Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla bende anlamadım hadi bozdum bi süre ama hep spor yaptim . Diyet yaoincada gitmiyo ama valla cildirmalik
Online diyetisyenler var demişti Anka ben de geçen bakmıştım. Belki öyle bir şey deneyebilirsin. Metabolizma hızını filan mı ölçtürsen acaba? Senin değişik bir şeye ihtiyacın var sanırım.

Anka cok gecmıs olsun allah sıfa versın dıs agrısı zor bungun ekstra dıkkat edıyorum barı gecen haftakı kılomda olayım dıye. Oglumu okula aldım bıraktım yuruyus oldu. @aslıhanccanım dun yazamadım 200 ıp atladım 40 puan 2000 adım attım 30 puan dogru mu hatırladım puanı.

Doğru canım eklerim :)

Biraz koştum geldim tuvalette , yarın 62'leri ucundan da olsa görmeyi çok istiyorum. En son 3,5-4 yıl önce o kilodaydım. 62,9 görsem bile bana umut olacak :) Yılbaşı hedefimi tutturamayacağım gibi ama en azından 61-62 bandını görürsem aşırı güzel olur. Zaten 58 için kendime Şubat'a kadar süre verdim. Bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…