Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım eline sağlık
Kazananları tebrik ediyorum. Kaybedenler haftaya Toparlayacak eminim. Bu hafta harika olacak. B Baharyagmuru35 Elifcig93 fantastikaaa harikasınız.

Ya işte o kötü ev sahibiyken sıkıntı olmuyorda şimdi yemezsen ayıp olur en masumlarını ye cnm sende. Az az
Evet aynen ev sahibi iken göze batmıyor da...Şu an karnım da acıktı. Orada saldırmamak için yemeklere badem filan yiyorum şu an

Ya işte o kötü ev sahibiyken sıkıntı olmuyorda şimdi yemezsen ayıp olur en masumlarını ye cnm sende. Az az
Evet aynen ev sahibi iken göze batmıyor da...Şu an karnım da acıktı. Orada saldırmamak için yemeklere badem filan yiyorum şu an

Ayse Tugba Sengelin bircok yogurt detoksu var biraz izledim cok hosuma gitti. Basit bir tane var onu yapacagim ben de.

Kızlar menum
Sabah 10 gibi
1 has yumurta Peynir salatalik domates 15 yeşil zeytin çay çeyrek ekmek
Bir avuç badem fındık karışık yedim

Saat 15.30 da
2 yum ile omlet
Domates salatalik peynir çay

Acikirsam karnabahar yogurtladim onu yerim

Su 2 lt
Spor yok 5 bin adım atmisim ama

Canım eline sağlık
Kazananları tebrik ediyorum. Kaybedenler haftaya Toparlayacak eminim. Bu hafta harika olacak. B Baharyagmuru35 Elifcig93 fantastikaaa harikasınız.
Evet harika olacak. Hepimiz kazanmışız tekrardan tebrik ediyorum. Elifcig93 bu hafta çok göremedim seni önümüzdeki hafta daha aktif ol birbirimizi gazlayalım. B Baharyagmuru35 mavişim şeytanın bacağını kırdın sonunda senin adına çok sevindim. Cordelia değişmez rakibem 80 lerden 70 lere birlikte terfi edicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…