Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Halkında hayırlısı olsun inş rabbim gönlünden geçeni nasip etsin

Hakkında en hayırlısı olsun canım

Valla üzüldüm inşallah biran önce atlatırsın hastalıkları çocuklar verken gerçekten dinlenmek imkansz olsa gerek doktora gtmekde zor tabi . Ama acil gitmen şart bi şekilde disciye ağrıdan kurtulmak icin

Canım ya çok zor yalnızlik. Ama gelip geçici inşallah cocuklarin güzel günlerini görürsün

Anka geçmiş olsun yakınlarda yardım isteyebileceğin başka akraba yok mu kayınvalide görümce kuzen falan?

Sen gel desen olmaz mı? Bazen annelere emrivaki yapılması gerekiyor. Allahım güç kuvvet versin inşallah

Bir sorun yok değil mi? İyi misin?
Iyiyim canım o düştüğüm diz kapağının ic kısmi ağrısı tüm bacagima yayıldı bugün kizimi almaya bugün yuruyerek gidemedim az kaldı randevuma
İstersen ye tabikide 5 zytin=3 ceviz=1 tatlı kaşığı yağ kahvaltıda bunlardan sadece birini seç mesela ceviz yiyeceksen zeytin yeme zeytin yiyeceksen yumurtanın yağda yapma birini tercih et dengele demek istemistim
Yaaa bende hiç bilmiyordum ıyi oldu yazdigin daha yemem
Bende regl oldum sabitim aşırı üzülüyorum kilo veremedim diye
Test yaptinmi canım belki hamilesindir çocuk varmiydi sende
Gerçekten böyle yazınca sen çok üzülüyorum kardeşin fln yokmu
Annene söyleseydin sana ihtiyacım var diye keske

Benim psikolojik sorunlarim başladığında ilk psikiyatrisle gorusmemden sonra annem izin alayım bir ay ücretsiz dedi senin yaninda olayım dedi anne bunu kendim aşmam lazım dedim

Bi ay boyunca akşamları geldi cocuga bakti haftada 2 _ 3 gün dışarıya çıktık annemin sayesinde

Bugün giremedim buraya 2 cocukla telefonu elime bile alamadım kız kardesim sabah aradı abla kızım hasta hastaneye goturcem öksürüğü atesi var dönüşte size biraksam ben işe donsem olurmu dedi

Tamam dedim annemde bu hafta izinliydi oda geldi bize beraber baktık kardeşimin kızı 2.5 yaşında annesi olmayinca benden başkasına gitmez

Kucagimda yatti oturdu teyzem teyzem deyip durdu
Kızımda aşırı kıskanç annem sakinlestirdi güzel geçti yinede günüm hem teyzesi hem süt annesiyim kizimda teyzesini cok emdi

Bugün yediklerim
Sabah 09:30 2dilim tb ekmeğinden yagsiz tost 5 zeytin yeşil çay

11:40 10 fındık badem

13:45 lahana kavurması bi tabak corba bi dilim tb ekmeği

2 hurma şekersiz cay

18:30 2 dilim tb ekmeği bi kase menemen salata

22:00 gibi yeşil çay ananasimi yerim
Spor yok

İyi akşamlar bugün misafirim vardı 1 ay önce görmüşlerdi en son ne kadar zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum. Menüm:
Kahvaltı (7.30)
2 kaşık muhlama
1 dilim ekmek
1dilim peynir
Domates

Öğlen sonu(14.30)
Döner
yarım lavaş
Salata
Kereviz salatası
1 dilim pasta

Spor
10 bin adım 150 puan
40 dk yürüyüş tempolu 100
20 dk eliptik 80
Toplam 330
@aslihancngz
Misafirler gidince pasta yedim diye ekstra yürüyüp eliptik yaptım 10 bin haricinde

Menü.
Kahvaltı
2 ince dilim cavdar
1 kk peynir
2 ince dilim sucuk
2 has. Yumurta
Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
50 gr kuşbaşı et
Yarim.dilim ekmek
1 bardak ayran
Akşam.
1 kase tavuk corbasi.
1 dilim.cavdar
30.gr kuşbaşı
1 bardak.ayrsn
2 yk nohut
6 yk cacık
Ara
Nescafe granür sekersiz sütlü
Spor
4000 adim
80 dk ağırlık egzersiz karin ve kol.calistim kollar baya ağrıyor . Baya uzun süre kol çalıştım
10 dk koşu 15 dk tempolu yürüyüş
500 ip atlama
Baya yorgunum kizlar

Bende düzensizlik var canım o yüzden normal , 2 çocuğum var ..

Üst baş olmadan tok karna 73.2 cıktı genelde ac tok fark 800 gram oluyor 71.4 dum 72.4 olcak sanrm 1 kilo almışım . Çıldırcam ya ben hiç yemiyim gerçekten nasıl.verecegim şimdi tekrar o 1 kg yi ben

Allah kolaylık versin canım insan en çok böyle zamanlarda birine ihtiyaç duyuyor

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Bende düzensizlik var canım o yüzden normal , 2 çocuğum var ..
Rabbim ömürlerini uzun etsin ...
Benimde düzensiz bazen hafta geçiyor bazende 4gun önce oluyorum ben 2 çok istiyorum inş doğal yoldan hamile kalabilirim tedaviye gerek kalmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…