Yolda aklima geldi şarjı taktım yeni kusura bakmayıntamam ben eklerim çok iyi canımama niye geç kaldın
Çok iyi vermişsin bu hafta tebrik ederm spor da yapsan demek ki uçarsın :)Zaten hafta sonu artı oluyorum ve stres oluyorum. Bu nedenle haftada bir tartı bildirim yapalım derim.
Evet canım haftasonu kim uslu durmuş kim yaramazlık yapmış görelim diyeBöyle olunca ekstra bir de Pazartesi mi tartılacağız
tamamdırKızlar hadi bakalım haftasonu böyleyiz tamam mı?
Eki Görüntüle 2564855
canım istemesin diye ayrıntılı bakmamıştım.Hamburger güzel göründü gözüme. hele o aradaki pizza
Hiç aklımda yoktu.
Bak şimdi aklıma düştü.
Yazık şimdi bana, canım istedi. Kırmayayım kendimi
Ay ben aynen dediğin gibi oluyorum. Cuma günü artı gelirsem arkadaşlarımın yüzüne nasıl bakarım diyorum. Kendim olsaydım sadece bırakmış olabilirdim diyeti.Ay ay çok sevindimDevam ediyoruz yürüyüşlere, bu hafta gidecek kilolar merak etme. 12. takımı aklına getir uygunsuz bir şey yerken Arkadaşlarımın yüzüne nasıl bakarım de Kendimize sağlıklı beslenme imkanı yaratmamız lazım yoksa başka türlü olmuyor.
Yap dicemde ben 3 cocukla beceremedım.Ben de bi bakayım yağlama neymiş akşama yapayım
Ayyy effffsane bısey ben coook sevırım kılolarımın sebebı bu yemeklerAy lahmacun gibi bişey çıktı. Ben katmer gibi bişey hayal etmiştim
Canim ben akademisyenim üniversitede calisiyorum. Sabah erken 8 gibi evden cikip iki cocugumu krese birakiyorum ordan dil kursuna gidiyorum ordan cikip hemen üniversiteye gidiyorum öglen yemegi aram yok yolda ayaküstü yemek zorundayim. Aksam üniversiteden cikip krese kosuyorum cocuklari alip 6 gibi eve geliyorum. Asiri yorgun oluyorum yemek yapip oturuyoruz sofraya sonra oyun banyo uyku derken cocuklarla uyuyakaliyorum cogu zaman, bir sonraki gün gene ayni.Ellerine sağlık canımevet o 79 buraya gelecek bu hafta
Ne iş yapıyorsun merak ettim. Akşam geldiğinde ertesi gün için yemek yapma imkanın yokmu hem yanında götürür öğlen yersin hem akşam yersin
Evet.Pazartesi tartısı için oylama
Zorunlu olsun diyenler evet zorunlu olmasın diyenler hayır yazsın
Elifcig93
Mor Vampirella
mavimli
Su perisi86
G gunesli gunler
cemrenil
madamhd
Z zeyas
Sarayca
@asliayet
suukaa
gulenyuzumsunsen
wendy
Anka - hayır
B Baharyagmuru35
soffty
ada81
A Afra00
senin havanı yerdim ama ödem olurum şimdiRakip için çekiliş yapacağım akşam.
Madamhd - su perisi
Soffty - ada81
Kendileri rakip olmak istedi sanırım. Başka var mı rakibi belli olan. Gülenyuzumsunsen beni istemiş hiç şansı olmadığını bile bile
Başka varsa onları çekilişe katmayacağım.
A Afra00 sen de girecek misin rakip çekilişine canım. Seni ben baya baya 12. Takımlı yaptım
Yağlama kötü bişi değil bence ya , lahmacun gibi birşey ağlamaAyy hala yağlama diyor bu kızçe yahu
Pazartesi tartısı için oylama
Zorunlu olsun diyenler evet zorunlu olmasın diyenler hayır yazsın
Elifcig93
Mor Vampirella
mavimli
Su perisi86
G gunesli gunler
cemrenil
madamhd
Z zeyas
Sarayca
@asliayet
suukaa
gulenyuzumsunsen
wendy
Anka - hayır
B Baharyagmuru35
soffty
ada81
A Afra00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?