benımde aksm yemekte pırasa vardı senın menüyü okuyunca bende pırasaya princ koymadığımı fark ettimBugünki menümü yazayım
Sabah (Dışarıdaydım)
1 simit
1 küçük kutu meyvesuyu
Akşam(16.30)
1 tabak dolusu pırasa yemeği pirinçsiz
Aferini akşam 6da icirmistim dolvenide yarım saat önce icirdimAgrı kesıcı ne ıcırdın aferının ıcındede agrı kesıcı var ıkı ağır olmasın dıkktlı kullan
Aferini akşam 6da icirmistim dolvenide yarım saat önce icirdim
Unuttun mu. Normalde mi koymuyorsun. Benim de canım çekti pırasa yarın alıp pişireyim ekşili ekşili. Ben de sade pişiririm pirinçsiz :benımde aksm yemekte pırasa vardı senın menüyü okuyunca bende pırasaya princ koymadığımı fark ettim
Uyudu mu canım düştü mü ateşiAferini akşam 6da icirmistim dolvenide yarım saat önce icirdim
Yarasın rulokatlar benim rakibimeeee yakışırrrr
Maşallah yakışıııırrrrr
Kizlar menü mü yazayim uyuyakalmisim gene
Kahvalti 9 da köz biber, yogurt, peynir, avucici kadar pide, bir kasik fistik ezmesi, bir kasik petek bali ve tabi kahve.
Öglen 3te karisik büyük bir tabak salata ve yarim porsiyon makarna.
Aksam 6da alti adet kestane, cay.
Su perisi86
Unuttum normalde koyarım yedik ictikten sonra mesajı görünce aklıma geldiUnuttun mu. Normalde mi koymuyorsun. Benim de canım çekti pırasa yarın alıp pişireyim ekşili ekşili. Ben de sade pişiririm pirinçsiz :
Ay çok acıktım ben bu gün
Hayır çıktı diye biliyorumGünaydın pazartesi tartisi konusunda evet mi hayir mi cikti sonuc acaba :)
Tamam o zaman tartilmistim ama söylemeyim:))Hayır çıktı diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?