ıvır zıvırne aldın merak ettim kaptanim
Ooooooooooooo***12. Takım 562. Etap***
Gulumse25(75.2/)mezun
bulutungokyuzu(66,7
soffty(59.5
mrv2855(73.1/
compeng ( 68.3/67.2/1.1/%1.61)
elifff_9595 (70.6/
Edebiye 006 (79.4
12. Takım ortalaması:
Maşallah canım çok iyi gidiyorsun***12. Takım 562. Etap***
Gulumse25(75.2/)mezun
bulutungokyuzu(66,7
soffty(59.5
mrv2855(73.1/
compeng ( 68.3/
elifff_9595 (70.6/
Edebiye 006 (79.4
karamelli_turta (57.2/56.8/%0,69)
12. Takım ortalaması:
Teşekkür ederim kaptancımMaşallah canım çok iyi gidiyorsunçabuk mezun olacaksın sen
Adet gecikmesi oluyor mu hep cnm ?Bu arada kızlar ben de tartıldım 64 geldim. Regl olamadım ondan sanırımödem falan olmazdı bende fazla ama son zamanlarda geciktikçe ödem olmaya başladım.
Kader arkadaşım,Bu arada kızlar ben de tartıldım 64 geldim. Regl olamadım ondan sanırımödem falan olmazdı bende fazla ama son zamanlarda geciktikçe ödem olmaya başladım.
Neeeeeee birde artı haaaaaaaKader arkadaşım,bende regl olamıyorum 3 gün geçti . Bu hafta eksi çıkamadım. @tuzsuz_ruh canımı okuyacak canımııı
Ha ha yazık kız misafşrlikte herkesin içinde dövme evde sorarsın hesabınıNeeeeeee birde artı haaaaaaa
Ha ha yazık kız misafşrlikte herkesin içinde dövme evde sorarsın hesabını
Aranıza katılalı bugün tam 20. Gün.
O günden beri Tam 4.700 kilo gitmiş
2015 te erken menopoz demişlerdi tamamen kesilmiştim. İlaçlarla fsh düştü normale dönmüştü. Son 3 aydır gecikme oluyorAdet gecikmesi oluyor mu hep cnm ?
Ah canım inşallah oluruz da haftaya güzel eksilerle geliriz üzülmeKader arkadaşım,bende regl olamıyorum 3 gün geçti . Bu hafta eksi çıkamadım. @tuzsuz_ruh canımı okuyacak canımııı
Günaydın :)
kilomuzu nereye yazıcaz nasıl olcak şimdi bu gün
My SouL buraya bir havai fişek alabilir miyiz
2015 te erken menopoz demişlerdi tamamen kesilmiştim. İlaçlarla fsh düştü normale dönmüştü. Son 3 aydır gecikme oluyor
Ah canım inşallah oluruz da haftaya güzel eksilerle geliriz üzülme
Sen şimdi normal yaz canım. Aslında listeye eklemen lazımdı da ben sabah yeni üyeleri liste yapmaya üşendim bildirim geldikçe eleyeceğim
bu gün68.5 çıktım buraya kaçla başladığımı unuttum ama gecen hafta 70.2 kilo ile başlamıştım
My SouL buraya bir havai fişek alabilir miyiz
2015 te erken menopoz demişlerdi tamamen kesilmiştim. İlaçlarla fsh düştü normale dönmüştü. Son 3 aydır gecikme oluyor
Ah canım inşallah oluruz da haftaya güzel eksilerle geliriz üzülme
Sen şimdi normal yaz canım. Aslında listeye eklemen lazımdı da ben sabah yeni üyeleri liste yapmaya üşendim bildirim geldikçe eleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?