- 23 Ağustos 2012
- 14.969
- 39.596
- 798
Menümü yazayım bi;
Sabah; 2 yumurta, 5 zeytin, 20 gr süzme peynir, maydonoz dereotu roka, açık çay.
öğle; domates çorba, yoğurt
ara; Türk kahvesi
akşam üstü; ton balığı, zeytinyağlı kereviz.
bu saatten sonra ayran içerim artık, sporda yapınca yazayım. Çok değil 20-30 dk bişi yapıcam evde.
Günaydın kızlar, dünkü menümü yazmamışım;
sabah (09.00) 2 yumurtalı omlet, 20 gr kadar süzme peynir, 5 zeytin, birazcık labne (çok çok az)
öğle (12.00) mercimek çorba, tavuk tandır, ayran.
ara (12.30) Türk kahvesi,biraz geçince evden getirdiğim yoğurdum
ara (16.00) yarım Elmalı tarçınlı yoğurt
Akşam (19.00) küçüğe çorba yedirdim 3-4 kaşık aldım, azıcık yoğurtla.
su; 1,5 lt
Spor; 10 dk bisiklet (tam başladım küçük ağladı)
cumartesi menü:
sabah; 2 yumurtalı omlet, 5 zeytin, süzme peynir ve bira labne.
öğle; ton balığı, biraz kereviz (ölçüleri diyetisyenin söylediği ölçüde)
ara: yarım elmalı tarçınlı yoğurt, nescafe (şekersiz sütlü)
ara; 2 yumurta (kızarmış) 1 dl tam bugday ekmek. (kriz anımdı sanki, kurtulamıyorum bu açlık anından, bunu buldum bi an kendime.)
akşam; mercimek çorba, kıyma kavurma.
pazar;
sabah (10); kızarmış peynir 3 adet, biraz peynir, 5 zeytin, 2 çatak helva (resmen savaştım kendimle, normalde 3 parçayı yerdim düşünün 1/6 falan yaptım.
ara; sobada köz ayva, 1 mandalina, 4-5 kestane.
öğle; fırın patates ve sebzeler (patatesi dikkat ettim ama porsiyonumu gözlemleyemedim)
biraz geçince fırın tavuk, salata. (16 olmaya gün kapandı.)
su'lar 1,5 lt şimdilik, artacak. spora vakit bulup yapamıyorum, küçük durmuyor, uyuyunca da bende uyuyorum![]()
Dünkü menümü yazayım;
Sabah (08.00) 2 az tereyağlı yumurta 1 dl ekmek şekersiz açık çay
Öğle (12.00) Mercimek çorba (2 kepçe) et döner (pilavını vs yemedim çok değildi) 1 kase salata 1 kase yoğurt
Akşam (16.00) Mercimek çorba (1 kase) yoğurtlu köz patlıcan salatası (1 dolu kase) 1 dl kızarmış peynir 2 minik incir
Ara (18.00) (eşim gelince hazırladım yemiyorum tripi yedim diye) 2 çatal çılbır, 2-3 çatal köz patlıcan salata
su;1,5 lt spor neden yok bilmiyorum, biri hantallığımı alsın üstümden![]()
)
ne hale geldik ya