Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçmiş olsun kuzuya ya sanırım tam atlatamadı o yüzden tekrar ediyo

1000 ip 200
10.000 adım 150 puan
Toplam 350 puan

@aslihancngz
@gulenyuzumsunsen
A Afra00

MaşaAllah 4 bebeyle iyi yapıyorsun benimki ateşli uyudu ama uykuda ağlayıp duruyor meme ağızda sürekli tuvalete bile gidemedim
Allah şifa versin canım. Sanırım çok sık hastalanıyor kuzum kıyamam. Bağışıklığını güçlendirmek lazım. Çörekotu yağı ve propolis kullanmanı tavsiye ederim
Bu mesajıma @mavimli gülmüş 67,3 resmini atınca unutursam hatırlatın kendisini etiketleyim
Gülünmeyecek gibi değil hani son menüyü görünce

Tamam kaptanım kızma gel sarılalım

MaşaAllah 4 bebeyle iyi yapıyorsun benimki ateşli uyudu ama uykuda ağlayıp duruyor meme ağızda sürekli tuvalete bile gidemedim
Çok geçmiş olsun canım kuzuya

Bebeği kanguruya koydum evin içinde trencilik oynadık hep beraber benle onlar da zayıflayacak ondan korkuyorum
İp zaten 10 dakik sürüyor 1000 ip çok sürmüyor o. Pusete oturttum bana baktı atlarken. Diğerleri ip çarpar diye yaklaşmıyor zaten. Bakalım her gün aynı performansı verebilecek miyim

MaşaAllah pusette duruyorsa ne güzel ben puseti kaldırdığımda 5 aylıktı bi bakıyordum arkam dönükken ters gelmiş oluyordu. Benimki merak edip yaklaşmak istiyor ipe o uyurken atlıyorum fırsat bulursam birde sepetimiz var ucuna ip bağladım içine minder attım ona oturtup evi turluyoruz bolca oda uyumuş oluyor.

Bu arada ipine bayıldım nerden aldın acaba?

Canım benim 11 yaşında oğlum var ya onun çok faydası var bana. O oturuyor yanında. Tek başına durmaz tabii nerde öyle balmumu gibi çocuk
İpi decathlondan almıştım atlaması çok rahat.

Şimdiden kolay gelsin canım
Sende dün menü paylasmamissin göremedim yada gözümden mi kacti
Dun evet hiç dikkat ermiyorum diyet yapmiyorum listede de değilim . Ondan paylamadim.
Yarından itibaren gerçekten hiç bozmadan kesin bi diyete başlıyorum ve son gaz son kilolarmi verip 66 67 kilo olma hedefim.var . 5 6 kilo verirsem benim için son bitiş olacak .
Yarın son gaz yola devam etmeye başlayacağım . Eksiksiz menü paylaşıcam

Kızım burnundan nefes alamadikca feryat figan ağladı durdu en son uyandirdim neden agliyorsun diye korkuyorum dedi

Ben yanındayım dedim bu sefer bu sardığını cikar lütfen dedi dayanamadim çıkardım dokundu karabiber eline geldi bunlar ne diye aglamaya başladı

Hemen boyundan aşağı yıkadım giydirdim ben daha uyumuycam dedi çizgi-film izliyor

Merhaba kızlar bol alıntılarla burdayım.
Bence de en güzeli diyetisyen vermesem de almıyorum ben aylardır
evet evet. Yarın bi kan veririm yetişirse diyetisyene de gidicez eşimle. Sonunda O da ikna oldu.
Rakibem benimle de paylas neler diyecek bakiyim diyetisyen.
tabiki canım. Yarın gidebilirsem etiketlerim seni
Kizlar ben bugün kestane yedim esim firinda yapti gecen hafta cok kalorili demistiniz degil mi
ooo senin için çok kötü benim için çok iyi bir haber bu
1000 ip 200
10.000 adım 150 puan
Toplam 350 puan

@aslihancngz
@gulenyuzumsunsen
A Afra00

kaptancım dönüşün harika oldu maşallah
çok çok geçmiş olsun canım

Unutmadan menümü yazayım Su perisi86
9.00
Fırında patates kızartması
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin domates
Çeyrek dilim tb ekmeği

12.00
2 yk fırında helva
Bir avuç yer fıstığı ve ceviz

16.00
1 bardak kefir

18.00
5 yk karabuğday pilavı
2 yk Pırasa yemeği
3-4 hamsi
Yarım kase brokoli çorbası

4 lt su
Spor yok

Sağol canım anaokulunda ilk senesi hep tekrar ediyor ateşi normal aferin surubunu icirdim ağrı kesici icirdim biraz öncede
Agrı kesıcı ne ıcırdın aferının ıcındede agrı kesıcı var ıkı ağır olmasın dıkktlı kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…