Evet haftaya atak yapacagim. Benim bünye manyak. Vermez vermek bir anda verir 2-3 kilo. Ben aliskinim. Rakibem ne güzel takip etmissin beni sevindim.Üzüldüm cnm senin adına. Rakibim olduğun için yakından takip etmiştim seni kilo almana üzüldm ama haftaya bir atak yaparsın diye düşünüyorm şuan.
Ben demeden mi işte kardeş takım dediğin böyle olur cansınnnnBurdayım canım ortalamayı hesaplıyordum ama farklı buldum 0.671 cıktı yeniden hesaplayacaktım sen etiketledin
Baktım liste paylasmıssın kontrol edeyim demiştim etiket arkasından geldiBen demeden mi işte kardeş takım dediğin böyle olur cansınnnn
HAgisinde sıkıntı var acabaAnka tekrar hesapladım yine 0.671 buldum
Bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum kandiliniz mübarek olsun
Degistikce bizimle paylasirmisin Anka. Hani neyi yanlış yaptığımızı buluruz1 hafta canım. Sonra değişecek liste
HAgisinde sıkıntı var acababaştan yeni şablonda hesaplayayım ben de eline sağlık
Muhallebimiiii yediiiiinnnnMuhallebi resmen mideme oturdu yediğime pişman oldum
Olağanüstü. Bu hafta bomba gibi olacağız.Ben de öğle arasında yürüyüp geldim 6000 adım, bir şeyler atıştırdım.
Yürüyüşe git tabiBeni de. Oğluşu uyutup bende mi uyusam? Yasa yürüyüşe mi gitsem?
Mavimli kilo almış onu eksi alıyorsun dimi yine 669 buluyorum benAnka tekrar hesapladım yine 0.671 buldum
Bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum kandiliniz mübarek olsun
Ben listede değilim yarım sıkı diyete başlıyorum kapanış yaptımMuhallebimiiii yediiiiinnnnaha bende çikolata ekmek yapacam
E yani biz tatlı yüzü görmezken, yersen oturur tabiMuhallebi resmen mideme oturdu yediğime pişman oldum
Evet canım onu eksi olarak yazıyorum ama sanırım aradi fark excelden kaynaklanıyor cünkü 0.02 lik fark varMavimli kilo almış onu eksi alıyorsun dimi yine 669 buluyorum ben
Evet olabilir bana çok fark var gibi geldi bi an çok uykum var daEvet canım onu eksi olarak yazıyorum ama sanırım aradi fark excelden kaynaklanıyor cünkü 0.02 lik fark var
3-4 tane yüzde yuvarlandıgı için sonucu değişik buluyorum diye düşünüyorum
Listeyi paylasıp uyu birazEvet olabilir bana çok fark var gibi geldi bi an çok uykum var da
Yapacağım canım. Tebrik ederim seni. Bu hafta ikimizde başarılı olacağız zannımcaSporum bitti 45 dk leslie sansone 3 milesSarayca sende sporunu mutlaka yap Canım. fantastikaaa süpersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?