Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kuzum benim. Sıkıntini yiyerek daha da artirirsin. Ne zorluklar yaşadın sen. Yanındayım her zaman. Çok güçlü olduğunu biliyorum. Cantadakileri bir çay veya kahveyle önce ye...kendini iyi hisset önce...çok yorulmuşsun belli...hayat hep iyi davranmıyor bize ama bunlar geçecek...
Su an oturdum agliyorum inan.
Öyle yapacagim sagolasin.

Ankacim güzel kuşum. Hayırlı uğurlu olsun takimin canım. Uzun zamandır aklımdaydın gelemedim çok istesem de. Grubundaki bütün hanımlara başarılar dilerim. Allah mezuniyetlerinizi görmeyi nasip etsin. Kızlar ben komşu takım 6' dayım. İsmim Meryem. Allah'a emanet olun. :KK200: :KK25::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar: Nazarlardan esirgesin. Çünkü çok güzel çıtır hanım olacaksınız.
Ahhhh abla ben seni arayacaktım nasıl unuttum kendi derdimden :( numaranı almıştım ama hastane işleriyle uğraşmaktan çıkmış aklımdan çok utandım şimdi :kızgın:
Başın sağolsun abla rabbim cennetinde ağırlasın ablanı inşallah :(

Kizlar bana biseyler oldu acayip mutsuzum en tehlikelisi. Hep gözüm ivir zivir ariyor bu yüzden.
Başka uğraşlar bul canım kendine. Hareketi artır. Canın bişeyler istediğinde şöyle biraz yer değiştir. Masanı topla kafanı dağıt.
Mutsuzluk nedenleri:
Kocam yüz vermiyor.
Asiri is yüküm var. Evden 8de cikiyorum ve 6dan önce gelemiyorum.
Evde ev isi, cocuklar derken kendime ait bir dakikam yok.
Simdi de sag dizim de sorun var kac gündür agriyor topallayarak yürüyorum.
Mutsuzum dostlar mutsuzum 😬
Kocan yüz vermiyorsa sen de verme bişey sanmasın kendini.
Dönem dönem hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz. Ama yediğimiz zaman daha da dibe batıyoruz. Cuma bi de artı geldiğin mutsuz olacaksın. diğer sorunlar senin elinde değil ama diyet yapmak senin elinde. En azından tartıda eksildiğini gördükçe bi mutluluk sebebi olacak senin için.

Benim çocuklar çıldırmış durumda. Üçü birden ağlıyor. Birini sallıyorum, birini emziriyorum aynı zamanda birine yemek yediriyorum. Birinin gönlünü yapıyorum diğeri başlıyor. Evde sürekli bi bağrış çığrış günlerdir 2-3 saatlik uykuyla duruyorum ki onda da bebek emiyor bi yandan. Koca desen hafta sonu arkadaşlarıyla gezmeye gitti. O zaman benim pastaya gömülmem lazım dimi :işsiz:

Uykusuz kalınca millet zayıflar bende sen gibi uykumu alamazsam resmen şişiyorum kaptanım bide regli haftanmış çok normal diyete devam düşüşe geçer inş. Ben çok şükür artık emzirmediğim için deliksiz uyku uyuyabiliyorum nadir geceler uyanıyor çok şükür. Darısı başına
Yok canım ben farklı farklı 4-5 diyetisyenden danışmanlık aldım hepsinin de söylediği uykusuzluğunu çözmeden zayıflaman çok zor bedenin çok yorgun dedi. İnşallah çözülür bakalım. Benim en büyük sıkıntı kızımın uykusu. Bebek aemerken falan uyuyor ama kızımın saati yok hiç. Kafasına göre yatıyor kalkıyor.

Ahhhh abla ben seni arayacaktım nasıl unuttum kendi derdimden :KK43: numaranı almıştım ama hastane işleriyle uğraşmaktan çıkmış aklımdan çok utandım şimdi :kızgın:
Başın sağolsun abla rabbim cennetinde ağırlasın ablanı inşallah :KK43:
Kuzum herkesin hayat telaşı var hiç önemli değil. Allah çocuklarına eşine sana ve sevdiklerin tüm yakınlarına sağlıklı bir ömür versin. Hepimizin sabrını artırsın. İleride güzel haberler için inşallah görüşürüz. :KK200: :KK36: Kaptanlık işlerinde kolaylıklar diliyorum. Erit bütün kızları. Hep güzel haberlerini alalım.

Kuzum herkesin hayat telaşı var hiç önemli değil. Allah çocuklarına eşine sana ve sevdiklerin tüm yakınlarına sağlıklı bir ömür versin. Hepimizin sabrını artırsın. İleride güzel haberler için inşallah görüşürüz. :KK200: :KK36: Kaptanlık işlerinde kolaylıklar diliyorum. Erit bütün kızları. Hep güzel haberlerini alalım.
Çok sağol abla her şeyi birbirine katmış durumdayım. İnşallah normale döneriz bi an önce. :confused:

Su an oturdum agliyorum inan.
Öyle yapacagim sagolasin.
Ağla biraz rahatla. Çok abartma ama ...bir ay önceki üzüldüğümüz şeyler geçti gitti bu da geçecek. Sağlığını kaybetme. Gözlerim doldu inan benim de uzakta arkadaşın acı çekiyor bir şey yapamıyorsun sadece hissediyorsun. Allah büyük derdi veren dermanını da verecektir.

Ağla biraz rahatla. Çok abartma ama ...bir ay önceki üzüldüğümüz şeyler geçti gitti bu da geçecek. Sağlığını kaybetme. Gözlerim doldu inan benim de uzakta arkadaşın acı çekiyor bir şey yapamıyorsun sadece hissediyorsun. Allah büyük derdi veren dermanını da verecektir.
Canim benim. Simdi biraz daha iyiyim. Toparlanacagim, güclü duracagim.

Elhan Elhan ablacigim basın sağolsun mekanı cennet olsun ışıklar içinde uyusun ablan kardeş bambaşka rabbim sabır versin

Back
X