Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Oooooooo bir havai fişek de buraya bu neee harikasınnnnn
@Edebiye 006 hani %2 geliyordu

masallah harikasın canım helal :))

Kotuymus o acaba calissan mi biraz evde. Canim insanin dogasinda var dil ogrenme yetenegi. Cok farkli yollari var film izleyerek. Muzik dinleyerek. Hem eglenirsin hem de ogrenirsin. Eger istegin varsa bir dene. Is bulmana cok yardimci olur.
Kursa gidicektim ucretsiz çok isterdim biraz yatkınlığım olsun çünkü çok şazım oluyor hele bütün programlar ingilizceyken. Hafızam çok güçsüz. En kendime güvenmediğim konu dil

git kendine küçük beden bir kıyafet al önce giymediğin şimdi giyebildiğn :)
hic oyle bi odul dusunmemistim testturluyum öyle çok çeşitli giyinmem bi etek bi gomlek elbise zaten 38 beden kıyafetlerin duruyor onları giyiyorum yada kızların kıyafetlerini deniyorum

hic oyle bi odul dusunmemistim testturluyum öyle çok çeşitli giyinmem bi etek bi gomlek elbise zaten 38 beden kıyafetlerin duruyor onları giyiyorum yada kızların kıyafetlerini deniyorum
ooo snein bedenin zaten küçükmüş canım. ben 42 bedendim 40a düştüm mesela :)) benim de 1 ay sonra kayınbiraderimin düğünü var elbise alacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…