• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menü
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 dilim cavdar
Şekersiz çay
4 yeşil zeytin
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Tavuk sote 4 yk
2 yk nohutlu pilav
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz granür nescafe
Akşam
4 yk nohut
2 yk pilav
1 bardak ayran
Spor
5 dk koşu
35 dk tempolu yürüyüş
10 dk bölgesel calisma

Bugun kı menum su sekıldeydı
Sabah saat 10 da 2 haslanmıs yumurta
Domates 3 4 dılım salatalık yarım dılım beyaz peynır yarım cay bardagı kuruyemıs kaju badem fındık (aksam esım gozumun onunde afıyetle yeyınce bende kahvaltıma ekledım 😂)
Oglen 2 gıbı 1 tabak patlıcan yemegı
Aksam dısarda yıyecek bısey bulamayınca cantamda kavurga mısır vardı bır avuc ondan yedım eve gelınce 8 de bır ıkı kasık patlıcan yemegı 3 tanede zeytın yedım ayy karısık mı oldu sacma mı oldu bılemedım bu sekıldeydı
Suyuda yeterı kadar ıctım sukur sporda var daha ne olsun💃💃

Bugun kı menum su sekıldeydı
Sabah saat 10 da 2 haslanmıs yumurta
Domates 3 4 dılım salatalık yarım dılım beyaz peynır yarım cay bardagı kuruyemıs kaju badem fındık (aksam esım gozumun onunde afıyetle yeyınce bende kahvaltıma ekledım 😂)
Oglen 2 gıbı 1 tabak patlıcan yemegı
Aksam dısarda yıyecek bısey bulamayınca cantamda kavurga mısır vardı bır avuc ondan yedım eve gelınce 8 de bır ıkı kasık patlıcan yemegı 3 tanede zeytın yedım ayy karısık mı oldu sacma mı oldu bılemedım bu sekıldeydı
Suyuda yeterı kadar ıctım sukur sporda var daha ne olsun💃💃
Menün fena deil cnm. Sadece 8 akşam yemeği için geç bir saat. En geç 7 de yeme olayını bitirmemiz lazım. Bi de cnm menülerini öğün öğün her yediğin şeyi alt alta tek tek yazarsan anlaması ve yorumlaması daha kolay olur. Bol eksiler diliyorum 😊

Msj yazdığımız yerde dosya yukleye tıkla
Dosyalara tikla ordan sec resmini yükle umarım yardımcı olabilmisimdir 😊
Tesekkur ederım basıyorum cıkmıuor bısey ya 😏
Menün fena deil cnm. Sadece 8 akşam yemeği için geç bir saat. En geç 7 de yeme olayını bitirmemiz lazım. Bi de cnm menülerini öğün öğün her yediğin şeyi alt alta tek tek yazarsan anlaması ve yorumlaması daha kolay olur. Bol eksiler diliyorum 😊
Ben normalde 5 te bıtırıyorum yemeyı bugun dısardaydım boyle oldu tesekkur ederım aceleyle yazınca boyle oldu ☺

12 takım üye kilo/ hedef listesi

Anka Anka B.K=72 H.K= 60
Mor Vampirella Mor Vampirella B.K= 68,5 H.K.=60
asya_01 asya_01 B.K= 77,1 H.K= 62
mavimli mavimli B.K=80,4 H.K=65
Su perisi86 Su perisi86 B.K=86 H.K=70
fantastikaaa fantastikaaa B.K= 88,5 H.K=69
Elifcig93 Elifcig93 B.K= 64 H.K=59
B Baharyagmuru35 B.K=72,1 H.K=65
Cordelia Cordelia B.K=86,9 H.K=60
G gunesli gunler B.K=68 H.K=58
K Kosantosbaa B.K=63 H.K=57
Z zeyas B.K=87,6 H.K=65
@asliayet B.K=76,5. H.K=60
A Asya-Hedef 65 kilo B.K= 83,3 H.K= 70
cemrenil cemrenil B.K=66 H.K=58
wendy wendy ?
madamhd madamhd ?
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen ?

Arkadaşlar bilgileri yanlış olan veya unuttuğum varsa hatırlatsın düzenleyip 1. sayfaya ekleyeyim 🤗

canım bugün diyetisyene gittim 87 çıktım. cuma günü tartılıp net kilomu bildirip tam anlamıyla diyete de başlarım inşallah. hedef kilomu da 70 yapalım ama son hedefim 60 inşallah :dua:

suukaa suukaa sen nasılsın canım 🤗
Kuzunun gaz sorunu var mı? Uykusu falan düzenlidir inşallah:emir_bebek:
İyiyim çok şükür. Valla her gün değişiyor huyları malum. O yüzden ne çok iyiyiz ne çok kötü. İdare ediyoruz şükür.
Maşallah 🧿 sizi gıptayla takip ediyorum. 4 çocuklu hayat beni zıvanadan çıkarırdı sanırım. Siz mükemmel idare ediyorsunuz. Gerçekten delirmemenin bir formülü varmı? Çünkü ben 2 taneyle delirecek gibi hissediyorum. Acaba ben mi abartıyorum? Hep bu stresten dolayı da yemeklere vuruyorum kendimi?😔

Back
X