- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Olsun bakalım yarın tamamlarsın. Ben de ip atlayabilirsem sevineceğim. Hem ağrım var hem uykumİşkence20 dk yapabildim leslie az oldu sanki ama yorgunluk var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun bakalım yarın tamamlarsın. Ben de ip atlayabilirsem sevineceğim. Hem ağrım var hem uykumİşkence20 dk yapabildim leslie az oldu sanki ama yorgunluk var
Şimdi yine tartıldım 71.1 cıktı adet siskinligiymis demekki ortaya cıktıins cumada sonuç hoyle olur
Anka
Neyse Cumaya kadar tartılma bakalım tartıda bi dinlensinTekrar baktım geri 71.6 ya cıktı ya of of anlamadimki bu yattılar bi garip yAnka
Ah ah keşke ama hiç sanmam hiç bi zaman bi rakamı atlayıp direk inmedim şimdiye kadar ama keşke olsa bari 71 filan olsam süper olur ya da 70.9 filanAyyyy Cuma 69 larda mı geleceksin yoksa![]()
Bencede en iyisi tartılmamak cumaya kadar bakalım elimden ne gelirse yapicam söz veriyorumNeyse Cumaya kadar tartılma bakalım tartıda bi dinlensin![]()
Şu anda en ihtiyacım olan şey evi bir elden geçirmek. Nasıl yapacağıma dair hiç bir fikrim yok.Çamaşırlarla bogusuyorum yemek yapıp spora gideceğim birde daha . Bütün baza altı dolap içi hepsini tekrar düzenledim
Hadi bakalımCanım iyiyim. Bu hafta motivasyonum yüksek. Bugün sporda yapacağım inşallah.
Çocukların peşinde koşuyorum ben. Bugün kendimi çok bitkin hissediyorum. Vücudum spora alışamadı hala. Şu anda kalkıp fırına karnabahar atmam lazım ama hiç halim yok. Yoksa mantı yapıcam buzluktan pöffKızlar nerdesiniz yaaa![]()
Iyiyim ablam kızımda iyiYavrumDostlar sağ olsun amin inşallah. Canım sen de buradasın. Ne güzel. Özlemiştim yavrucugun nasıl? Belin ağrıyordu en son nasıl oldun? Mavişim de burada ona destek olun inşallah. Aklım sizde valla. Allah yardımcınız olsun. İrtibatı kesmeyelim
Uykuda uykuda ah şu ilaclarim yokmu beni uyutanKızlar nerdesiniz yaaa![]()
Kız ne mantısıÇocukların peşinde koşuyorum ben. Bugün kendimi çok bitkin hissediyorum. Vücudum spora alışamadı hala. Şu anda kalkıp fırına karnabahar atmam lazım ama hiç halim yok. Yoksa mantı yapıcam buzluktan pöff![]()
Hemen kalkıyorum.Iyiyim ablam kızımda iyi
2hafta önce katıldım gruba ıyi geldi burası bana
Uykuda uykuda ah şu ilaclarim yokmu beni uyutan
Kız ne mantısı
Cabuk kalk ve sağlıklı biseyler yap![]()
Aynen sadece yürüyüş yeterli bence deKızlar sporları perşembe günü ne kadar yapalım bence. Kas şişiyor çünkü. Perşembe günü hareketli geçirelim. Eminim o şekilde daha verim alacaz
Çok yüklendin bi anda kendineÇocukların peşinde koşuyorum ben. Bugün kendimi çok bitkin hissediyorum. Vücudum spora alışamadı hala. Şu anda kalkıp fırına karnabahar atmam lazım ama hiç halim yok. Yoksa mantı yapıcam buzluktan pöff![]()