- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hem de açık ara ama nasıl kilo alıyorsun çözemedim. Diyetisyene görün bir bakalım olay nedir.
Oo 1.sıradayım
Valla bende anlamadım hadi bozdum bi süre ama hep spor yaptim . Diyet yaoincada gitmiyo ama valla cildirmalikHem de açık ara ama nasıl kilo alıyorsun çözemedim. Diyetisyene görün bir bakalım olay nedir.
Online diyetisyenler var demiştiValla bende anlamadım hadi bozdum bi süre ama hep spor yaptim . Diyet yaoincada gitmiyo ama valla cildirmalik
Ben özel ajanda aldım bunun için kıyıp başlayamadım doğru dürüstKızlar böyle bir defter tutuyorum iki haftadır. Motive ediyor beni. Siz de deneyebilirsiniz. :) paylaşmak istedim.
Geçmiş olsun yaSelam kızlar vallahi kafamı kaldıramıyorum bütün gece uyumadım ağrıdan. Çocuklar durmuyor bi türlü
Kıy kıy bir şey olmaz, başlamak bitirmenin yarısıymış valla. Bir şeyi aklına geldiği an yapmak lazım.Ben özel ajanda aldım bunun için kıyıp başlayamadım doğru dürüst
Yok hala artidaydim moralim bozuluyor. Psikolojimi ters etkiliyor. Eskiden ne kadar iradeli biriydim oysa.Hadi yaa ama ümidini kesme bence bugün iyi gidersen sıkıntı olmaz.
Doğru canım eklerim :)Anka cok gecmıs olsun allah sıfa versın dıs agrısı zorbungun ekstra dıkkat edıyorum barı gecen haftakı kılomda olayım dıye. Oglumu okula aldım bıraktım yuruyus oldu. @aslıhanccanım dun yazamadım 200 ıp atladım 40 puan 2000 adım attım 30 puan dogru mu hatırladım puanı.
Evet + görmek insanı çok etkiliyor cidden.Yok hala artidaydim moralim bozuluyor. Psikolojimi ters etkiliyor. Eskiden ne kadar iradeli biriydim oysa.
Ben yapmıyom vallaKızlar herkes nerede? Kaçamak yapmıyorsunuz de miiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Ben yapmıyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?