- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Kolay gelsin, yorulmak iyidir. Kaçamak yapmazsın yoğunluktaYok valla ben toplanti üstüne toplantiya giriyorumG gunesli gunler ne kacamagi daha yemege vaktim olmadi.
Bir doktora mı görünsen ne yapsan yaMerhaba kızlar dün akşamdan beri süt içiyorum. 1 yılda yemediğim balı 1 günde yedim. Çok halsizim.
Vicks le falan atlatıyorum şükür. Dün akşama göre çok iyiyim. Doktorlar ilaç vermiyor ki . Bende o yüzden doğal yöntemlerle geçirmeye çalışıyorum.Bir doktora mı görünsen ne yapsan yaGeçmiş olsun.
Nasıldı kilo grafiği, kaçar kaçar almıştı ilk üç ay?Bugün oğlumun 3. Ay kontrolü vardı. Biraz az kilo almış. Beslenme düzenimi değiştirdiğim için mi oldu diye aklım karıştı. Canım sıkıldı. Çok mu az yiyorum acaba?
İlk 2 ay 1er kilo aldı. Bu ay 500 almışNasıldı kilo grafiği, kaçar kaçar almıştı ilk üç ay?
Gayet iyi duruyor bence, her ay 1 kilo alması çok zor :) Doktor ne dedi? gelişimi normal mi? Persentilde ne durumda?İlk 2 ay 1er kilo aldı. Bu ay 500 almış
Gelişimi normal bir sıkıntı yok. Persentil 95 üstü. Azıcık uzun benim oğluşlar. Boyuna göre kilosu azmış biraz.Gayet iyi duruyor bence, her ay 1 kilo alması çok zor :) Doktor ne dedi? gelişimi normal mi? Persentilde ne durumda?
Maşşallah çok iyi ya canını sıkma :)Gelişimi normal bir sıkıntı yok. Persentil 95 üstü. Azıcık uzun benim oğluşlar. Boyuna göre kilosu azmış biraz.
Sen benden de aç yaşıyorsunİyi Akşamlar Kızlar,
Bugünkü menüm;
07:00
1 Fincan Sütlü Kahve
09:00
1 Haşlanmış Yumurta, 2-3 Tk labne, 1 dilim TB ekmeği, 3-4 çeri domates
11:00
1 Fincan Y. Çay
13:00
1 Türk Kahvesi
14:00
1 Bardak ayran
15:00
1 Mandalina
17:00
2 Günkurusu, 3-5 badem, 2-3 ceviz
19:30
Salata,
1 Türk Kahvesi
21:00
1 Fincan Y. Çay
Yatana kadar 2,5 lt su içmiş olurum.
Spor yok. Yürüyüş yapmak istiyorum ama hava çok soğuk geliyo artık.
Bu açlıkla bakalım yarına ne olacak???????
Olcturdum metabolizma hızlım 1500 1600 arası birşeydi normalmiş . Valla b3n tam diyete adapte olamadım çok aşırı sıkı diyet yapmam lazım hep birşey cikiyo bir lokma bile kacamaksiz olması lazım anca öyle gidecek sanirim. Daha 2 3 gundur sıkı diyet yaptım geçen hafta tartılmadım geven hafta yediklerimden oldu 2 hafta önce tartıldım 71.4 du üstüne baya zararlı beslendim ve tartılmadim yarın ac çamaşırlarla görcem bakalım ne kdr almisim spor da bi halta yaramıyor zararlı beslenince. Diyolar ya diyet %70 spor %30 doğru bence . Ama haftaya ya da öteki hafta 69 a incem haftaya yetismesede oteki hafta artik inicem elimden ne gelirse yapcamOnline diyetisyenler var demiştiAnka ben de geçen bakmıştım. Belki öyle bir şey deneyebilirsin. Metabolizma hızını filan mı ölçtürsen acaba? Senin değişik bir şeye ihtiyacın var sanırım.
Evet kaçamak yapmak çok etkiliyor maalesef. Ufak da olsa yapmayacaksın ki gitsin kilo.Olcturdum metabolizma hızlım 1500 1600 arası birşeydi normalmiş . Valla b3n tam diyete adapte olamadım çok aşırı sıkı diyet yapmam lazım hep birşey cikiyo bir lokma bile kacamaksiz olması lazım anca öyle gidecek sanirim. Daha 2 3 gundur sıkı diyet yaptım geçen hafta tartılmadım geven hafta yediklerimden oldu 2 hafta önce tartıldım 71.4 du üstüne baya zararlı beslendim ve tartılmadim yarın ac çamaşırlarla görcem bakalım ne kdr almisim spor da bi halta yaramıyor zararlı beslenince. Diyolar ya diyet %70 spor %30 doğru bence . Ama haftaya ya da öteki hafta 69 a incem haftaya yetismesede oteki hafta artik inicem elimden ne gelirse yapcam
Gerçekten senin büyük bir desteğe istiyacin var cnm şurada bize yazdığın kadarıyla bile sana destek olmak istiyoruz hepimiz. Bazı anneler ne yazıkki evlatlarına yanık olmuyor benim annemde pek farklı sayılmaz.Zaten çok güçlü bir annesin bu durum seni dahada güçlü yapar . Şu diş ağrın bi gecseydiSelam kızlar ben de gelip gelip hastayım yazıp gidiyorum ama cidden ben baya kötü olmadan şikayet etmem aslında
Annem aramış. Dedim dişim ağrıyor başım ağrıyor çekilmesi lazım. Çocuklar mahvoldu ev evlilikten çıktı çok kötüyüz diye eşin 1-2 saat baksın git çektir dedi. Yaaa dedim iyi ki söyledin biz neden akıl edemedik ki bunu. Hızlı trenle insanlar günü birlik gelip dönüyor artık nolur 2-3 günlüğüne gelse sankidoğurmakla anne olunmuyor işte benim annem de onun en büyük örneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?