Merhaba..Hoşbuldum teşekkür ederim Boy:1.60 güncel kilo:62 hedef kilo:54Canım hoşgeldin. Menün gayet güzel afiyetler olsunzahmet olmazsa güncel kilo, hedef kilo ve boy alabilir miyim? Listeye ekleyecegim de kuzum
Hoşgeldin cnm boy /kilo /hedefler ne kadar yakın bana :) umarım güzel kilo verir, sağlıklı beslenme öğreniriz..Merhaba..Hoşbuldum teşekkür ederim Boy:1.60 güncel kilo:62 hedef kilo:54
Buna sewindim en azından birbirimize destek oluruz. Geçen hafta 2 kg werdim 64 düm. Nisanda durmaksızın cardio yapıcam. Mayıs sonuna kadar istediğim kiloya düşmem lazım. Sadece diyetle olmuyor çok hareketli bir dönem geçirmemiz lazım. 6 dan sonra hiç birşey yememek lazım. Erken uyanmak lazım ama bu aralar sınawlara hazırlandığımdan geç uyuypme uyanıyorum. Nisanda düzene sokucam uykumu kısmetse. Bu arada İst Şişliden katılıyorum? Ya senHoşgeldin cnm boy /kilo /hedefler ne kadar yakın bana :) umarım güzel kilo verir, sağlıklı beslenme öğreniriz..
Canım tetagil şase diye bişey var dişe çok iyi geliyor. Dr una sorarak kullanabilirsin. İzin alabilirsin sorun değil. Cumaları bildirimleri ihmal etmeyin yeterKızım dün çok huysuzdu. Yapamadım. Bugünde de yapamadım. Kızımın dış sıkıntısı var galiba. Yarında kayivalidemlere gidiyoruz. pazara donusyapariz inş. Ben izinli olabiliyormuyum
Çok teşekkür ederimCanım tetagil şase diye bişey var dişe çok iyi geliyor. Dr una sorarak kullanabilirsin. İzin alabilirsin sorun değil. Cumaları bildirimleri ihmal etmeyin yeter
Bende Tekirdağdayım. Uzak sayılmayız, benimde çalışma saatlerim biraz karışık ama güzel kilo verdim 20 gün oldu başlayalı 4 kgdan fazla verdim :) hedefim benimde 54Buna sewindim en azından birbirimize destek oluruz. Geçen hafta 2 kg werdim 64 düm. Nisanda durmaksızın cardio yapıcam. Mayıs sonuna kadar istediğim kiloya düşmem lazım. Sadece diyetle olmuyor çok hareketli bir dönem geçirmemiz lazım. 6 dan sonra hiç birşey yememek lazım. Erken uyanmak lazım ama bu aralar sınawlara hazırlandığımdan geç uyuypme uyanıyorum. Nisanda düzene sokucam uykumu kısmetse. Bu arada İst Şişliden katılıyorum? Ya sen
Benim de 55Bende Tekirdağdayım. Uzak sayılmayız, benimde çalışma saatlerim biraz karışık ama güzel kilo verdim 20 gün oldu başlayalı 4 kgdan fazla verdim :) hedefim benimde 54
Günaydın kaptancım
1.58 ben canımBenim de 55
Boy kaçtı senin canım.
Yaa ben yine gereksiz ıvır zıvır aldım
Yaa o zaman 50 ye kadar git sen:)1.58 ben canım
Evet kaç kilosun tartıldın mı.Günaydın kaptancım
Bugün listeye giriyoruz demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?