Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Listeleri az ama baya kilo vermişler. Bir de kimse eksi ya da sabit gelmemiş. Herkes bildirim yapmış.
evet ya maşallah
6. Takımda %4 var görün millet nasıl aç kalıyor sizin aklınız fikriniz yağlamada
%4 nedir gerçekten ya? Benim 1 aydık verdiğim %7 falan. Maşallah valla.
%4 olan arkadaş belki doğum yapmıştır, safra kesesinde taş vardır;onu aldırmış olabilir.
İnsanlık hali , herşey olabilir yadırgamayalım , lütfen
bencede
Eki Görüntüle 2564851

Bu hafta böyle olsun kızlar tek tek etiket yapıp yazmak baya zor oluyor bebek emiyor şimdi. Lütfen hedeflerimizi tutturmaya çalışalım derece yapalım artık
Ellerine sağlık. Allahımmm 84leri görücem.

Sen ne tatli dillisin, canimsin. Moral oluyorsun resmen bana. Yürüyüse de sayende basladim cok iyi geliyor.
Ay ay çok sevindim Devam ediyoruz yürüyüşlere, bu hafta gidecek kilolar merak etme. 12. takımı aklına getir uygunsuz bir şey yerken Arkadaşlarımın yüzüne nasıl bakarım de Kendimize sağlıklı beslenme imkanı yaratmamız lazım yoksa başka türlü olmuyor.

Listede değilim diye öyleydi canım bundan sonra tıkır tıkır gidecek kimsenin hakkına girmemek için tutucam artık boğazımı

Hamburger güzel göründü gözüme.
Hiç aklımda yoktu.
Bak şimdi aklıma düştü.
Yazık şimdi bana, canım istedi. Kırmayayım kendimi
Haydaaa Hamburgeri alıp tekme atıyorsun tamam mı? Yanlışlık olmasın lütfen Ağzına değil, ayağına doğru gidecek

Şu bebişim yanından kalkınca uyanmasa hemen spora başlıcam da 2 dk annesinin spor yapmasına izin vermiyor.
Hedefimi tutturacağıma söz veriyorum Anka’m, inşallah kötü sürprizler olmaz. Bi de reglim gelir giderse süper olacak. Emzirme dönemi gelmesi 2 hafta oluyo ya.

Menümü yazayım artık listeliyim malum

13/12/2019
10:30
2 yumurta 6 dilim sucuk ile omlet
1 kk peynir
2 dilim TB ekmek

13:00
4 ceviz

16:00 2 dilim TB ekmek ile tost

18:00 salata yoğurt yiyeceğim.
Günde 4 dilim ekmek çok değil mi? Pazartesi günü diyetisyen listeni çok merak ediyorum ben de kopya çekerim belki

Ayyy yine unutuyordum menümü;
07:00
1 Bardak yarım yağlı süt
09:30
1 Haşlanmış yumurta, 8-10 zeytin, 1 dilim peynir
1 Türk Kahvesi
11:00
1 Fincan Yeşil çay
13:00
1 but tavuk, 1 Kase Yoğurt
1 Türk Kahvesi
15:00
1 elma
17:00
2 Ceviz, 1 Günkurusu, Yarım avuç kuru üzüm
19:00
Salata
Türk Kahvesi
21:00
1 Fincan Yeşil Çay
Gün boyu 2,5 lt su.

Diyorsun ki bozmak yok, yola devam

Ben de birazdan eve geçerim, yemekten sonra menümü paylaşırım. Karnım çok acıktı ama yavaş yavaş yiyip bir de yanına yoğurt alınca çok iyi idare ediyor insan. Anka bana şey demişti ağzındakini çiğneyip bitirmeden yeni kaşık alma Yemin ederim sürekli aklıma geliyor akşam yemeklerinde Benim tek problemim menüler benim kontrolüm dışında. Olduğu kadar artık yapacak bir şey yok :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…