- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Hala duraklamadayım diyorValla ben duraklamadayim ama elimden geleni yapacağım canım ins ikimizde kilo veririz ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala duraklamadayım diyorValla ben duraklamadayim ama elimden geleni yapacağım canım ins ikimizde kilo veririz ❤
Ama öleyim ama bu hafta o durum bitecekHala duraklamadayım diyor![]()
Ye cnm can boğazdan gelirKizlar gecen hafta aksamlari yedim veremedim ondan onceki hafta yemedim verdim. Bu haftada aksam yemeyecegim bakalim.
Mavi çok zorlu bir rakip 2 aydır çok hızlı kilo veriyor onu yenemezsin bence. Diimi B Baharyagmuru35 cimMavi cnm benim rakibim olmuşsun bu hafta b3nde sıkı asılacam iyi olan kazansın![]()
Rakip seçiyoruz hediye mi göndereceğim sandın![]()
Ayy menüyü boşver evde huzurun olsun yeterki kuzum. Ağlama boşver dönüp dolaşıp yine yanına gelecek olur öyle arada kavgalar.Kızlar ben menu vermicemm batirdim. Ağlıyorum hala eşimle çok fena kavga ettik kapıyı vurdu çıktı. Bugunum çöp oldu![]()
Rakip listemiz haydi bakalım iyi olan kazansın
suukaa ✖ @Su perisi86
Sarayca ✖
Cordelia
cemrenil ✖
Anka
@zeyas ✖ B Baharyagmuru35
fantastikaaa ✖ @mavimli
@aslihancngz ✖ @Elifcig93
@asliayet ✖asya_01
madamhd ✖
Mor Vampirella
Bi kere senin menün benim menümü yenmiş bugün. Yarına dikkat ediyorm kazanmana izin vermicem. Akşam olmadan olmaz kalk yemek ye çabukMenüm gelsin o zaman
Kahvalti 8 de yagda iki yumurta, kahve
Ara cevizli sucuk ve sütlü kahve
Öglen 2 de etli sandvic ve kakaolu süt
Ara bir parca hindistancevizli çikolata
Aksam yok.
fantastikaaa Hadi bakalim kapisalim
![]()
Çok mantıklıBen haftaya 1. Kim olacak sandım. Hay Allah
![]()
Spor nerdee :)Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.Umarım bu başarıyı arttırarak;
pardon, eksilterek devam ettiririz.
Bugünkü menüm :
Sabah 09:00 1 fincan Sütlü Kahve
Kahvaltı 10:00 1 Bardak Portakal Suyu, 1 Dilim Tb Ekmeği, 2 Kaşık Lor Peyniri, üstüne Türk Kahvesi
Ara 11:30 1 Fincan Yeşil Çay
Öğlen 13:30 Salata, ayran, üstüne Türk Kahvesi
Ara 15:30 2 Mandalina
Ara 17:00 1 Fincan Yeşil Çay
Akşam 19:30 Fasulye, üstüne Türk Kahvesi
Yemekten sonra bugün tarifini paylaştığım kakaolu yulaflı toplardan yapcam. 1-2 top onlardan yerim.
Bugün çok yorgun hissediyorum. Pek yürüyüş havamda değilim.
Tamam gonulluyumÇok mantıklıkurayla bir kurban seçelim 1 hafta aç susuz bırakalım 1. olsun
![]()
![]()
bu hafta direk senle bi deneme haftası yapalım
![]()
![]()
![]()
Kaç gündür böyle huzurumuzu kaçırıyorAyy menüyü boşver evde huzurun olsun yeterki kuzum. Ağlama boşver dönüp dolaşıp yine yanına gelecek olur öyle arada kavgalar.
Bazen erkeklerin huysuzluğu tutabiliyor. Ağlayıp yavrucuğunun da huzurunu kaçırma herşey düzelir cnmKaç gündür böyle huzurumuzu kaçırıyoryavrum gelmiş gozyasimi siliyor anne ağlama diyor gelde deli olma..teselli ediyor beni
Onu da ılk duyuyorum kollar hep aynı olur benım bıldıgım allah allah ☺Zaten ona 20 kg verdigmi gösterme amacıyla Gttim. Yag kas ölçülmüş oldu ayrıntılı iyi oldu sağ kol sol kol da bile ne kdr yağ var ölçüldü . Sol kolum daha kalın diyorum doğruymuş 1.5 kg daha çok yağ varmış sağ kola göre solda![]()
Iyı ılgı olunca ıyı de para ıstıyolar malesefDiyetisyenlerin çoğunu sevmiyorum. Heralde fakültede hepsine gelen her hastanıza şu listeyi verin demişler. Bende ilk doğumumdan sonra 18 kiloyu kendim verdim. 74lerde takılınca diyetisyene gittim. Randevusuna geç kaldığı yetmiyormuş gibi birde klasik listeyi verdi savuşturdu beni başından. Hep o kadın yüzünden kilo vermeme devam edemedim.
Sonra da 80 le hamile kaldım.![]()
O bence sana gardını aldı kabul etmek istemediDurakladı veremiyorum napicam diyorum duraklayacak diyor . Ideal kilo 65.8 yazıyor ben 71.6 yim gelmiş burası güzellik merkezi değil kilon normal sen benim hastam değilsin diyor manyak mıdır nedir bi garipler cnm ya
Bende cok aglagımdır hemen aglarım ama bu yanlıs cocuklarımız etkılenır uzulurler. koca kışisi yuzunden cocuklarımızı uzmeye degmez degıl mı. Boyle deyıp kendımı rahatlatırım. Olur oyle arada normal hıcte uzulme azcık gamsız ol...Kızlar ben menu vermicemm batirdim. Ağlıyorum hala eşimle çok fena kavga ettik kapıyı vurdu çıktı. Bugunum çöp oldu![]()
1 yıl önce seansına 80 veriyordum. Gerçi bir kere gittimOnu da ılk duyuyorum kollar hep aynı olur benım bıldıgım allah allah ☺
Iyı ılgı olunca ıyı de para ıstıyolar malesef
O bence sana gardını aldı kabul etmek istemedi
Bende cok aglagımdır hemen aglarım ama bu yanlıs cocuklarımız etkılenır uzulurler. koca kışisi yuzunden cocuklarımızı uzmeye degmez degıl mı. Boyle deyıp kendımı rahatlatırım. Olur oyle arada normal hıcte uzulme azcık gamsız ol...![]()