İşte kısmet olmadı neyse 1-2 hafta daha bekliyeyim olmadı listesi müsait olan takıma giderim artık... çünkü liste beni çok gaza getiriyor...Keşke takımı açtığımda geleceğini söyleseydin yer ayırırdım sana kızlara hep ayırdım günü dolan girdi. Fellik fellik üye aradım valla baştahatta bi ara umudumu kaybettim olmayacak hiç açmayalım dedim sonra sağolsun kızlar imdada yetişti
Tam oradaydım bildirimi gördüğümde.ama Liste dışı ne çok insan var orda kafam karıştı.
6. Takımda %4 var görün millet nasıl aç kalıyorListeleri az ama baya kilo vermişler. Bir de kimse eksi ya da sabit gelmemiş. Herkes bildirim yapmış.
Yüzde %4 nedir ya6. Takımda %4 var görün millet nasıl aç kalıyorsizin aklınız fikriniz yağlamada
Daha yüzde 4 ten fazlaymış da kural gereği 4 alabiliyoruzYüzde %4 nedir ya
Bütün takım adına zayıflamış desene.Daha yüzde 4 ten fazlaymış da kural gereği 4 alabiliyoruz
Geçen hafta da Cumadan yapmadım mıKaptanım bu haftaki hedefleri belirleyecek misin? Bir de rakiplerimizi? Hedefimiz erkenden belli olursa belki haftasonu kaçamaksız geçer.Anka
%4 olan arkadaş belki doğum yapmıştır, safra kesesinde taş vardır;onu aldırmış olabilir.6. Takımda %4 var görün millet nasıl aç kalıyor sizin aklınız fikriniz yağlamada
Kız ne yadırgaması takdir ederim ancak. Bahane arama hiç çalışmış vermiş%4 olan arkadaş belki doğum yapmıştır, safra kesesinde taş vardır;onu aldırmış olabilir.
İnsanlık hali , herşey olabiliryadırgamayalım , lütfen
Evet öyle yapmıştınGeçen hafta da Cumadan yapmadım mıistiyorsanız ben belirlerim sorun değil.
madamhd bu hafta rakibim ol kilolarimizda yakin sen ıyi motive edersin beni ne dersin
Hadi hirslandir beni bekliyorum
Bende hep 2 öğün besleniyorum listeyi paylaşırsan bende denemek isterimBir kaç haftadır kafamda 2 öğün sünnete uygun temiz beslenme var. Bunun için yardımcı olacak diyetisyen arıyordum buldum sonunda. Online yine. Kan tahlili istedi sabah verdim çıkmışken. Pazartesi sonuçlar çıkınca başlayacağım inşallah
Emzirirken içilebiliyor mu ki?Bu arada arkadaşlar kozmikbakımblog un sayfasını takip eden var mı bilmiyorum. Isırgan kürü var vücuttaki bütün iltihap, toksin vb temizliyor. Ay küçülürken başlanıyor. Bu gün 15:00-19:00 arası başlanıyor. 2 hafta boyunca bu saatlerde ısırgan çayı içiliyor. Unutmazsam ben başlayacağım başlamak isteyenler takılsın peşime :))
Tok 68 geldim :) bütün hafta uykusuz kaldım kızım diş çıkartıyor sürekli ateşli ne bulsam tek gözüm açık yiyorum ona rağmen vermişim
Eline sağlıkkkEki Görüntüle 2564851
Bu hafta böyle olsun kızlar tek tek etiket yapıp yazmak baya zor oluyor bebek emiyor şimdi. Lütfen hedeflerimizi tutturmaya çalışalım derece yapalım artık
Sonuçlarda paylaşılır sanırım.Kızlar en son güncel listemiz nerede?
Dogru söylüyorsun. Hayatim rejim icin fazla düzensiz. Ya yemek yemege vakit bulamiyorum ya yolda hizlica atistiriyorum ya ivir zivira dadaniyorum. Ustelik wc problemim de var üc gündür bisey yok meselaÖğünlerini düzenlemen lazım. Sandviçten başka şansım yok diyorsun. Akşam yemeklerinde sıkıntılı. Diyetisyenin verdiği listeye uyamadıktan sonra gitmenin bi anlamı yok
Çok iyi canım tebrikler
Seni numaracı senibütün hafta kilo veremedim diye ağladın bize iyi ki verememişsin tebrikler canım
Rakibem yanlış menülerin sonucu böyle oldu sanırım yoksa ilk haftan daha fazla gitmesi gerekirdi. Olsun yine de her eksi candır bizim için
Arada olur öyle canım şimdiye kadar hep çok iyi kilo verdin üzme kendini
wooouuww naptın sen ya harikasın
Allah Allah ya şansa bak inşallah pazartesiye kadar ağrın olmaz
Eline sağlık Kaptanım,Eki Görüntüle 2564851
Bu hafta böyle olsun kızlar tek tek etiket yapıp yazmak baya zor oluyor bebek emiyor şimdi. Lütfen hedeflerimizi tutturmaya çalışalım derece yapalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?