Olur olur ben bi sporlara bakayımda konusalım tekrarBacim bu hafta kaçamak yapmadım yageçen hafta yapmistim baya.resmen iki gundur aç geziyodum aksama kadar. Daha iyi bir sonuç istiyorum artık ama olmuyor
Senin kız bikaç gündür huysuz hayırdır bir sorun mu var acabakızım çok huysuz kuşaktan hiç inmiyor başımı ağrıyor kafasını hiç kaldiramiyor
öncesi dişti şimdi burnu akıyor sarı sarı aksam da kustu ama aglamaktan kustuSenin kız bikaç gündür huysuz hayırdır bir sorun mu var acaba
kıyamam ya. abla sen nerde oturuyordun tamöncesi dişti şimdi burnu akıyor sarı sarı aksam da kustu ama aglamaktan kustu
bahçelievler yenibosna avrupa yakasikıyamam ya. abla sen nerde oturuyordun tam
hosuna giden ingilizce dizileri izleyerek bile gelistirebilirsin canim. Inan kelimeleri o zaman kendiliginden anlamaya basliyorsun. Once altyazili sonra altyazisiz izlersin.Kursa gidicektim ucretsiz çok isterdim biraz yatkınlığım olsun çünkü çok şazım oluyor hele bütün programlar ingilizceyken. Hafızam çok güçsüz. En kendime güvenmediğim konu dil
hosuna giden ingilizce dizileri izleyerek bile gelistirebilirsin canim. Inan kelimeleri o zaman kendiliginden anlamaya basliyorsun. Once altyazili sonra altyazisiz izlersin.Kursa gidicektim ucretsiz çok isterdim biraz yatkınlığım olsun çünkü çok şazım oluyor hele bütün programlar ingilizceyken. Hafızam çok güçsüz. En kendime güvenmediğim konu dil
Ama yaa bu haksizlik sen bu hafta az yedinDeryaOnDiet rakippp neredesin hadi gel beni yen :)))
kaptanın vakti yoktu alacele yazdı siz ekleyin dedi***12. Takım 562. Etap***
Gulumse25(75.2/75/0.2/%27)mezun
bulutungokyuzu(66,7/66,5/0,2/%0,30)
soffty(59.5/58.2/1.3/2.18)
mrv2855(73.1/
compeng ( 68.3/67.2/1.1/%1.61)
elifff_9595 (70.6/69.7/0.9/%1.27)
Edebiye 006 (79.4/79/0.4/%0.50)
Karamelli_turta (57,2/56,8/%0,70)
deyno (71.8/69.8/%2.80)
12. Takım ortalaması:
Yaa tamam listede degilim ya her hafta listenin altina mezunlari da ekliyordunuz bu hafta neden boyle komple cikarttiniz beni ve diger mezunlari
Anladım canım yine de ipin ucunu kaçırma , buraya düzenli menü ver bence yazacağım diye insan yiyeceği varsa yemiyor .Buralardayım canım yeni gelenleri takipteyim malesef ben aynı 72 kaldı öylece
Ha gitsin diye ne yapıyorum koca bir hiç
Aç karnına spor yapıp mutlu olduğum günleei özledim
Kızlar hep duyduğunuz laf ama buranın kıymetini bilin
bahçelievlerde soğanlı tarafını biliyorum azcık birde şirinevler meydanı biliyorum. güngören akıncıları biliyorum aaz çok oralar uzakmı yenibosnaya onu bilmiyom amabahçelievler yenibosna avrupa yakasi
şirinevler meydan tempolu yuruyusle 15 20 dk benim evebahçelievlerde soğanlı tarafını biliyorum azcık birde şirinevler meydanı biliyorum. güngören akıncıları biliyorum aaz çok oralar uzakmı yenibosnaya onu bilmiyom ama
ay yazayimmi du bi kaptanima sorayim ne diyeceksoffty yaz abla
Ey gidi gençliğim. Yeni mezun olduğumda o tarafta nöbete geliyordum Kocaeli'den.şirinevler meydan tempolu yuruyusle 15 20 dk benim eve
tam nereye geliyodunEy gidi gençliğim. Yeni mezun olduğumda o tarafta nöbete geliyordum Kocaeli'den.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?