Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçmiş olsun canım

Sorma canim hastalik perisan etti bizi. Bir yandan hasta cocuklarla ugrasiyorum bir yandan annem gariban o da hastalandi. Yasi da var
Cevizli sucuk mu dedi biri
Geçmiş olsun canım ya
Kizkardesimin kızıda el ayak hastalığı olmuş kreşte bulaşmış bi hafta evde olacaklar yanina gidemiycem kizimada geçer diye bu sene bütün hastalıklar ağır geçiyor rabbim şifa versin hekese

Kahvaltı 10:00
2 yumurta 6 mantarla omlet
7 zeytin
2 çatal peynir
2 dilim form ekmek

14:00 1 kase patates salatası
(ama patates çok azdı)
Küçük bir parça kabak tatlısı

Akşam 18:00
3 yk bulgur pilavı
1 sb yoğurt
3 yk kavrulmuş kıyma

1 lt su

Akşama kadar temizlik yaptım
Yemekten önce Hasta gibi oldum , ne yiyim diye dolaba baktım
Dün karnıyarık yapmıştım onun içinden kıyma kalmıştı onu yedim . Şimdi feci Yorgunum öyle oturuyorum

Sabah 09.00
2 dl ekmek
Cay
3 dl kasar
1 tk kaymak
2 tk reçel (sekersiz)
3 tk lor

Ara 11.00
1 mandalina

Öğle 13.00
Kuzu tandır (1 tavuk but kadar)
4-5 yk bulgur pilavı

Akşam 18.00
1/2 kase ciya tohumlu yoğurt

Su 1.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Ayy bende hep kendi kendime nazar değdiririm maşallah kocaman olmuşlar. İkiz annelerine Saygım sonsuZ . Allah yardımcınız olsun.
Bugun mısafırım vardı. Oglen uyuyamadılar sımdı sızdılar sukur. Sagol canım cok zor hemde guzel emek olmadan yemek olmuyor. Bu genc yasımda 3 bebe zor.. 10 sene sonrasını dusunup rahatlıyorum
Cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın bende cok korkuyorumhasta olmaktan
Evet Kızlar ilk hedefim 6 aralıkta 86.9 olmak. Sonra da yılbaşında 85 altında olmak istiyorum. İlk hedefimi gerçekleştirdikten sonra Yılbaşı hedefimi kesinlrştiricem. Ayy çok mutluyum
Allah kolaylık versın hepımıze 80 kıloyken daha halsızdım -7 olunca daha bı enerjık oldum ruhsal durumumda duzeldı sankı. Aslında kendı kendımıze zarar verıyoruz
Kaptanimm evde yenmeyen incirler vardi kimse yemiyo ben de incir uyutmasi yaptim bi kucuk kase yiyebilir miyim? Icinde sadece kuru incir ve süt var.

Cok gecmis olsun mevsim hastaligina yakalandik hepimiz
Bence ye seker yok ıncır sut sadece gayet guzel

Bugun yenı tanıstıgım bı arkadası davet ettım rus salatası ve cıkolata soslu kek yaptım bende yedım ama bı sorun neden? Sabah kahvaltı yapmadım oglumu okula bıraktım. Oglene kadar ac durdum hatta tansıyonum dustu basım dondu yınede yemedım. Kendıme dedım hıc mı oruc tutmadın neyse arkadas geldı 1 kase rus salatası bı dılımde kek yedım aksamda bısey yemedım menu bu sekılde saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…