Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çamaşırlarla bogusuyorum yemek yapıp spora gideceğim birde daha . Bütün baza altı dolap içi hepsini tekrar düzenledim
Şu anda en ihtiyacım olan şey evi bir elden geçirmek. Nasıl yapacağıma dair hiç bir fikrim yok.

Kızlar nerdesiniz yaaa :KK34:
Çocukların peşinde koşuyorum ben. Bugün kendimi çok bitkin hissediyorum. Vücudum spora alışamadı hala. Şu anda kalkıp fırına karnabahar atmam lazım ama hiç halim yok. Yoksa mantı yapıcam buzluktan pöff 😔

Yavrum :KK200: Dostlar sağ olsun amin inşallah. Canım sen de buradasın. Ne güzel. Özlemiştim yavrucugun nasıl? Belin ağrıyordu en son nasıl oldun? Mavişim de burada ona destek olun inşallah. Aklım sizde valla. Allah yardımcınız olsun. İrtibatı kesmeyelim
Iyiyim ablam kızımda iyi
2hafta önce katıldım gruba ıyi geldi burası bana
🤗🤗
Kızlar nerdesiniz yaaa :KK34:
Uykuda uykuda ah şu ilaclarim yokmu beni uyutan😂😂😂
Çocukların peşinde koşuyorum ben. Bugün kendimi çok bitkin hissediyorum. Vücudum spora alışamadı hala. Şu anda kalkıp fırına karnabahar atmam lazım ama hiç halim yok. Yoksa mantı yapıcam buzluktan pöff 😔
Kız ne mantısı
Cabuk kalk ve sağlıklı biseyler yap🧐

Kızlar sporları perşembe günü ne kadar yapalım bence. Kas şişiyor çünkü. Perşembe günü hareketli geçirelim. Eminim o şekilde daha verim alacaz

Kızlar menum
Sabah 9 da
2 has yumurta
Peynir
domates 5 zeytin 1 dil ekmek çay

Öğle 14 de
1 tabak patlıcan tava
2 dil ekmek
Turp

Akşam 18 de yicem
Koz biber patlıcan
1 has yumurta
Peynir domates 5 zeytin çay

Su 2 lt
Spor 20 dk Leslie
Adım sayım 6 binlerde artırmaya calisacam inşallah

İyi akşamlar kızlar,
Unutmadan göndereyim menümü. aslında Bugün aç kaldım. Pek bi menü sayılmaz.

Sabah 09:00
1 Türk Kahvesi

Kahvaltı 10:30
1 Haşlanmış Yumurta, Yarım dilim Peynir, 4 Zeytin

Öğlen 14:00
1 yeşil Çay

Ara 16:00
2 Kuru kayısı, 7-8 Kuru üzüm, 1 Ceviz

Akşam 19:00
Salata, ayran
1 Türk Kahvesi

Ara 20:30
Mandalina

Ara 21:30
1 yeşil Çay

Bugün spor yapmak istiyorum aslında ama bu beslenme ile bayılır kalırım bir yerlerde. O yüzden bugün spor yapmam galiba.:110:

Bende öğlenki yürüyüşume devam edeyim evin icinde karnim acken yakilsin yağlar

Akşam mercimek koydum pisiyor dondurucuda bulgurla sarılmış yaprak sarmam vardı onu çıkardım yoğurt daha ne olsun sarmadan 4 -5 tane yerim oda iki kaşık bulgur pilavı eşdeğer olur galiba

Back
X