Günaysın teşekkür ederim tamam etiketlerim ihtiyaç olduğundaGünaydınnn
Hayırlı cumalar bol eksiler
bulutungokyuzu kaptanım yardıma ihtiyaç olursa etiketlersin
Birde paylaşım alanında oylama var bakarsın cnm
Canım çok şaşırdım o kadar spora karşılık bu olmamalıydıÜzgünüm kızlar
Hayirli olsun cnm. Insallah iyi bir şeydirbi çırpıda ver kiloları insallah bende de koşu bandi var güya. Esimin basinin etini yemistim aldirana kadar. Şimdi depoda bekliyor geçen sene heveslenip kurdurmuştum bi ara ama mıknatisi kaybolmuş calistiramadik geri kaldirdik biz de mıknatis almak yerine
Su aralar insanlar ustume ustume geliyo..yani su bu demicem de geneli ...
Yok uc cocuk zor olcak...iste napicaksin oldu bi kere!!!
Yok hepsiyle nasil ilgileniyosun..
Ayyu canim sende simdi yapamassin ki gidemessin ki uc cocukla nereye unit sen falan!!!!!
Ben anlamiyorum ki benum cocuklarimin derdi,milletimi gerdi..
Niye bizim halkimiz ucuncu cocugu istenmeyen bebek gibi goruyo..
Hamileyken basliyorlar,isteyerek mi yaptin korunurken mi oldu..
Yahu kardesim istedim de yaptim..
Sizeneeeee!!!!?
Herkes kendini bilir,kimi on sene ara veriri kimi pes pese yapar ki bnmkilerin arasinda ucer yas var...evdeyim ..calismiyorum...
Cocuklari seviyorum..imkanim var..Allah imkan saglik verdigi surece kimseye ahh etmedim cocuk konusinda,etmemde..onlar bana emanet...
Ama siz kimsiniz!!!Derdiniz bni uzmek,dusurmek mi ..yoksa morel verelimdd guclu olsun mu..
Ne ya...
EDEPLİ EDEBİNDEN SUSARMİS,EDEPSİZDE BEN SUSTURDUM SANARMİS!!!!!
RABBİMden istegim kimseyle agiz dalasina girmemek..hani versin o sabri bana Allahim..
kızlar biliyormusunuz ben hala 69 um
3 ana öğünüm yine bildiğiniz gibi
Herşeyi kontrollü kararında yiyorum
Orda bi sıkıntı yok ama ara öğünlerde ne bulursam yutuyorum .
akşamları bi kase patlamış Mısır
Azıcık da cipsi
1 kase çekirdek
1 dilim pasta derken hergün başka bi saçmalık yiyorum .
Bugünlerde regl günüm geldi o yüzden de acayip açım doymuyorum sürekli bişilere saldırıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun
of düşük oluyor..canım bak benim dr um ne demişti biliyormusun.çok üzülmüştüm ben bu dönemlerde 3 yıl uğraştık en son eşim askere gidip gelsin tüp bebek yaparız diyorduk.aşılamada umutlu değildi çünkübenim için.neyse işte dr benim çok üzülüp ağladığımı görünce aldı karşısına çok güzel konuştu.biz dr lar için düşük umut verici birşey en azından hamile kalabildiğinizi biliyoruz artık.bundan sonra o yönde ilerlicez dedi.düşük heleki anne için çok üzücü oluyor ama dr için yön belirliyor.bak gör çabucak hamile kalırsın bunun arkasına Allahın izniyleEvet canim siddetli kanamam basladi
Canım çok şaşırdım o kadar spora karşılık bu olmamalıydı
***12. Takım 563. Etap***
bulutungokyuzu (66,5/
soffty (58.2/57.4/0.8/%1.37)
mrv2855 (75.2/73.7/%2 (1.99))
compeng (67.2/ 67.4/ % -0,59
elifff_9595 (69.7/
Edebiye 006 (79/78.4/0.6/
Karamelli_turta (56,8/
deyno (69.8/
Yeni Üyeler:
Elifaslan1986 (bk: 83/
shameless35 (bk: 67/67.2
ICanDoThis (bk: 73,1/gnc: )
ozlemm89.( bk: 65 /gnc: )
sibell16 (bk: 68,7/gnc: )
Tomrs(bk: /gnc:
Makbiile (bk: /gnc
Desal (bk: /gnc
icecandy(bk: 156.3 /gnc: 150.6/-5.7/ %3.64)
İcandothis(bk: /gnc:
Mezunlar:
Gulumse25 (75/
Florence_N(74.8/73.5/1.3/%1.73)
deryaondiet(68.5/
12. Takım ortalaması:
***12. Takım 563. Etap***
bulutungokyuzu (66,5/
soffty (58.2/57.4/0.8/%1.37)
mrv2855 (75.2/73.7/%2 (1.99))
compeng (67.2/ 67.4/ % -0,59
elifff_9595 (69.7/
Edebiye 006 (79/78.4/0.6/
Karamelli_turta (56,8/
deyno (69.8/
Yeni Üyeler:
Elifaslan1986 (bk: 83/
shameless35 (bk: 67/67.2
ICanDoThis (bk: 73,1/gnc: )
ozlemm89.( bk: 65 /gnc: )
sibell16 (bk: 68,7/gnc: )
Tomrs(bk: /gnc:
Makbiile (bk: /gnc
Desal (bk: /gnc
icecandy(bk: 156.3 /gnc: 150.6/-5.7/ %3.64)
İcandothis(bk: /gnc:
Mezunlar:
Gulumse25 (75/
Florence_N(74.8/73.5/1.3/%1.73)
deryaondiet(68.5/
12. Takım ortalaması:
O sorun var illet benimde hep var bıktım ya. Onun yüzünden kilom hep yüksek çıkıyorkızlar ben geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum da bugün 80 çıktım.birde wc sorunum var kaç gündür
kaç gündür sıkıntılıyım o konuda bendeO sorun var illet benimde hep var bıktım ya. Onun yüzünden kilom hep yüksek çıkıyor
Geçen hafta listeye yazmamışız abla bu hafta istersen ekle kendini güncel 80diye olurmu unutmayalım
Bende öyleydim hiç dikkat etmezdim çatır çatır giderdi. O yüzden diyatın başlarında ne kadar giderse o kadar kar öok hızlı gidiyor diyoruz. Şuan daha fazla dikkat etmeli sporumuzu aksatmamalıyız ki gitsin kilolarımız. Sakın hevesin kırılmasın daha çok heveslen vücudun inatçıysa aklın daa inatçı bende kaç haftadır 66dayım. Seni rakip gördüm bu hafta kendime bakalım haftaya hangimiz kilo vermiş olucaz. Senin artık elpitiğinde var işim zorYa hevesim o kadar kırılıyorki kendime şaşırıyorum.
Eskiden ben spor yapmadan bu yemeyle iki ayda on kilo verirdim şu anda hem spor yapıyorum hem dikkat ediyorum ama cok yavaş ilerliyorum niye böyle anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?