Geçen akşam eşimde abisi gile getirdi herkes yedi ben ve görümcem hariç tadına bile bakmadık tadını biliyorumki dedim yemedim ben diyetteyim diye herkesi diyete mi sokayım şimdi az öncede Kıbrıs tatlısı yaptımadam tulumba tatlisi almaya gitti ben nereye gidem simdi
Kapak gibi cvp olmuş ama demek onlarda seni görmek istemişler biraz daha sakin ola bilirdin illa Karadeniz damarın tutacakBen sabah 7 de kalkar kizimi esime hazirlar gonderir cok cok mumkun olmadikca uyumam bile ki kizim gelene kadar islerimi bitireyim..yemegimi daho yapiyorum ki onlarla vakit gecireyim..
Oyle gittigim iki uc arkadasim vardir oda nadir....hafta ici okul var diye gitmeyi tercih etmiyorum ders saatimiz karisiyo vs..
Arkadasin biri aradi,yanindada bir arkadas var ama samimi degilim o kadar..
Cagirdi dedi gel kahve icelim laflariz..
Saat dort olmisti..
Dedim arkadasim saol size afiyet olsun,hem halsizim hemde kizimin odevleri var biliyosun sen pek musait olmuyorum..oda mutfakta is yapiyo diye hopatlore vermis sesi..o yanindaki arkadaata bagiriyo..ayy merve bi tek senin kiz okula gidiyo..anladik tamm sen iyi annesin.....ne zaman desek illa cocuklarla ilgili bisey buluyosun..dedim bende kim o..
Arkadas dedi iste suda yanimda o diyo diye..
Tepem atti,dedim bni duyuyo heralde...
Dedim ki canim kusura bakma,senin gibi got gexdircem diye cocuklarimi ihmal edemem....
Haklisin bitek bende cocuk var galiba sen hic takmadigina gore dedim..
İyi anne olmal icin yapmiyorum canim bunlari dedim,gorevim bu..ben boyle mutlu oluyorum canim dedim..
Beni cok gormek istiyosan cuma okuldan sonra cumartesi yafa goruselim...hadi ben sizi tutmayayim dedim kapattim teli..
Yani ben yanlis biseymo yapiyorum siz diyin..ne bu atar!!
Ya ben sakayla karisik laf sokmaya hic gelemiyorum..ama saman alevi gibiyim...o kelimeleri kullanmadan da anlatabilirdi derdini..Kapak gibi cvp olmuş ama demek onlarda seni görmek istemişler biraz daha sakin ola bilirdin illa Karadeniz damarın tutacak
Evet canim siddetli kanamam basladiDr la gorustunmu canım
ya daha uygun bi vakitte cagitabilirlermis akşam 4 olmuş bu saatten sonra mesguliyetler artoyor iyi yapmışsın merve anlar öyle istediği her saatte kafasina göre bu yere gitmeyeceginiKapak gibi cvp olmuş ama demek onlarda seni görmek istemişler biraz daha sakin ola bilirdin illa Karadeniz damarın tutacak
hosgeldi canım napolyon dikkat ediyon mu durumlat nasılGünaydın kızlar
Napıyorsunuz bakalım ?
@anka_misali
Anka biraz izne ayrılmış sanırım ,
İyi olmuş biraz kafasını dinler yine döner inşallah
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım .
bulutungokyuzu
Görevin hayırlı olsun canım
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler
Ben eskilerden bi zayıflamış bayan
Yani dimi canim..ya daha uygun bi vakitte cagitabilirlermis akşam 4 olmuş bu saatten sonra mesguliyetler artoyor iyi yapmışsın merve anlar öyle istediği her saatte kafasina göre bu yere gitmeyecegini
üzülme ne olur her şerde iki hayır vardır bundan sonra daha güzel olacak insEvet canim siddetli kanamam basladi
Meslektaşmışız biz yahu :)Ben de 30 yasina girdimm maalesef bu ayewliyim1 bebişim var 8 aylık. Çalısıyorum ogretmenim. Samsunda yasiyorum. Yarismaci arkadaslara bol başarilar dilerim
Baska hastanede bir daha kan verdim ve değerim 18 cikti sanirim kimyasal gebelik((
Canım ben Pazar günü takıma ve diyete başladım. Başlangıç kilom: 156.3***12. Takım 563. Etap***
bulutungokyuzu (66,5/
soffty (58.2/
mrv2855 (75.2/
compeng (67.2/
elifff_9595 (69.7/
Edebiye 006 (79/
Karamelli_turta (56,8/
deyno (69.8/
Yeni Üyeler:
Elifaslan1986 (bk: 83/
shameless35 (bk: 67/
ICanDoThis (bk: 73,1/gnc: )
ozlemm89.( bk: 65 /gnc: )
sibell16 (bk: 68,7/gnc: )
Tomrs(bk: /gnc:
Makbiile (bk: /gnc
Desal (bk: /gnc
icecandy(bk: /gnc:
İcandothis(bk: /gnc:
Mezunlar:
Gulumse25 (75/
Florence_N(74.8/
deryaondiet(68.5/
12. Takım ortalaması:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?