Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugünki menümü yazayım
Sabah (Dışarıdaydım)
1 simit
1 küçük kutu meyvesuyu

Akşam(16.30)
1 tabak dolusu pırasa yemeği pirinçsiz
benımde aksm yemekte pırasa vardı senın menüyü okuyunca bende pırasaya princ koymadığımı fark ettim

Ben yarın dişçiye gideceğim oruç tutamam ki dişim ağrımaya başlayınca aklıma geldi

benımde aksm yemekte pırasa vardı senın menüyü okuyunca bende pırasaya princ koymadığımı fark ettim
Unuttun mu. Normalde mi koymuyorsun. Benim de canım çekti pırasa yarın alıp pişireyim ekşili ekşili. Ben de sade pişiririm pirinçsiz :
Ay çok acıktım ben bu gün

Makarna
Kestane
Bal
Fıstık ezmesi

Bugünde çalışıyor muydun? Neden menün kötü?

Unuttun mu. Normalde mi koymuyorsun. Benim de canım çekti pırasa yarın alıp pişireyim ekşili ekşili. Ben de sade pişiririm pirinçsiz :
Ay çok acıktım ben bu gün
Unuttum normalde koyarım yedik ictikten sonra mesajı görünce aklıma geldi

Nasılsınız ben sizi cok özledim.. tercih listemi oluşurdum bir tek sisteme yazmak kaldı inşallah akşama onu da yapıp bitireceğim bunu. Gerçekten çok zormuş sadece kendimi düşünmeyerek acaba eşim orda iş bulur mu diye düşünerek acaba çocuğum olsa orda okutabilir miyim diyerek bir yerleri yazmak.. giderdem en az 4 sene orda kalmam gerekecek

Cuma;

Sabah; 1 dl kepekli ekm, 1 az yağlı yumurta, açık çay

Öğle; 1 lahmacun, 1 ayran

Akşam: 1 kase çorba, 1 ayva, 3 yk yoğurt

aralarda türk kahvesi ve hurma var, zaman geçince tam zamanını hatırlayamadım ama kaçamak yok dediğim gibi.

Cumartesi;

Sabah; 2,5 haşlanmış yumurta, çeyrekten az simit, 1 tk cevizli pekmez.

ara: 2 hurma

Öğle (arkadaş oturması) 1 tavuklu börek, 3-4 yk elmalı havuç tarator, acı soslar, türk kahvesi ve çay

Akşam; yoğurt, hurma, 1 ayva

Pazar; Sabah 2 az yağlı yumurta, 2 çatal helva, 2 zeytin

ara; 1 dl börek (kv taze taze pişirince ), 1 köz patates, 1 ayva, 1 probis

Öğlemsi Akşam; Fırın tavuk, çok az patatesi, 3 yk yoğurt, salata

Su; 1,5 lt

Spor;

Cuma; 2500 adım
Cumartesi; 2500 adım
Pazar; 3000 adım

Su perisi86 G gunesli gunler

Günaydın arkadaşlar, menüm böyle oldu kusura bakmayın hafta sonu cocuklardan giremiyorum, daha dikkat etmeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…