Halkında hayırlısı olsun inş rabbim gönlünden geçeni nasip etsinKızlarAnka Kaptanima da yazdim sizlere de açıklayım dunden beri aktif degilim çünkü bir atama var ve gunduz çalıştığım için aksamlari atama icin arastirma yaparak neyi nereye yazsam diye hesaplayarak gececek bu süreç 7 8 gune bitecek insallah biraz müsade istedim kaptanimdan aktif olamayacagim diye. Cuma bildirimini unutmam merak etmeyin. Dualarınızı esirgemeyin cok stresiyim ... sizi seviyorum
Hakkında en hayırlısı olsun canımKızlarAnka Kaptanima da yazdim sizlere de açıklayım dunden beri aktif degilim çünkü bir atama var ve gunduz çalıştığım için aksamlari atama icin arastirma yaparak neyi nereye yazsam diye hesaplayarak gececek bu süreç 7 8 gune bitecek insallah biraz müsade istedim kaptanimdan aktif olamayacagim diye. Cuma bildirimini unutmam merak etmeyin. Dualarınızı esirgemeyin cok stresiyim ... sizi seviyorum
Valla üzüldüm inşallah biran önce atlatırsın hastalıkları çocuklar verken gerçekten dinlenmek imkansz olsa gerek doktora gtmekde zor tabi . Ama acil gitmen şart bi şekilde disciye ağrıdan kurtulmak icinSelam kızlar ben de gelip gelip hastayım yazıp gidiyorum ama cidden ben baya kötü olmadan şikayet etmem aslında
Annem aramış. Dedim dişim ağrıyor başım ağrıyor çekilmesi lazım. Çocuklar mahvoldu ev evlilikten çıktı çok kötüyüz diye eşin 1-2 saat baksın git çektir dedi. Yaaa dedim iyi ki söyledin biz neden akıl edemedik ki bunu. Hızlı trenle insanlar günü birlik gelip dönüyor artık nolur 2-3 günlüğüne gelse sankidoğurmakla anne olunmuyor işte benim annem de onun en büyük örneği
Canım ya çok zor yalnızlik. Ama gelip geçici inşallah cocuklarin güzel günlerini görürsünSelam kızlar ben de gelip gelip hastayım yazıp gidiyorum ama cidden ben baya kötü olmadan şikayet etmem aslında
Annem aramış. Dedim dişim ağrıyor başım ağrıyor çekilmesi lazım. Çocuklar mahvoldu ev evlilikten çıktı çok kötüyüz diye eşin 1-2 saat baksın git çektir dedi. Yaaa dedim iyi ki söyledin biz neden akıl edemedik ki bunu. Hızlı trenle insanlar günü birlik gelip dönüyor artık nolur 2-3 günlüğüne gelse sankidoğurmakla anne olunmuyor işte benim annem de onun en büyük örneği
Anka geçmiş olsunSelam kızlar ben de gelip gelip hastayım yazıp gidiyorum ama cidden ben baya kötü olmadan şikayet etmem aslında
Sen gel desen olmaz mı? Bazen annelere emrivaki yapılması gerekiyor. Allahım güç kuvvet versin inşallahSelam kızlar ben de gelip gelip hastayım yazıp gidiyorum ama cidden ben baya kötü olmadan şikayet etmem aslında
Iyiyim canım o düştüğüm diz kapağının ic kısmi ağrısı tüm bacagima yayıldı bugün kizimi almaya bugün yuruyerek gidemedim az kaldı randevumaBir sorun yok değil mi? İyi misin?
Yaaa bende hiç bilmiyordum ıyi oldu yazdigin daha yememİstersen ye tabikide 5 zytin=3 ceviz=1 tatlı kaşığı yağ kahvaltıda bunlardan sadece birini seç mesela ceviz yiyeceksen zeytin yeme zeytin yiyeceksen yumurtanın yağda yapma birini tercih et dengele demek istemistim
Bende regl oldum sabitim aşırı üzülüyorum kilo veremedim diyeBende bugün bi tartıldım felaketti
Ben regl olmadım ona bağlıyorum bugün 2 haş yumurtayla kahvaltı yaptım akşama kadar ayran yoğurt dışında bişi yemeyip su içerek sabit gelmeye çalışacağım bakalım
Gerçekten böyle yazınca sen çok üzülüyorum kardeşin fln yokmuSelam kızlar ben de gelip gelip hastayım yazıp gidiyorum ama cidden ben baya kötü olmadan şikayet etmem aslında
Bende düzensizlik var canım o yüzden normal , 2 çocuğum var ..Iyiyim canım o düştüğüm diz kapağının ic kısmi ağrısı tüm bacagima yayıldı bugün kizimi almaya bugün yuruyerek gidemedim az kaldı randevuma
Yaaa bende hiç bilmiyordum ıyi oldu yazdigin daha yemem
Bende regl oldum sabitim aşırı üzülüyorum kilo veremedim diye
Test yaptinmi canım belki hamilesindir çocuk varmiydi sende
Gerçekten böyle yazınca sen çok üzülüyorum kardeşin fln yokmu
Annene söyleseydin sana ihtiyacım var diye keske
Benim psikolojik sorunlarim başladığında ilk psikiyatrisle gorusmemden sonra annem izin alayım bir ay ücretsiz dedi senin yaninda olayım dedi anne bunu kendim aşmam lazım dedim
Bi ay boyunca akşamları geldi cocuga bakti haftada 2 _ 3 gün dışarıya çıktık annemin sayesinde
Selam kızlar ben de gelip gelip hastayım yazıp gidiyorum ama cidden ben baya kötü olmadan şikayet etmem aslında
KızlarAnka Kaptanima da yazdim sizlere de açıklayım dunden beri aktif degilim çünkü bir atama var ve gunduz çalıştığım için aksamlari atama icin arastirma yaparak neyi nereye yazsam diye hesaplayarak gececek bu süreç 7 8 gune bitecek insallah biraz müsade istedim kaptanimdan aktif olamayacagim diye. Cuma bildirimini unutmam merak etmeyin. Dualarınızı esirgemeyin cok stresiyim ... sizi seviyorum
Rabbim ömürlerini uzun etsin ...Bende düzensizlik var canım o yüzden normal , 2 çocuğum var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?