- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Tşk ederim canım darısı senin başına
Canım eline sağlık@suukaa ✖Su perisi86 arasındaki yarışı Su perisi86 kazandı
@Sarayca ✖Cordelia arasındaki yarışı Cordelia kazandı
@cemrenil ✖Anka arasındaki yarışı @cemrenil kazandı.
@zeyas ✖ B Baharyagmuru35 arasındaki yarışı B Baharyagmuru35 kazandı
fantastikaaa ✖ mavimli arasındaki yarışı fantastikaaa kazandı
G gunesli gunler ✖Elifcig93 arasındaki yarışı Elifcig93 kazandı
@asliayet ✖asya_01 arasındaki yarışta @asliayet bildirimde bulunmadığı için asya_01 kazandı
@madamhd ✖ @MorVampirella arasındaki yarışı @madamhd kazandı
Evet aynen ev sahibi iken göze batmıyor da...Şu an karnım da acıktı. Orada saldırmamak için yemeklere badem filan yiyorum şu anYa işte o kötü ev sahibiyken sıkıntı olmuyorda şimdi yemezsen ayıp olur en masumlarını ye cnm sende. Az az
Evet aynen ev sahibi iken göze batmıyor da...Şu an karnım da acıktı. Orada saldırmamak için yemeklere badem filan yiyorum şu anYa işte o kötü ev sahibiyken sıkıntı olmuyorda şimdi yemezsen ayıp olur en masumlarını ye cnm sende. Az az
Benim de akşam alışveriş yapmam lazımmavimli G gunesli gunler detoks yapıyoruz. Ben çıkıp dereotu alıyorum. Gece yatmadan yarım saat önce içeceğim. Yağ yakacakmış.
Tamamdir.mavimli G gunesli gunler detoks yapıyoruz. Ben çıkıp dereotu alıyorum. Gece yatmadan yarım saat önce içeceğim. Yağ yakacakmış.
Teşekkür ederim rakibem.Tebrikler rakibemElifcig93 İyi olan kazandı:)
Ayse Tugba Sengelin bircok yogurt detoksu var biraz izledim cok hosuma gitti. Basit bir tane var onu yapacagim ben de.Hazırlaması daha pratik olduğu için ben yoğurt limon salatalık, dereotu ve maden suyunu karıştırıp yoğurt yada ayran şeklinde duruma göre tüketeceğim. Senin karışım detaylı sonraki haftalarda senin karışıma geçebilirim.
Aynenİmam cemaat ilişkisi
İmam cemaat ilişkisi
Hayırlısı olsun canım vakti zamanı gelince rabbim nasip edecektirKızlar gebelik testi yaptım negatif ciktiuzulme dım desem yalan olur. Ama hakkımda hayırlısını istedim ben. Demek buymus hayırlı olan
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canım vakti zamanı gelince rabbim nasip edecektir
Nasılmış bende yapayım.Ayse Tugba Sengelin bircok yogurt detoksu var biraz izledim cok hosuma gitti. Basit bir tane var onu yapacagim ben de.
Evet harika olacak. Hepimiz kazanmışız tekrardan tebrik ediyorum.Canım eline sağlık
Kazananları tebrik ediyorum. Kaybedenler haftaya Toparlayacak eminim. Bu hafta harika olacak. B Baharyagmuru35Elifcig93 fantastikaaa harikasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?