- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Ayyy ne guzel minişlerle uğrasiyorsun yani. Ben koca heriflerlerle ugrasiyomEvet canım ben sınıf öğretmeniyim
Çok az kalmış bebişimHmm tamam. Ne kadar azmisim. Çok almışım..
Hahaha, ben de hepsiyle uğraşıyorum.Ayyy ne guzel minişlerle uğrasiyorsun yani. Ben koca heriflerlerle ugrasiyom
Keske listede olsaydın çok guzel vermişssinHmm tamam. Ne kadar azmisim. Çok almışım..
İzine çıkınca çok almışım ya. Yine 2 haftayı bulur.Çok az kalmış bebişim
Haftaya bekliyorum ben seni bu azimle. Maaşallahın varİzine çıkınca çok almışım ya. Yine 2 haftayı bulur.
Geçen pazar adet oldum, geçen hafta ödem yüzünden 200 Gr ekşi idim. Bu hafta toptan oldu böyle. Yoksa adet sancısından hiç spor yapamadım.Keske listede olsaydın çok guzel vermişssin
Teşekkür ederim canımİlk hafta için süper bir eksi . Tebrik ederim. Kacinci sınıfları oksuruyorsunuz?
@Edebiye 006 teşekkür edelim tatlım
Sen edebiyat öğretmeni misin canım?Ayyy ne guzel minişlerle uğrasiyorsun yani. Ben koca heriflerlerle ugrasiyom
Aynen canim benim doktorum da ayni şeyleri soyledi. Buna da şükür beterin beteri var ne yapalim saglik olsun yeterki.of düşük oluyor..canım bak benim dr um ne demişti biliyormusun.çok üzülmüştüm ben bu dönemlerde 3 yıl uğraştık en son eşim askere gidip gelsin tüp bebek yaparız diyorduk.aşılamada umutlu değildi çünkübenim için.neyse işte dr benim çok üzülüp ağladığımı görünce aldı karşısına çok güzel konuştu.biz dr lar için düşük umut verici birşey en azından hamile kalabildiğinizi biliyoruz artık.bundan sonra o yönde ilerlicez dedi.düşük heleki anne için çok üzücü oluyor ama dr için yön belirliyor.bak gör çabucak hamile kalırsın bunun arkasına Allahın izniyle
Maalesef düşük oldu canim.B bibliyofil_k canım ne yaptın aklım hep sende haber ver bize lütfen. hayırlı haberlerini alalım inşallah
Ewet canımSen edebiyat öğretmeni misin canım?
Yazış tarzından belli canım, kendini çok güzel ifade ediyosun.Ewet canım
Bırakma bırakma yakinda herkes sendeki büyük degisimi görecekTeşekkür ederim canım1.sınıfları okutuyorum.
@Edebiye 006 teşekkür edelim tatlıminan kilo vermemee katkın çok büyük:) mesajını görmeseydim, çarşamba günü kocaman yaş pastanın yarısını yememle sonuçlanan krizden sonra tartılmayacaktım bile korkumdan, diyeti de bırakacaktım büyük ihtimalle :)
Haklisin canim,Bizimkinin askerliği bitince vericem inşallah krese canım.3 yaş diyor ama konuşurum bir şekilde yapmak lazım çalışmak istiyorum Cocugumun geleceği için
Ohh ne guzel yapmissiniz canim hep beraberBende valideye gitmiştik hep beraber orda toplandık yedik içtik eve geldim msj çoktan yazdım ama göndermemişim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?