Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Onu da ılk duyuyorum kollar hep aynı olur benım bıldıgım allah allah ☺

Iyı ılgı olunca ıyı de para ıstıyolar malesef

O bence sana gardını aldı kabul etmek istemedi

Bende cok aglagımdır hemen aglarım ama bu yanlıs cocuklarımız etkılenır uzulurler. koca kışisi yuzunden cocuklarımızı uzmeye degmez degıl mı. Boyle deyıp kendımı rahatlatırım. Olur oyle arada normal hıcte uzulme azcık gamsız ol... 😕
Kuzucum uzulmesin diye kalktım yikadim elimi yüzümü. Hicbirsey ondan önemli değil

Kızlar ben menu vermicemm batirdim. Ağlıyorum hala eşimle çok fena kavga ettik kapıyı vurdu çıktı. Bugunum çöp oldu:KK61:
Ya bu erkeklerin modeli böyle galiba. Sen canını sıkma. Çocuğunu da üzme. Gerçekten de hiç bir şey çocuklarımızdan önemli değil.

Durakladı veremiyorum napicam diyorum duraklayacak diyor . Ideal kilo 65.8 yazıyor ben 71.6 yim gelmiş burası güzellik merkezi değil kilon normal sen benim hastam değilsin diyor manyak mıdır nedir bi garipler cnm ya
Evet maalesef. Birçok diyetisyene gittim ve sıkıldım artık. Şu an yine kendi azmimle ve buranın motivasyonuyla hedefime ulaşacağım inş

Kızlar aslında haklısınız bende kaç tane diyetisyene gittim. gerçekten ilgili birine hiç denk gelmedim menüler de hep aynı. Ama amaç sağlıklı beslenme diyet değil ve verdikleri listelerde herşey dengeli.
Ben diyetisyen listesiyle zayıfladım hep şimdi de aynı şekilde başladım.

madamhd madamhd rakibem beni menülerine etiketle 🧐😂

Sabah 10.30
Füme etli omlet
2 dl ekmek
2 tk bal
Çay

Öğle 13.00
8 yk kıymalı semiz otu yemeği
Yoğurt

Ara 16.00
1 salkım üzüm

Akşam 19.00
1/2 kase mantar çorba
1 dalyan köfte
1 yk patates püresi

Su 2 lt
Spor 120 ip + thigh gap 10 dk

hiç olmamış üzümü patates püresini az yemişsin aç kalmışsındır :KK53: git biraz atıştır hadi ben söylemem kimseye :sus:

01 Kasım Menüm (Diyetisyen Listesi)

Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates - Salatalık
2 d tahıllı ekmek

Öğle 14.30
8 yk kabuska
Yarım kase mercimek çorbası
Az yoğurt
1 d tahıllı ekmek

Ara 16.30
Yarım muz
1 bardak ayran
2 ceviz

Akşam 19.30
10-11 tane sulu köfte yemeğinin köftelerinden
1 tabak yoğurtlu lahana salatası
2 d tahıllı ekmek

Ara 21.30
1 bardak sütlü neskafe (şekersiz)
1 hurma

Su 2 lt
150 zıplama - evde dolandım 2500 adım olmuş

Mor Vampirella Mor Vampirella

Valla ben duraklamadayim ama elimden geleni yapacağım canım ins ikimizde kilo veririz ❤
Inş cnm temennimiz o yönde ikimizde verelim .
Kızlar ben menu vermicemm batirdim. Ağlıyorum hala eşimle çok fena kavga ettik kapıyı vurdu çıktı. Bugunum çöp oldu:KK61:
Ya bu erkekler varya ahh .. adam oluyolar ama bizide bitiriyolar yaa. Çocuktan farksızlar . Bende benimkine kızdım gıcık aptal gerizekalı diye söylene söylene geziyorum evde içimden tabi :KK53: yarın düzelir aranız barışırsınız inş
Oyyy bir kriz daha yaşadık. Noldu bu çocuğa anlamadım uyumadı da bi türlü.
Vardır bi derdi cnm ya biyerimi agrıyor acaba

Uzun süre diyet yapınca insan bıkıyor bir süre sonra irade azalıyor. Ama sabretmemiz lazım hedefin yakın :KK66: spor yap mutlaka
Aslında normalde hiç yiyeceğim de bir şey değildir kete ama o an bir canım çekti yiyiverdim. :( Evet sabretmemiz lazım biraz.

Yalnız masada herkes zayıf hatun. Sohbet de şuydu: ben çok yerim, şöyle iyi yerim. En son masayı toplarken baktım herkes tabaklarından çatalı ucuyla almış resmen kimse dokunmamış bile :D Eskiden olsa o tabağı bitirirdim ben. Bugün dedim ki demek millet böyle fit kalıyor. Sen de öküz gibi ye Aslı :D Çok yerim diyen kimsenin hiç bir şey yememesi... Neden şişko olduğumu bugün daha iyi anladım.

Inş cnm temennimiz o yönde ikimizde verelim .

Ya bu erkekler varya ahh .. adam oluyolar ama bizide bitiriyolar yaa. Çocuktan farksızlar . Bende benimkine kızdım gıcık aptal gerizekalı diye söylene söylene geziyorum evde içimden tabi :KK53: yarın düzelir aranız barışırsınız inş

Vardır bi derdi cnm ya biyerimi agrıyor acaba
Gözünüz aydın, analı babalı sağlıklı mutlu büyüsün

Back
X