- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Yok cnm ya çok ta iyi sayılmam dürüm yedim cumartesi günüBu hafta iddialiyim diyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm ya çok ta iyi sayılmam dürüm yedim cumartesi günüBu hafta iddialiyim diyorsun![]()
Geçmiş olsun cnm ihmal etme bencede kalp onemliKızlar ben geldim yorgun mutsuz çarpıntım oldu bugün hep yine uyudum gecsin diye yarın psikiyatrise randevum var bakalım ne diyecek
Yarından itibaren burdayımPaylaş paylaş paylaş![]()
Olsun baska bir sey yememissin. Ben hafta sonu kek, çikolata falan yedimYok cnm ya çok ta iyi sayılmam dürüm yedim cumartesi günü![]()
Ben de çikolata yedim sekiz gibi mutsuzluktan. Offf kaptan yiyecek asil biziİyi akşamlar kızlar
Sabah10
5 dilim patates kızartması
Tavada yumurta
Domates
5 zeytin
1 dilim tahılı ekmek
Akşam17(tüm gün temizlik yaptığımdan yemek yapamadım)
1 lahmacun
Salata
Ayran
Akşam20(Çok üzgünüm diyete basladıgımdan beri ilk defa bu saatte bişeyle r yedim biraz canım sıkkın kontrolümü kaybettim)
1kurabiye
Birazcık kuruyemiş
Kaptan en çok beni yiyecek.Ben de çikolata yedim sekiz gibi mutsuzluktan. Offf kaptan yiyecek asil bizi![]()
Hadi bakalım hastane dönüşü kizcemi almaya giderken yürürüm spor olurDünkü kaçamağımdan sonra bugün biraz daha fazla spor yapmaya çalışacağım.Su perisi86 yarış başlasın
![]()
Ankacigim allah yardımcın olsun canım ben bi taneyle uykusuz kalıyorum gece burnundan nefes alamadikca ağladı gerçekten çocuk büyütmek çok zorHala uyuyacağım![]()
Günaydın canım akşamı çok hafif tut bak gör neler oluyor bende senin gibiydimGünaydın kızlar kilo vermeye gelince maşallah 100 gram 100 gram gidiyor ama ufacık bir kaçamakta maşallah gelen gelenebugün full artı full dikkat etcem dün akşamı telafi etmem lazım