Ahhh ah kızım yanimda burnundan nefes alamadikca ağlıyo sprey sıktım fayda etmedi öksürüğü ayri dert
Göğsüne tereyağ zeytinyağ karabiber karışımı sürdüm sardım zor uyudu bunu cikar diye
Kararliyim antibiyotik kullanmiycam çok kullandık bu ay
Annem öksürüğümuz oldugunda bize böyle yaparmis deniyim dedim
Allah şifa versin canım. Sanırım çok sık hastalanıyor kuzum kıyamam. Bağışıklığını güçlendirmek lazım. Çörekotu yağı ve propolis kullanmanı tavsiye ederimAhhh ah kızım yanimda burnundan nefes alamadikca ağlıyo sprey sıktım fayda etmedi öksürüğü ayri dert
Göğsüne tereyağ zeytinyağ karabiber karışımı sürdüm sardım zor uyudu bunu cikar diye
Gülünmeyecek gibi değil hani son menüyü görünceBu mesajıma @mavimli gülmüş 67,3 resmini atınca unutursam hatırlatın kendisini etiketleyim
Çok geçmiş olsun canım kuzuyaMaşaAllah 4 bebeyle iyi yapıyorsun benimki ateşli uyudu ama uykuda ağlayıp duruyor meme ağızda sürekli tuvalete bile gidemedim
Tamam seni de etiketlerimGülünmeyecek gibi değil hani son menüyü görünce
Tamam kaptanım kızma gel sarılalım
Ben başlayamadım bi türlü oruca. Sahura kalkabilirsem ben de tutayım inşallah. Diyetisyen listemi yetiştiremedi yarın konuşalım dedi.YArin orucla birlikte basliyorum inşallah
MaşaAllah pusette duruyorsa ne güzel ben puseti kaldırdığımda 5 aylıktı bi bakıyordum arkam dönükken ters gelmiş oluyordu. Benimki merak edip yaklaşmak istiyor ipe o uyurken atlıyorum fırsat bulursam birde sepetimiz var ucuna ip bağladım içine minder attım ona oturtup evi turluyoruz bolca oda uyumuş oluyor.Çok geçmiş olsun canım kuzuya
Bebeği kanguruya koydum evin içinde trencilik oynadık hep beraber benle onlar da zayıflayacak ondan korkuyorum
İp zaten 10 dakik sürüyor 1000 ip çok sürmüyor o. Pusete oturttum bana baktı atlarken. Diğerleri ip çarpar diye yaklaşmıyor zaten. Bakalım her gün aynı performansı verebilecek miyim
Yemişsinde yemissin canım sabaha artı olarak dönecek sana
Afiyet olsun rakibem ❤
Sahur zaten sizin genel kalkma zamanı sanırım biz en Doğuda olmamıza rağmen 7.20 gibi güneş doğuyorBen başlayamadım bi türlü oruca. Sahura kalkabilirsem ben de tutayım inşallah. Diyetisyen listemi yetiştiremedi yarın konuşalım dedi.
Canım benim 11 yaşında oğlum var ya onun çok faydası var bana. O oturuyor yanında. Tek başına durmaz tabii nerde öyle balmumu gibi çocukMaşaAllah pusette duruyorsa ne güzel ben puseti kaldırdığımda 5 aylıktı bi bakıyordum arkam dönükken ters gelmiş oluyordu. Benimki merak edip yaklaşmak istiyor ipe o uyurken atlıyorum fırsat bulursam birde sepetimiz var ucuna ip bağladım içine minder attım ona oturtup evi turluyoruz bolca oda uyumuş oluyor.
Bu arada ipine bayıldım nerden aldın acaba?
İmsak 6:24 müş. 5:45 gibi kalkmam lazım yetişmem içinSahur zaten sizin genel kalkma zamanı sanırım biz en Doğuda olmamıza rağmen 7.20 gibi güneş doğuyor
Doğru aslında 3-4 gibi yiyip yatsam olur o hiç aklıma gelmedi ki benimDoğru. Emziriyor olmasaydınız yer yatardınuz. Ben 1 gibi yiyip yatıyorum
Dun evet hiç dikkat ermiyorum diyet yapmiyorum listede de değilim . Ondan paylamadim.Şimdiden kolay gelsin canım
Sende dün menü paylasmamissin göremedim yada gözümden mi kacti
Yatarken ye benceİmsak 6:24 müş. 5:45 gibi kalkmam lazım yetişmem için3-4 gibi yatıyorum genelde
Sağol canım anaokulunda ilk senesi hep tekrar ediyor ateşi normal aferin surubunu icirdim ağrı kesici icirdim biraz öncedeGeçmiş olsun kuzuya ya sanırım tam atlatamadı o yüzden tekrar ediyo
evet evet. Yarın bi kan veririm yetişirse diyetisyene de gidicez eşimle. Sonunda O da ikna oldu.Bence de en güzeli diyetisyen vermesem de almıyorum ben aylardır
tabiki canım. Yarın gidebilirsem etiketlerim seniRakibem benimle de paylas neler diyecek bakiyim diyetisyen.
ooo senin için çok kötü benim için çok iyi bir haber buKizlar ben bugün kestane yedim esim firinda yaptigecen hafta cok kalorili demistiniz degil mi
kaptancım dönüşün harika oldu maşallah
çok çok geçmiş olsun canımAhhh ah kızım yanimda burnundan nefes alamadikca ağlıyo sprey sıktım fayda etmedi öksürüğü ayri dert
Agrı kesıcı ne ıcırdın aferının ıcındede agrı kesıcı var ıkı ağır olmasın dıkktlı kullanSağol canım anaokulunda ilk senesi hep tekrar ediyor ateşi normal aferin surubunu icirdim ağrı kesici icirdim biraz öncede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?