Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın
Menüyü toptan akşam mı yazıyorsunuz :)

Ben bu sabah 63.5 çıktım

Kahvaltıda da 3 yk yulaf
1 tk bak kakao ve yarım muz azıcık süt karıştırıp yedim

Günaydın
Menüyü toptan akşam mı yazıyorsunuz :)

Ben bu sabah 63.5 çıktım

Kahvaltıda da 3 yk yulaf
1 tk bak kakao ve yarım muz azıcık süt karıştırıp yedim
Evet canım gündüz fikir almak için parça parça da yazabilirsin ama toplu da yazalım akşamları. 1. Sayfada link var bir koyasını da oraya bırakıyoruz sonra dönüp incelemek istersek kolay oluyor

O zaman saha çok dikkat edeyim ben bu sıra da hep hata yapıyorum ben ya tartıda be çıkacağım bakalım
Hata yapmak değil canım aslında ben de biraz takıntılıyım
Ben bi ara hep kalorili şeyler yedim mesela sabah ekmek arası peynir aralarda çikolata falan akşam meyve salatayla geçiştidim. 15 günde 2 kilo verdim. Dİyetisyene gittim kastan 3 kiloya yakın gitmiş yağım çoğalmış. Ama tartfda azalmıştı kilom. Yani demek istediğim proteinsiz karbonhidrattan bol beslenince giden kas oluyor.

Akşam yemeğine fasulye yapacağım yanına ne yapayım sizce :)

Anladım canım adet olamadım hala o yediriyor bana bu sabah tartıldım kilom sabit ve almışım ne vermişim ama bugün adet günü su tutmuştur vücut. Birde adet olmazmışım senşn gibi hanii olurmuşum ne yaparım ben

Merhaba arkdaşlar. Üzülerek yazıyorum ama maalesef takımı kapatma kararı aldık. Cuma takımlarında yarışmaya devam etmek isteyen arkadaşlar başka takımlara geçebilir. İstemeyenlerle cuma son bildirimi yapıp ayrılıyoruz arkadaşlar... böyle olmasını istemezdim ama hamileliğim zorluyor maalesef
Listedeki arkadaşlarımız
B bibliyofil_k karamelli_turta @tomrs eğer diğer takımlara geçmek isterseniz cumadan önce geçmeniz gerekiyor. Yeni gelen arkadaşlarımız zaten direk istedikleri takıma geçebilirler.
Böyle işte arkadaşlar. Tam 1 yıl oldu bu takımı açalı çok güzel sonuçlar çıkardık emeği geçenlere her zaman yanımda olanlara kahrımı çekenlere beni hiç üzmeyenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Hayırlısı olsun canım üzüldüm başka takıma geçmeyeceğim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…