Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta hiç kaçamak hakkın yok demiştim sen hem kek hem çilolata mı yedinBen de çikolata yedim sekiz gibi mutsuzluktan. Offf kaptan yiyecek asil bizi![]()
Aynen cnm akşamı hafif tutcam kahvaltımda hafif yaptımGünaydın canım akşamı çok hafif tut bak gör neler oluyor bende senin gibiydim
Dun akşam sadece küçük bir tabak pırasa yemeği yedim
HarikasınAnka
Kaptanım sabah tartida güzel bir eksi gördüm büyük bir ihtimalle 83 görcemcuma günü akşam yemeği hafif geçirmek ıyi geldi bana
Benimde öyle oldu. Ne zormuş kilo vermekGünaydın kızlar kilo vermeye gelince maşallah 100 gram 100 gram gidiyor ama ufacık bir kaçamakta maşallah gelen gelenebugün full artı full dikkat etcem dün akşamı telafi etmem lazım
Sen emziriyorsun canım emzirirken başka bişeye dönüşüyor insan olabilir senin kendimden biliyorumKaptan en çok beni yiyecek.![]()
Ayyyy bu haber moralimi yerine getirdiAnka
Kaptanım sabah tartida güzel bir eksi gördüm büyük bir ihtimalle 83 görcemcuma günü akşam yemeği hafif geçirmek ıyi geldi bana
Ben Cuma kaçamak yaptım. 2 gündür 6 dan sonra lokma yemiyorum. 71,5 geldimGünaydın kızlar kilo vermeye gelince maşallah 100 gram 100 gram gidiyor ama ufacık bir kaçamakta maşallah gelen gelenebugün full artı full dikkat etcem dün akşamı telafi etmem lazım
Ahh ankam ahhh ne olucaz biz boyleBen Cuma kaçamak yaptım. 2 gündür 6 dan sonra lokma yemiyorum. 71,5 geldim69,9 görürüm diye çıkmıştım tartıya. Sanırım uykusuzluk ve regl haftası ödem yaptı
çok moralim bozuldu
![]()
Canımmmm valla seni görmek çok iyi geldi şimdiGunydin kizlar içinizden motivasyonunuz hiç eksilmesin maşallah hepinize
Günaydın,
İki ileri bir geri seklindeyim kendimi diyete veremiyorum nasıl geleyim kilo desen uçtu gitti bu arada kızı sutten kesmeye caliyorumCanımmmm valla seni görmek çok iyi geldi şimdi
Sen de gelsene artık. Gözlerim yollarda sizi bekliyorum![]()
Hiç bilmiyorum ya resmen zombiye döndüm.Ahh ankam ahhh ne olucaz biz boyle
Afiyet olsun canım. Dün sıkıntı vardı sitede ben de giremedim baya.Günaydın,
Dün menümü yazamadım. aslında bi defa denedim ama siteye giremedim. sonra da fırsat olmadı. Kusuruma bakmayın
Kahvaltı 10:30
2 Tane Tavada yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 1,5 Dilim TB Ekmeği, 1-2 Dilim Peynir, 7-8 zeytin, 2 TK Bal
Tabi ki üzerine 1 Türk Kahvesi
Öğle 14:00
Yarım Simit, 1 Ayran
Ara 15:30
1 Türk Kahvesi
Akşam 18:00
İmam Bayıldı
Üstüne Türk Kahvesi
Ara 20:00
1 Elma , 1 Mandalina
Sabah Kahvaltıdan önce 7000 Adım yürüyüş yaptım.
kolay gelsin canım. Ben de Ramazana kadar emzirip Ramazan da bırakacağım inşallah. Sabaha kadar emiyor hiç bırakmıyor.İki ileri bir geri seklindeyim kendimi diyete veremiyorum nasıl geleyim kilo desen uçtu gitti bu arada kızı sutten kesmeye caliyorum
Maalesef canım.Kilo aldigimiz için erken listeye gitsek olmaiyorum ya bu 6 ay meselesi benim canımı sikiyor iyice
Aynen bende bu aralar öyleyim 3 lerde yatıyorum aman ağlamasın tutturmasin diye beylik ilan etti otadını kurduHiç bilmiyorum ya resmen zombiye döndüm.
Günaydın cnm,Cıks olmamış yaaaKendimize gelelim valla bu hafta sabit geliriz by gidişle
Ne yapsak ki?
Sen de miGünaydın cnm,
Ben bugün pek bi şey yemeyim diyorum. Haftasonu işlediğim günahlarımı ancak böyle telafi ederim.
Rabbim kolaylık versin çabuk unutur inşallah baya abarttınız siz zatenAynen bende bu aralar öyleyim 3 lerde yatıyorum aman ağlamasın tutturmasin diye beylik ilan etti otadını kurdu![]()