Noldu canım herkes dağılıyor muBiz kapanıyoruz artık canım. Mezun olanlar listede olmak istediklerini yazıyorlardı gittim karar değiştirttim ama yok yine de gelen olmadı.bak yine diğer takımlarla devam edebilirsin.
Kimse yok canım yeni üyeler almak lazım onlara da yol gösterecek destek olacak kadar enerjim yok. Hamile olunca diyetten baya uzaklaştım zaten. Doğumdan sonra yine buralarda olacağım ama inşallah sizlerin kilo problemi kalmaz o zamana kadar herkes ideal kilosunda olur.neden kapatılıyor
Sen kilonu yaz canım ben eklerim listeye.Kilo bildirimi yapacağım ancak listeyi bulamadim.
Takim kapandı diye kimse bildirim yaramazlık yapmaz insallah.zaten kimse kalmadı. Herkes kendi kendine gitti bir yerlere anlamadım.
Beklenen sona gelindi demek. Doğumdan sonra bekliyoruz inşallah. Ödem mödem 75 olmuşum ben. Bugün tekrar başladım.Sen kilonu yaz canım ben eklerim listeye.
canım inşallah hayırlısı ile sağlıcaklı olarak bebegını kucağına alırsaınKimse yok canım yeni üyeler almak lazım onlara da yol gösterecek destek olacak kadar enerjim yok. Hamile olunca diyetten baya uzaklaştım zaten. Doğumdan sonra yine buralarda olacağım ama inşallah sizlerin kilo problemi kalmaz o zamana kadar herkes ideal kilosunda olur.
Aaaa sende mezun oluyorsun canımCompeng 65.4/64.5/0.9/%1.37
Süpersin canım mezun oluyorsun çok iyi verdinGünaydın.. .
Son bildirim yapalım öyleyse ..
54,7/54,5 /0.2
Sağol canım inşallahcanım inşallah hayırlısı ile sağlıcaklı olarak bebegını kucağına alırsaın
Teşekkür ederim canımSüpersin canım mezun oluyorsun çok iyi verdin
evet canım ama ben 62 olmaya gayret edeceğim :)Aaaa sende mezun oluyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?