Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Su perisi86 kız söylemişsindir diye merakla okudum sayfaları söylememişsin. Kaç kilosun çatladık burda
Kaptanım geçen hafta 84
Bu hafta 82.5
O kadar mutlu oldum ki
Tartı yanlış tartiyo sandim kizimi tarttim ayni evin farkli yerlerinde tartıldım aynı

Ben şimdi maden suyu, yarım limon ve ev yapımı yoğurtu ayran yaptım içine bir salatalık rendeledim içiyorum.Eki Görüntüle 2552388 Eki Görüntüle 2552388
Afiyet olsun :) Cacık gibi de mi? Şimdi ben de öğle arası markete gidip kendime ayran-grissini alayım da akşama çok acıkmayayım.

Ben şunu yapmaya kesin karar verdim:

Sabah normal kahvaltı
Öğle bu detoks suyundan içeceğim
Akşam da sebze ya da bakliyat yemeği

Kolay gibi gözüküyor, bir hafta deneyeceğim. Üç kilo olmasa da 1 kilo gitse de yeter. Metabolizma hızlandırıcı etki gösteriyormuş. Sen hangisine karar verdin?

Kızlar bu arada umarım bu işe yarar. Motivasyonumu düşürmüyorum. Bu olmazsa haftaya başka bir şey, o da olmazsa başka yöntemler, o da olmadı aşırı spor. Bir şekilde gidecek o kilolar de mi?

Hazırlaması daha pratik olduğu için ben yoğurt limon salatalık, dereotu ve maden suyunu karıştırıp yoğurt yada ayran şeklinde duruma göre tüketeceğim. Senin karışım detaylı sonraki haftalarda senin karışıma geçebilirim.

Tamam canım, ben biraz daha doyurucu olsun diye bunu seçtim. Üst üste detoks yapmak iyi değil ama bir ay sonra filan belki farklı bir detoks denersin.

Kızlar bende bu hafta hep 86.1 86.2 çıktım bu sabah dirneci kırdım 2 haftadır 86 da geziniyordum inş bidaha takılmaz böyle sinirim bozuluyordu artık.ama hiç pes etmedim dün akşam lanet olsun zaten dikkat etmeme rağmen 100 gram bile gitmedi diye düşünüp en iyisi akşam yemeği yiyim diye düşünürken tartı umutlandırınca diyetimi bozmadım yemedim bu sabah mükafatını aldım. Dahileyeye bile randevu almıştım insülin direncini var acaba diye.

Sen git yine de değerlerine baktır. Kansızlık, dvit ve b12 baya etkiliyor kilo vermeyi

Sıra 80 ve 78 direncini kirmada
Bir gelebilsem oralara
Canım git mutlaka.

Canım bu hafta yine rakip olalım. Ben bu hafta daha kararlı gibiyim. Spor ve diyet olarak motive edelim birbirimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…