Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün oğlumun 3. Ay kontrolü vardı. Biraz az kilo almış. Beslenme düzenimi değiştirdiğim için mi oldu diye aklım karıştı. Canım sıkıldı. Çok mu az yiyorum acaba?

Gayet iyi duruyor bence, her ay 1 kilo alması çok zor :) Doktor ne dedi? gelişimi normal mi? Persentilde ne durumda?
Gelişimi normal bir sıkıntı yok. Persentil 95 üstü. Azıcık uzun benim oğluşlar. Boyuna göre kilosu azmış biraz.

İyi Akşamlar Kızlar,
Bugünkü menüm;
07:00
1 Fincan Sütlü Kahve
09:00
1 Haşlanmış Yumurta, 2-3 Tk labne, 1 dilim TB ekmeği, 3-4 çeri domates
11:00
1 Fincan Y. Çay
13:00
1 Türk Kahvesi
14:00
1 Bardak ayran
15:00
1 Mandalina
17:00
2 Günkurusu, 3-5 badem, 2-3 ceviz
19:30
Salata,
1 Türk Kahvesi
21:00
1 Fincan Y. Çay

Yatana kadar 2,5 lt su içmiş olurum.
Spor yok. Yürüyüş yapmak istiyorum ama hava çok soğuk geliyo artık.
Bu açlıkla bakalım yarına ne olacak???????

Sen benden de aç yaşıyorsun

Ben de yazayım menümü:)

Sabah 8.30
1 bardak çay
3 kuru kayısı-3 kuru erik
3 grissini
3 zeytin
Bir kaç ceviz-kaju
1 tutam peynir

Ara 10.00
1 bardak yeşil çay

Ara 11.00
1 fincan Türk kahvesi

Öğlen 12.30
1 porsiyon et mangal
Salata

13.30
1 bardak çay yanında kuru üzüm ve fıstık yedim

Akşam 18.30
1 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık nohut
salata
(miktarları az tutmaya çalışacağım)

Reglime 2 gün kalmış, şişlik olmaz umarım.

Su: 2 lt

Spor: 12bin adım olur eve de yürürsem (güncellerim)

Olcturdum metabolizma hızlım 1500 1600 arası birşeydi normalmiş . Valla b3n tam diyete adapte olamadım çok aşırı sıkı diyet yapmam lazım hep birşey cikiyo bir lokma bile kacamaksiz olması lazım anca öyle gidecek sanirim. Daha 2 3 gundur sıkı diyet yaptım geçen hafta tartılmadım geven hafta yediklerimden oldu 2 hafta önce tartıldım 71.4 du üstüne baya zararlı beslendim ve tartılmadim yarın ac çamaşırlarla görcem bakalım ne kdr almisim spor da bi halta yaramıyor zararlı beslenince. Diyolar ya diyet %70 spor %30 doğru bence . Ama haftaya ya da öteki hafta 69 a incem haftaya yetismesede oteki hafta artik inicem elimden ne gelirse yapcam

Evet kaçamak yapmak çok etkiliyor maalesef. Ufak da olsa yapmayacaksın ki gitsin kilo.

Selam kızlar ben de gelip gelip hastayım yazıp gidiyorum ama cidden ben baya kötü olmadan şikayet etmem aslında
Annem aramış. Dedim dişim ağrıyor başım ağrıyor çekilmesi lazım. Çocuklar mahvoldu ev evlilikten çıktı çok kötüyüz diye eşin 1-2 saat baksın git çektir dedi. Yaaa dedim iyi ki söyledin biz neden akıl edemedik ki bunu. Hızlı trenle insanlar günü birlik gelip dönüyor artık nolur 2-3 günlüğüne gelse sanki doğurmakla anne olunmuyor işte benim annem de onun en büyük örneği

Gerçekten senin büyük bir desteğe istiyacin var cnm şurada bize yazdığın kadarıyla bile sana destek olmak istiyoruz hepimiz. Bazı anneler ne yazıkki evlatlarına yanık olmuyor benim annemde pek farklı sayılmaz.Zaten çok güçlü bir annesin bu durum seni dahada güçlü yapar . Şu diş ağrın bi gecseydi

Kızlar Anka Kaptanima da yazdim sizlere de açıklayım dunden beri aktif degilim çünkü bir atama var ve gunduz çalıştığım için aksamlari atama icin arastirma yaparak neyi nereye yazsam diye hesaplayarak gececek bu süreç 7 8 gune bitecek insallah biraz müsade istedim kaptanimdan aktif olamayacagim diye. Cuma bildirimini unutmam merak etmeyin. Dualarınızı esirgemeyin cok stresiyim ... sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…