Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hayırlısı olsun o zaman ne yapalım ;(

Hayırlısı olsun o zaman ne yapalım ;(

Çok üzgünüm canım maalesef. Hamile olmasam inan toparlardım kapatmazdım ama zor oluyor bana amaç kilo vermek sen kendine inandıktan sonra heryerde yapabilirsin. Takımlar motivasyon için çok iyi ama iş yine sende bitiyor.
Başka takımlara geçmek istemezseniz benim günlüklerde temiz beslenme diye konum var ordan da devam edebiliriz. Kurallar olmadan daha esnek olur. Ben her zaman destek olurum isteyenlere

Çok teşekkür ederim gayet güzel vakit geçirdim canım. SENİ de anlıyorum kolay değil tabi. SENİ tanığıma çok mutlu oldum

Hayırlısı olsun burada ilk defa bi diyetimle güzel gidiyordum gene bi takim buluruz insallah.. Sana da bebislerinle mutlu huzurlu saglıklı günler dilerim iyi kalbinizle hiç tanımadan destek oldunuz 10 gun oldu ama ben de kilo verebildiģimi gördüm hep kendi gider dogum kilosu kalmaz diyenleri dinlemistim artık dinlemiyorum kendileri beni terketmiyo buralarda bi yerlerde takılırım

Canımmm çok ama çok üzüldüm kapatma kararınıza
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Önce sağlık olduktan sonra herşey hallolur.

çok üzüldüm gerçekten ilk başta ne güzeldi DeryaOnDiet vardı @Gulumse25 , gulenyuzumsunsen soffty mrv2855 @Edebiye 006 vardı ve takım bayağı aktifti son haftalarda ne oldu bilmiyorum. elimden geldiğince katılım sağlamaya çalıştım. Hakkınızı helal edin. Ben de başka takıma geçmeyeceğim.

Olsun canım vardır bunda da bir hayır. Gayet ilgili arkadaşlarla tanıştım ben burada. Ben hemen yeni bir grup baktık çünkü hızlıca devam etmem lazım

Biz kapanıyoruz artık canım. Mezun olanlar listede olmak istediklerini yazıyorlardı gittim karar değiştirttim ama yok yine de gelen olmadı. bak yine diğer takımlarla devam edebilirsin.
Anladim Canim 6 ay gectimi diye bakmaya gelmistim listeye girmek icin. Emeginiz icin cok sagolun.

Canim cok sagol sen de hakkini helal et. Ben listeye girince geri geleyim dedim o arada takim kapaniyor kararini duydum bugun. Kendine cok iyi bak hep saglikli beslen beslenelim ins

Bir türlü fırsat bulamadım. Yegenimi almaya gittim bugün de. Beraber döneceğiz. Dedemi ziyarete misafir de gelince anca vakit buldum. Ufaklık sürekli peşimde, dedem dişlerini sadece yemek yerken takıyor diye korkuyor ondan

Kızlar ben cumaya kadar aktif olamicam pek.yarın değil öbür gün eşim askere gidiyor.cumartesi günün den itibaren daha aktif olurum.gelen giden bitmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…