Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tamam güncelledim listemizi kızlar
Oyları isminizin karşısına yazın aklımda tutamam böyle

Rakip için çekiliş yapacağım akşam.
Madamhd - su perisi
Soffty - ada81
Kendileri rakip olmak istedi sanırım. Başka var mı rakibi belli olan. Gülenyuzumsunsen beni istemiş hiç şansı olmadığını bile bile
Başka varsa onları çekilişe katmayacağım.

A Afra00 sen de girecek misin rakip çekilişine canım. Seni ben baya baya 12. Takımlı yaptım

Kızlar hadi bakalım haftasonu böyleyiz tamam mı?
Eki Görüntüle 2564855
tamamdır
Hamburger güzel göründü gözüme. hele o aradaki pizza
Hiç aklımda yoktu.
Bak şimdi aklıma düştü.
Yazık şimdi bana, canım istedi. Kırmayayım kendimi
canım istemesin diye ayrıntılı bakmamıştım.
Ay ben aynen dediğin gibi oluyorum. Cuma günü artı gelirsem arkadaşlarımın yüzüne nasıl bakarım diyorum. Kendim olsaydım sadece bırakmış olabilirdim diyeti.

Ellerine sağlık canım evet o 79 buraya gelecek bu hafta

Ne iş yapıyorsun merak ettim. Akşam geldiğinde ertesi gün için yemek yapma imkanın yokmu hem yanında götürür öğlen yersin hem akşam yersin
Canim ben akademisyenim üniversitede calisiyorum. Sabah erken 8 gibi evden cikip iki cocugumu krese birakiyorum ordan dil kursuna gidiyorum ordan cikip hemen üniversiteye gidiyorum öglen yemegi aram yok yolda ayaküstü yemek zorundayim. Aksam üniversiteden cikip krese kosuyorum cocuklari alip 6 gibi eve geliyorum. Asiri yorgun oluyorum yemek yapip oturuyoruz sofraya sonra oyun banyo uyku derken cocuklarla uyuyakaliyorum cogu zaman, bir sonraki gün gene ayni.

senin havanı yerdim ama ödem olurum şimdi
Ayy hala yağlama diyor bu kızçe yahu
Yağlama kötü bişi değil bence ya , lahmacun gibi birşey ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…