Çok olmuşşşşş amaaaa doldurma dediğin şeker yağ sadece. Hakiki maraş dondurması değilse süt bile yok artık
Evet canım gündüz fikir almak için parça parça da yazabilirsin ama toplu da yazalım akşamları. 1. Sayfada link var bir koyasını da oraya bırakıyoruz sonra dönüp incelemek istersek kolay oluyorGünaydın
Menüyü toptan akşam mı yazıyorsunuz :)
Ben bu sabah 63.5 çıktım
Kahvaltıda da 3 yk yulaf
1 tk bak kakao ve yarım muz azıcık süt karıştırıp yedim
Hata yapmak değil canım aslında ben de biraz takıntılıyımO zaman saha çok dikkat edeyim ben bu sıra da hep hata yapıyorum ben ya tartıda be çıkacağım bakalım
Öğlen ne yiyeceğine bağlı:))Akşam yemeğine fasulye yapacağım yanına ne yapayım sizce :)
Hata yapmak değil canım aslında ben de biraz takıntılıyım
Ben bi ara hep kalorili şeyler yedim mesela sabah ekmek arası peynir aralarda çikolata falan akşam meyve salatayla geçiştidim. 15 günde 2 kilo verdim. Dİyetisyene gittim kastan 3 kiloya yakın gitmiş yağım çoğalmış. Ama tartfda azalmıştı kilom. Yani demek istediğim proteinsiz karbonhidrattan bol beslenince giden kas oluyor.
O da henüz belli değil :)Öğlen ne yiyeceğine bağlı:))
Ev arkadaşlarım için pilav yapacağım sanırım ben de :)Bende kuru yapacağım canım nohutlu pilav çekti yanına onu yapar 2 kaşık yerim
Ev arkadaşlarım için pilav yapacağım sanırım ben de :)
kızlar ben ramazana kadar kendime hedef koydum. 64.5i göreceğim inşallah.
Günaydın canım yeni güne başladık işte. Sen nasılsın peki?Günaydınlar nasılsınız kızlar
Hayırlısı olsun canımMerhaba arkdaşlar. Üzülerek yazıyorum ama maalesef takımı kapatma kararı aldık. Cuma takımlarında yarışmaya devam etmek isteyen arkadaşlar başka takımlara geçebilir. İstemeyenlerle cuma son bildirimi yapıp ayrılıyoruz arkadaşlar... böyle olmasını istemezdim ama hamileliğim zorluyor maalesef
Listedeki arkadaşlarımız
B bibliyofil_kkaramelli_turta @tomrs eğer diğer takımlara geçmek isterseniz cumadan önce geçmeniz gerekiyor. Yeni gelen arkadaşlarımız zaten direk istedikleri takıma geçebilirler.
Böyle işte arkadaşlar. Tam 1 yıl oldu bu takımı açalı çok güzel sonuçlar çıkardık emeği geçenlere her zaman yanımda olanlara kahrımı çekenlere beni hiç üzmeyenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Seni mezun edelim canım karneni almış olursunHayırlısı olsun canımüzüldüm başka takıma geçmeyeceğim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?