Bilirim o duyguyu. Allah kolaylık versin.Günaydın kızlar :) İzin sonrası işe başlamak berbat bir duygu.
67 kişiden 8. olmuşsun gördün müGünaydın Kızlar,
Mutlu haftalar
Hafta sonu hiç giremedim siteye. Menü de paylaşmadım. Bıraz fazla kaçamak yaptım. Çok utandım menülerimden paylaşamadım.Ama telefi etçem.
Tamam sen birinci ben ikinci oluruzAmin inşallahben birinciliğe göz koydum
Aynen ya çamaşır bulaşık yığıldı resmen. Buradan bekar arkadaşlarıma sesleniyorum annenizden uzağa evlenmeyin çok zor gerçektenÇok geçmiş olsun cnm sen gçhasta olmayaymışsın anne hasta oldumu evin sistemi çöküyor resmeninş hemen toparlarsınız .
Ben annemden uzağa gidicemAynen ya çamaşır bulaşık yığıldı resmen. Buradan bekar arkadaşlarıma sesleniyorum annenizden uzağa evlenmeyin çok zor gerçekten
valla battaniyemi aldım tv karşısına uzandım müge anlı izliyorum kalksam yeşil çay yapacağım ama üşeniyorumKahvemi aldım geldimsizlerde yapın karşılıklı içelim haydi
Ayyyy görmemiştim ben bunu sen söyleyince baktım.67 kişiden 8. olmuşsun gördün mü
Bırak kaçamakları mezun edelim seni havai fişeklerle
Hepimiz birinci olalım
çok mantıklıHepimiz birinci olalım❤
Gelecek listede ilk 10 u dolduralım inşallahAyyyy görmemiştim ben bunu sen söyleyince baktım.
Çok mutlu oldum şimdi.
Gaza geldim.
Ohh miss ev moodvalla battaniyemi aldım tv karşısına uzandım müge anlı izliyorum kalksam yeşil çay yapacağım ama üşeniyorum
Çocuklar hasta olunca aynen öyle oluyor ankacim keşke makarna yerine evde hazir corba yapsaydınSu perisi86 sen benden menü istemişsin. O gün kaçamak yapmadım mercimek köfte yedim 8 tane akşam yemeği yemedim. Ben misafir varken kolay kolay kaçamak yapmam benim sorunum yalnızlık can sıkıntısı çocuk stresi 2 gündür de hastayım sabah simit peynir çay, akşam makarna yedim mecburiyetten yemek yapacak vaktim de dermanım da yok
Annemle aramiz yuruyerek 15dk ama çalışıyor bende çok isterdim evde olmasiniAynen ya çamaşır bulaşık yığıldı resmen. Buradan bekar arkadaşlarıma sesleniyorum annenizden uzağa evlenmeyin çok zor gerçekten
Canım gittinmi doktaraOhh miss ev mood
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?