- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimde seni mi seni kendimde mi görüyorum desemDün sabah müthiş bir başağrısı ile uyandım. Öğlene kadar uyudum uyandım geçmedi. Öğlen agrikesici içtim ve ufaklı ile uyudum. 3ü geçiyordu uyandığımda. Şükür başımın ağrısı geçmişti. Garip bir halsizlik vardı bu sefer. 9 gibi çocuklarla beraber ben de uzanmistim, bir uyandım gece 2. Mutfak öylece dağınık.. Baktım baktım uyuz olup gittim yattım. Bu sabah da kalktığımda beri mutfaktaydim. Kahvaltı üstüne ciğer kavurdum, yumuşamış domateslerden çorba yaptım, kotulenen elmaları rendeleyip kavurdum. Çocuklar okuldan geldi, yedirdim, şimdi ufaklığı sallıyorum. Elmalardan turta yapacağım. Geçen oğlan ağaçtaki ekşi dutlari toplamıştı, şekere bastım, reçel deneyeceğim onlardan da.
Yoktun merak ettim bacım. Geçmiş olsun. Oluyor arada bana da. Ama şunu soyleyim uyudukça daha kotüye gidiyor... hep bahardanDün sabah müthiş bir başağrısı ile uyandım. Öğlene kadar uyudum uyandım geçmedi. Öğlen agrikesici içtim ve ufaklı ile uyudum. 3ü geçiyordu uyandığımda. Şükür başımın ağrısı geçmişti. Garip bir halsizlik vardı bu sefer. 9 gibi çocuklarla beraber ben de uzanmistim, bir uyandım gece 2. Mutfak öylece dağınık.. Baktım baktım uyuz olup gittim yattım. Bu sabah da kalktığımda beri mutfaktaydim. Kahvaltı üstüne ciğer kavurdum, yumuşamış domateslerden çorba yaptım, kotulenen elmaları rendeleyip kavurdum. Çocuklar okuldan geldi, yedirdim, şimdi ufaklığı sallıyorum. Elmalardan turta yapacağım. Geçen oğlan ağaçtaki ekşi dutlari toplamıştı, şekere bastım, reçel deneyeceğim onlardan da.

Okuldan geldim arkadaşla. Arkadası doyurup yolladim simdi. Mutfak toplanacak sıpa durmuyo... sınavları hala okuyamadim bir sürü işkızlar nörüyonuz
Insallah yaaa insallah. Hadi bakalım cumaya bir sey kalmadı şurdaGahahaja konuyu kapatalım. Bu gün çarşamba geçen hafta üçüncü olduk bu haftada ilk üçe girelim hatta birincilik bize çok yakışır kızlaaarr
Helal olsun cnmkızlar hepinizden özür diliyorum. uzun zamandır yoktum bir kaç sağlık sorunu yaşadım şuan çok daha iyiyim. buradan devam edemeyeceğim. yakın zamanda diyetisyene başlamayı düşünüyorum. hepiniz hakkınızı helal edin. sizlere bol sağlıklı zayıflamalar![]()
Aslında güzel ama biraz antikamsı duruyor sanki... at bakim baska ne secenek var. Ama şunu soyleyim yüzügü insallah ömur boyu sen takacaksin. Bu yüzden en çok hangisini en çok begendiysen onu alBunun gibi bizimkiler yapabilirmi bilmiyorum ama annem beğenmedi. Sizce nasıl beğenmezseniz bir tane daha atıcam Eki Görüntüle 2135674
sınavı okuması zevkli değil miOkuldan geldim arkadaşla. Arkadası doyurup yolladim simdi. Mutfak toplanacak sıpa durmuyo... sınavları hala okuyamadim bir sürü iş![]()
Kesinlikle değilsınavı okuması zevkli değil mi
Kız uzandırmayın burda kimler ne kilolar ver di benimki ne ki
Ne zaman dönüceksinizz
Canım benimde durdu bak haftada bir kilo gitmeli ama tık yok üzücü. Ama sabır
Okuldan geldim arkadaşla. Arkadası doyurup yolladim simdi. Mutfak toplanacak sıpa durmuyo... sınavları hala okuyamadim bir sürü iş![]()
Iki sınıf kaldı bacıCmt sabah inşallah canım
Bi okuyamadın yaa şu sınavları![]()
ee ewde okuyamiyom sıpadan işten gücten. Okulda da okuyamiyomIki sınıf kaldı bacıee ewde okuyamiyom sıpadan işten gücten. Okulda da okuyamiyom
azcık da tembelim o da var tabi
![]()
masallah canım kadının işi mutfakta hiç bitmez zaten dutlar çıktığında benim yerime yiyin ahh çocukken köyde ağaçtan yer dik hepDün sabah müthiş bir başağrısı ile uyandım. Öğlene kadar uyudum uyandım geçmedi. Öğlen agrikesici içtim ve ufaklı ile uyudum. 3ü geçiyordu uyandığımda. Şükür başımın ağrısı geçmişti. Garip bir halsizlik vardı bu sefer. 9 gibi çocuklarla beraber ben de uzanmistim, bir uyandım gece 2. Mutfak öylece dağınık.. Baktım baktım uyuz olup gittim yattım. Bu sabah da kalktığımda beri mutfaktaydim. Kahvaltı üstüne ciğer kavurdum, yumuşamış domateslerden çorba yaptım, kotulenen elmaları rendeleyip kavurdum. Çocuklar okuldan geldi, yedirdim, şimdi ufaklığı sallıyorum. Elmalardan turta yapacağım. Geçen oğlan ağaçtaki ekşi dutlari toplamıştı, şekere bastım, reçel deneyeceğim onlardan da.
anneme geldim şimdi eve dönüyorumkızlar nörüyonuz