Ayy çok güzel çok sevimdim canımVe sonunda o hafta bu haftaymiss direnci kirdimmmm kilom geçen hafta 71.9 bu hafta 70.8 ve uzun süredir verdiğim en fazla kiloAnka
Sana 2 öğün yaramıyor bence canım. Az gidiyor. Spor da çok yapmadın.75.7 çıktım canım sabah
Bu hafta hepimiz iyi olalim inşallahBen resmen artı geldim
Aç kalmak kesinlikle yaramadı bana. 70,8 bu günkü kilom. Uykusuzluk da var regl de var bakalım haftaya daha iyi olur inşallah
Genelde reglin son günlerine ödem kalmazdı bende. Bilmiyorum ki hayırlısı bakalım. Yarın ditetisyene başlayacağım bu gün bi kapanış yapayım istediğimi yiyeyimBnce regl bitince düzelir azalır yani . Aynı kilodayız 1.1 kg vermisimmm 70.8 cıktı inanamiyorum sonunda çok mutluyum
Listeni bizimle de paylaşır mısın Anka?Genelde reglin son günlerine ödem kalmazdı bende. Bilmiyorum ki hayırlısı bakalım. Yarın ditetisyene başlayacağım bu gün bi kapanış yapayım istediğimi yiyeyim
AynenListeni bizimle de paylaşır mısın Anka?
Kanım b 12 iyide yeni baktırmıştım d vitamini için ilaç kullanıyorum o düşük çıkmıştı. İnsülin direnci için gitmek istiyorum randevum dursunda spn dakikaya kadar kilo verişime göre iptal eder yada giderimSen git yine de değerlerine baktır. Kansızlık, dvit ve b12 baya etkiliyor kilo vermeyi
Valla ben de şimdi kahvaltıda yarım simit yedimGenelde reglin son günlerine ödem kalmazdı bende. Bilmiyorum ki hayırlısı bakalım. Yarın ditetisyene başlayacağım bu gün bi kapanış yapayım istediğimi yiyeyim
Canım sen biran önce şu cevizli sucuk yeme ışını birak kizma banaKizlar artidayim bu hafta basinda iki kilo artidaydim en azindan büyük bir kismi gitmisAnka 78,4 üzgünüm.
Canımmm hoş geldin.Kizlar selamAnka kaptanim nasilsiniz bizim kizlar buraya gelmis sanirim bi bakayim dedim keyifler yerinde mi kilolar gidiyo mu
Olalım canım. Ben bu hafta 400 gramla birakmam. Zaten aslında 700 gram verdim. Geçen hafta 10;30-11 gibi tartıldım. Bu hafta uyanınca beklemeden tartıldım.Canım bu hafta yine rakip olalım. Ben bu hafta daha kararlı gibiyim. Spor ve diyet olarak motive edelim birbirimizi.
Tabii ki gönderirim canımListeni bizimle de paylaşır mısın Anka?
Rakibim seni geçmişimKanım b 12 iyide yeni baktırmıştım d vitamini için ilaç kullanıyorum o düşük çıkmıştı. İnsülin direnci için gitmek istiyorum randevum dursunda spn dakikaya kadar kilo verişime göre iptal eder yada giderim
Bence hiç verememekten bin kat iyi cnmOlalım canım. Ben bu hafta 400 gramla birakmam. Zaten aslında 700 gram verdim. Geçen hafta 10;30-11 gibi tartıldım. Bu hafta uyanınca beklemeden tartıldım.
Sıkı bir rakip istiyorum. Sporda yapalım. 1 kg en az anlaştık mı
Rakipleri değiştireceğim ama sizi değiştirmeyeyim mi?Olalım canım. Ben bu hafta 400 gramla birakmam. Zaten aslında 700 gram verdim. Geçen hafta 10;30-11 gibi tartıldım. Bu hafta uyanınca beklemeden tartıldım.
Sıkı bir rakip istiyorum. Sporda yapalım. 1 kg en az anlaştık mı
Slmmm buradayız.Kizlar selamAnka kaptanim nasilsiniz bizim kizlar buraya gelmis sanirim bi bakayim dedim keyifler yerinde mi kilolar gidiyo mu
Yaaa evet öyle olmuş bende seni tebrik edecektim şimdi ... benim şansıma diyelim ozamanRakibim seni geçmişimvalla sana denk geldi normalde hiç kilo veremiyorum
Düzeni bozmak istemem kaptanım. Nasıl uygunsa size. Biz gizli rakip te oluruz.Rakipleri değiştireceğim ama sizi değiştirmeyeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?