evet ya maşallahListeleri az ama baya kilo vermişler. Bir de kimse eksi ya da sabit gelmemiş. Herkes bildirim yapmış.
%4 nedir gerçekten ya? Benim 1 aydık verdiğim %7 falan. Maşallah valla.6. Takımda %4 var görün millet nasıl aç kalıyorsizin aklınız fikriniz yağlamada
bencede%4 olan arkadaş belki doğum yapmıştır, safra kesesinde taş vardır;onu aldırmış olabilir.
İnsanlık hali , herşey olabiliryadırgamayalım , lütfen
Ellerine sağlık. Allahımmm 84leri görücem.Eki Görüntüle 2564851
Bu hafta böyle olsun kızlar tek tek etiket yapıp yazmak baya zor oluyor bebek emiyor şimdi. Lütfen hedeflerimizi tutturmaya çalışalım derece yapalım artık
Sen ne tatli dillisin, canimsin. Moral oluyorsun resmen bana. Yürüyüse de sayende basladim cok iyi geliyor.Sağ ol kankam gel bu hafta sen de daha dikkat et beraber gitsin kilolar.
Hamburger güzel göründü gözüme. hele o aradaki pizza
Ay ay çok sevindimSen ne tatli dillisin, canimsin. Moral oluyorsun resmen bana. Yürüyüse de sayende basladim cok iyi geliyor.
Listede değilim diye öyleydi canım bundan sonra tıkır tıkır gidecek kimsenin hakkına girmemek için tutucam artık boğazımıBende hep 2 öğün besleniyorum listeyi paylaşırsan bende denemek isterim
Emzirirken içilebiliyor mu ki?
Tok 68 geldim :) bütün hafta uykusuz kaldım kızım diş çıkartıyor sürekli ateşli ne bulsam tek gözüm açık yiyorum ona rağmen vermişimhadi ama böyle zevkli olmuyor sen hala yerinde sayıyorsun
HaydaaaHamburger güzel göründü gözüme.
Hiç aklımda yoktu.
Bak şimdi aklıma düştü.
Yazık şimdi bana, canım istedi. Kırmayayım kendimi
Sen söyleyince gördüm pizzayı vallaHamburger güzel göründü gözüme. hele o aradaki pizza
Hiç aklımda yoktu.
Bak şimdi aklıma düştü.
Yazık şimdi bana, canım istedi. Kırmayayım kendimi
Kesinlikle öyle yapacam. zaten başka ne olabilir kiHaydaaaHamburgeri alıp tekme atıyorsun tamam mı? Yanlışlık olmasın lütfen Ağzına değil, ayağına doğru gidecek
Bak ya böyle konuş konuş en çok kiloyu verKesinlikle öyle yapacam. zaten başka ne olabilir ki
Günde 4 dilim ekmek çok değil mi? Pazartesi günü diyetisyen listeni çok merak ediyorum ben de kopya çekerim belkiMenümü yazayım artık listeliyim malum
13/12/2019
10:30
2 yumurta 6 dilim sucuk ile omlet
1 kk peynir
2 dilim TB ekmek
13:00
4 ceviz
16:00 2 dilim TB ekmek ile tost
18:00 salata yoğurt yiyeceğim.
Valla liste, ev işi, 4 çocuk derken bu kadar oldu bu günGünde 4 dilim ekmek çok değil mi? Pazartesi günü diyetisyen listeni çok merak ediyorum ben de kopya çekerim belki
Her çocuk için 1'er dilim ekmek aslında mantıklıValla liste, ev işi, 4 çocuk derken bu kadar oldu bu günyarın bakalım çok mu az mı bilemiyorum ben de
Diyorsun ki bozmak yok, yola devamAyyy yine unutuyordum menümü;
07:00
1 Bardak yarım yağlı süt
09:30
1 Haşlanmış yumurta, 8-10 zeytin, 1 dilim peynir
1 Türk Kahvesi
11:00
1 Fincan Yeşil çay
13:00
1 but tavuk, 1 Kase Yoğurt
1 Türk Kahvesi
15:00
1 elma
17:00
2 Ceviz, 1 Günkurusu, Yarım avuç kuru üzüm
19:00
Salata
Türk Kahvesi
21:00
1 Fincan Yeşil Çay
Gün boyu 2,5 lt su.
KesinlikleHer çocuk için 1'er dilim ekmek aslında mantıklı
Tahmin edebiliyorum yaaaKesinlikle
İnkanım olaydı sana ses kaydı yollasaydım evdenanlardın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?