- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Sanırım bu hafta hedefime ulaşıyorum zatenSeni mezun edelim canım karneni almış olursun
SüpersinSanırım bu hafta hedefime ulaşıyorum zaten
Merhaba arkdaşlar. Üzülerek yazıyorum ama maalesef takımı kapatma kararı aldık. Cuma takımlarında yarışmaya devam etmek isteyen arkadaşlar başka takımlara geçebilir. İstemeyenlerle cuma son bildirimi yapıp ayrılıyoruz arkadaşlar... böyle olmasını istemezdim ama hamileliğim zorluyor maalesef
Listedeki arkadaşlarımız
B bibliyofil_kkaramelli_turta @tomrs eğer diğer takımlara geçmek isterseniz cumadan önce geçmeniz gerekiyor. Yeni gelen arkadaşlarımız zaten direk istedikleri takıma geçebilirler.
Böyle işte arkadaşlar. Tam 1 yıl oldu bu takımı açalı çok güzel sonuçlar çıkardık emeği geçenlere her zaman yanımda olanlara kahrımı çekenlere beni hiç üzmeyenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Hayırlısı olsun o zaman ne yapalım ;(
Çok üzgünüm canım maalesef. Hamile olmasam inan toparlardım kapatmazdım ama zor oluyor banaamaç kilo vermek sen kendine inandıktan sonra heryerde yapabilirsin. Takımlar motivasyon için çok iyi ama iş yine sende bitiyor.
Başka takımlara geçmek istemezseniz benim günlüklerde temiz beslenme diye konum var ordan da devam edebiliriz. Kurallar olmadan daha esnek olur. Ben her zaman destek olurum isteyenlere
Iyiyim canım ogle arasındayız şimdi eve gidemiyorum okulum ters yerde burda da lessie zumba falan yapamayacağıma goreGünaydın canım yeni güne başladık işte. Sen nasılsın peki?
Hayırlısı olsun burada ilk defa bi diyetimle güzel gidiyordum gene bi takim buluruz insallah.. Sana da bebislerinle mutlu huzurlu saglıklı günler dilerimMerhaba arkdaşlar. Üzülerek yazıyorum ama maalesef takımı kapatma kararı aldık. Cuma takımlarında yarışmaya devam etmek isteyen arkadaşlar başka takımlara geçebilir. İstemeyenlerle cuma son bildirimi yapıp ayrılıyoruz arkadaşlar... böyle olmasını istemezdim ama hamileliğim zorluyor maalesef
Listedeki arkadaşlarımız
B bibliyofil_kkaramelli_turta @tomrs eğer diğer takımlara geçmek isterseniz cumadan önce geçmeniz gerekiyor. Yeni gelen arkadaşlarımız zaten direk istedikleri takıma geçebilirler.
Böyle işte arkadaşlar. Tam 1 yıl oldu bu takımı açalı çok güzel sonuçlar çıkardık emeği geçenlere her zaman yanımda olanlara kahrımı çekenlere beni hiç üzmeyenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Tebrik ederimSanırım bu hafta hedefime ulaşıyorum zaten
Canımmm çok ama çok üzüldüm kapatma kararınızaÇok üzgünüm canım maalesef. Hamile olmasam inan toparlardım kapatmazdım ama zor oluyor banaamaç kilo vermek sen kendine inandıktan sonra heryerde yapabilirsin. Takımlar motivasyon için çok iyi ama iş yine sende bitiyor.
Başka takımlara geçmek istemezseniz benim günlüklerde temiz beslenme diye konum var ordan da devam edebiliriz. Kurallar olmadan daha esnek olur. Ben her zaman destek olurum isteyenlere
çok üzüldüm gerçekten ilk başta ne güzeldiÇok üzgünüm canım maalesef. Hamile olmasam inan toparlardım kapatmazdım ama zor oluyor banaamaç kilo vermek sen kendine inandıktan sonra heryerde yapabilirsin. Takımlar motivasyon için çok iyi ama iş yine sende bitiyor.
çok üzüldüm gerçekten ilk başta ne güzeldiDeryaOnDiet vardı @Gulumse25 , gulenyuzumsunsen soffty mrv2855 @Edebiye 006 vardı ve takım bayağı aktifti son haftalarda ne oldu bilmiyorum. elimden geldiğince katılım sağlamaya çalıştım. Hakkınızı helal edin. Ben de başka takıma geçmeyeceğim.
Simdi kontrol edecegim belki 6 wt gecmistir. Altina dusmekten ziyade aldimSen buralarda ol ve mezun olduğun kilonun altına düşmeye çalış canım belki 2 ay beklemen gerekmez
Evet parmakla gösterilen başarılı takımlardandık ama buraya kadarmış sağlık olsun.çok üzüldüm gerçekten ilk başta ne güzeldiDeryaOnDiet vardı @Gulumse25 , gulenyuzumsunsen soffty mrv2855 @Edebiye 006 vardı ve takım bayağı aktifti son haftalarda ne oldu bilmiyorum. elimden geldiğince katılım sağlamaya çalıştım. Hakkınızı helal edin. Ben de başka takıma geçmeyeceğim.
Biz kapanıyoruz artık canım. Mezun olanlar listede olmak istediklerini yazıyorlardı gittim karar değiştirttim ama yok yine de gelen olmadı.Simdi kontrol edecegim belki 6 wt gecmistir. Altina dusmekten ziyade aldim
Anladim Canim 6 ay gectimi diye bakmaya gelmistim listeye girmek icin. Emeginiz icin cok sagolun.Biz kapanıyoruz artık canım. Mezun olanlar listede olmak istediklerini yazıyorlardı gittim karar değiştirttim ama yok yine de gelen olmadı.bak yine diğer takımlarla devam edebilirsin.
Canim cok sagol sen de hakkini helal et. Ben listeye girince geri geleyim dedim o arada takim kapaniyor kararini duydum bugun. Kendine cok iyi bak hep saglikli beslen beslenelim insçok üzüldüm gerçekten ilk başta ne güzeldiDeryaOnDiet vardı @Gulumse25 , gulenyuzumsunsen soffty mrv2855 @Edebiye 006 vardı ve takım bayağı aktifti son haftalarda ne oldu bilmiyorum. elimden geldiğince katılım sağlamaya çalıştım. Hakkınızı helal edin. Ben de başka takıma geçmeyeceğim.
ben devam edeceğim canım 62 kilo olana kadarCanim cok sagol sen de hakkini helal et. Ben listeye girince geri geleyim dedim o arada takim kapaniyor kararini duydum bugun. Kendine cok iyi bak hep saglikli beslen beslenelim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?