacı. Iyi eglenceler. Dök tüm kurtlarını. Akşama spora da 45 dk erik dalı oynandı yazarsınKizlar ben kina hazirligindayim o yizden giremiyorum..kaotanim kralicemm..
Valla suan kuzenin hazirligindayiz..ondan yani
Cidden mi yaakaynatiliyo mu bacım nasil yapiliyo
Çok kokulu bir küre benziyorYumurta kadar taze zencefil bir baş sarımsak 4tane limon 2litre su
valla onun yaptıgı limon sarımsaklı bişeydi ve her sabah içiyodu
en son kardeşim beni okula babam arabayla götürsüne gelmişti durum
Bende zencefilli bir karışım duydum, denemekte fayda var .
Göbek ve simitleri eritiyormuş.
1,5 lt suya 3 dilim limon, iki parmak kadar taze zencefil, 2 kabuk tarçın .
Gün içinde bitirilmeliymiş.
Hergün yeniden tazeden yapılıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?