Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İşte kısmet olmadı neyse 1-2 hafta daha bekliyeyim olmadı listesi müsait olan takıma giderim artık... çünkü liste beni çok gaza getiriyor...

Kaptanım bu haftaki hedefleri belirleyecek misin? Bir de rakiplerimizi? Hedefimiz erkenden belli olursa belki haftasonu kaçamaksız geçer. Anka

6. Takımda %4 var görün millet nasıl aç kalıyor sizin aklınız fikriniz yağlamada
%4 olan arkadaş belki doğum yapmıştır, safra kesesinde taş vardır;onu aldırmış olabilir.
İnsanlık hali , herşey olabilir yadırgamayalım , lütfen

Bende hep 2 öğün besleniyorum listeyi paylaşırsan bende denemek isterim
Emzirirken içilebiliyor mu ki?

A Afra00 kız bildirim yapsana bakim ne kadar açtın arayı
Tok 68 geldim :) bütün hafta uykusuz kaldım kızım diş çıkartıyor sürekli ateşli ne bulsam tek gözüm açık yiyorum ona rağmen vermişim hadi ama böyle zevkli olmuyor sen hala yerinde sayıyorsun

Dogru söylüyorsun. Hayatim rejim icin fazla düzensiz. Ya yemek yemege vakit bulamiyorum ya yolda hizlica atistiriyorum ya ivir zivira dadaniyorum. Ustelik wc problemim de var üc gündür bisey yok mesela düzensizlik bütün sistemimi etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…