Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

22 Mart Perşembe menum
10:30 kahvaltı
1 adet yağda yumurta
3 dilim ekmek
1 Fincan şekersiz çay
4 adet zeytin
ara:
Yeşil cay ve yarım elma
öğlen 15:00
Salata
1 kase çorba
ara:
Şekersiz türk kahvesi
3 tane Tulumba tatlısı
akşam
1 kase çorba
8-9 kaşık bezelye yemeği
Salata

3 lt su

22 Mart menü ;
Kahvaltı 10.00;1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
Bir kk beyaz peynir
1 biber

Ara 12.00;bir sade soda
Bir sade türk kahvesi
2 kuru kayısı
2 ceviz

Öğlen 14.30;yeşil mercimekli limonlu roka salata küçük kase .

Ara 17.30;bir muz
Beyaz çay

Akşam 19.30;yarım kase mercimek çorbası
5 mercimek köftesi

Ara 21.30;yeşil çay

2,5 lt su
Uyku ;01.30

Hoşgeldin cnm boy /kilo /hedefler ne kadar yakın bana :) umarım güzel kilo verir, sağlıklı beslenme öğreniriz..
Buna sewindim en azından birbirimize destek oluruz. Geçen hafta 2 kg werdim 64 düm. Nisanda durmaksızın cardio yapıcam. Mayıs sonuna kadar istediğim kiloya düşmem lazım. Sadece diyetle olmuyor çok hareketli bir dönem geçirmemiz lazım. 6 dan sonra hiç birşey yememek lazım. Erken uyanmak lazım ama bu aralar sınawlara hazırlandığımdan geç uyuypme uyanıyorum. Nisanda düzene sokucam uykumu kısmetse. Bu arada İst Şişliden katılıyorum? Ya sen

Kızım dün çok huysuzdu. Yapamadım. Bugünde de yapamadım. Kızımın dış sıkıntısı var galiba. Yarında kayivalidemlere gidiyoruz. pazara donusyapariz inş. Ben izinli olabiliyormuyum
Canım tetagil şase diye bişey var dişe çok iyi geliyor. Dr una sorarak kullanabilirsin. İzin alabilirsin sorun değil. Cumaları bildirimleri ihmal etmeyin yeter

***12. Takım 562. Etap***

Gulumse25(75.2/)mezun
bulutungokyuzu(66,7
soffty(59.5
mrv2855(73.1/
compeng ( 68.3/
elifff_9595 (70.6/
Edebiye 006 (79.4

12. Takım ortalaması:

Listede olmayan arkadaşlar isminizi listenin altına ekler misiniz.

Bende Tekirdağdayım. Uzak sayılmayız, benimde çalışma saatlerim biraz karışık ama güzel kilo verdim 20 gün oldu başlayalı 4 kgdan fazla verdim :) hedefim benimde 54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…