Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence de başkasına gitmen daha sağlıklı olur. 😊
Zaten ona 20 kg verdigmi gösterme amacıyla Gttim. Yag kas ölçülmüş oldu ayrıntılı iyi oldu sağ kol sol kol da bile ne kdr yağ var ölçüldü . Sol kolum daha kalın diyorum doğruymuş 1.5 kg daha çok yağ varmış sağ kola göre solda 😁😁

Zaten ona 20 kg verdigmi gösterme amacıyla Gttim. Yag kas ölçülmüş oldu ayrıntılı iyi oldu sağ kol sol kol da bile ne kdr yağ var ölçüldü . Sol kolum daha kalın diyorum doğruymuş 1.5 kg daha çok yağ varmış sağ kola göre solda 😁😁
Diyetisyenlerin çoğunu sevmiyorum. Heralde fakültede hepsine gelen her hastanıza şu listeyi verin demişler. Bende ilk doğumumdan sonra 18 kiloyu kendim verdim. 74lerde takılınca diyetisyene gittim. Randevusuna geç kaldığı yetmiyormuş gibi birde klasik listeyi verdi savuşturdu beni başından. Hep o kadın yüzünden kilo vermeme devam edemedim.
Sonra da 80 le hamile kaldım. 😔

Diyetisyenlerin çoğunu sevmiyorum. Heralde fakültede hepsine gelen her hastanıza şu listeyi verin demişler. Bende ilk doğumumdan sonra 18 kiloyu kendim verdim. 74lerde takılınca diyetisyene gittim. Randevusuna geç kaldığı yetmiyormuş gibi birde klasik listeyi verdi savuşturdu beni başından. Hep o kadın yüzünden kilo vermeme devam edemedim.
Sonra da 80 le hamile kaldım. 😔

Durakladı veremiyorum napicam diyorum duraklayacak diyor . Ideal kilo 65.8 yazıyor ben 71.6 yim gelmiş burası güzellik merkezi değil kilon normal sen benim hastam değilsin diyor manyak mıdır nedir bi garipler cnm ya

Selam kızlar bugünkü menüm

Sabah 8.00
1 dilim keçiboynuzlu kek (şekersiz)
1 dilim tulum peynir
4 zeytin
1 ılık yumurta

Öğlen 13.30
10 badem
260 ml kefir

Akşam
Yarım kase şehriye çorbası
1 dilim börek (börek bitmemiş hala 😂)
3 kaşık kısır (kısır da bitmemiş)
1 kaşık kereviz salatası
Tavuk vardı 1 baget ama onu kızım yedi maalesef :D

Adım 11.000
1 kahve içildi
1 bardak çay içildi
1, 5lt su içildi

Eklentiler

• Screenshot_20191101_191710_com.huawei.health.webp
    Screenshot_20191101_191710_com.huawei.health.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 16
Menum
11 30
1 yumurtalı omlet
1 dilim çavdar
Ara
Türk kahv3si
Öğlen
Yok dışarıdaydım vaktim olmadı çok acıktım ama yemedim
Akşam 18 10
Sardalya az yağda 8 tane filan
Salata
Yarim kaseden daha da az arpa sehriye corbasi
1 dilim kara bugday ekmegi küçük dilim
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Spor
8000 adim
10 dk koşu
35 dk 6.8 hızında çok hızlı tempo yürüyüş

Durakladı veremiyorum napicam diyorum duraklayacak diyor . Ideal kilo 65.8 yazıyor ben 71.6 yim gelmiş burası güzellik merkezi değil kilon normal sen benim hastam değilsin diyor manyak mıdır nedir bi garipler cnm ya
Evet maalesef. Birçok diyetisyene gittim ve sıkıldım artık. Şu an yine kendi azmimle ve buranın motivasyonuyla hedefime ulaşacağım inş

Back
X