- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Sen kendini nasıl mutlu rahat hissedeceksen öyle yapalım canım. Ben de mütemadiyen kaybediyorumMerhaba Kızlar
Geçtiğimiz haftanın kritiğini yapmaya geldim.
1) her şey zihinde bitiyor. Ben bu hafta kilo veremeyecek gibi hissettim ve veremedim de.
2) haftalık tartı benim için hiç uygun değil. Her gün tartılınca kendimi iyi hissediyorum ve kendimi frenliyorum
3) Birebir yarış halinde olmak aslında beni gaza getirir. Ama burda 2 kez birebir yarışa girdim. İkisinde de kaybettim. bu durumun beni strese soktuğunu fark ettim ben kendimle yarışınca motive oluyorum.Anka kaptanım izin verirse bir süre bu yarışmalara katılmamayı istiyorum.
4)1 ayda 7 kilo verdim o yüzden duraklamış olabilirim
5)bu hafta motivasyonum çok düşüktü toparlayamadım
6)ansızın gelen doğum günü pastası da cabası
Sonuç: bütün olay bende bitiyor. Zihnimde. Ve tabiki kilo almadığım için mutluyum.
Benim bu hafta hiç iddiam yok bütün enerjim çekildiBenim msji görmedin galiba
Direk hocalarla başlarsan daha rahat olur senin için canım. onların arabası bu işler için olduğu için daha rahat hissediyor insan5de otobüs durak yakin evde bekliyoruz eşim cuma olmasaydı o götürürdü arabaylabide araba kullanmayi ogrensem bi kere oturdum direksiyona cok heyecan yaptım
Valla araba kullananlara hayret ediyorum
Eşim önce ehliyete yazıl sen dedi daha deneme yaptirmadi
Hayırlı olsun canım benimki yeşil çayı önermiyordu hepsi farklı söylüyot. Şimdikine sormadım bi sorayımDiyetisyene gittim. 6 öğünlük bir liste verdi. Şimdi onu iyice özümseyip bir Alacakların listesini hazırlamalıyım. Cuma günü kontrolüm var. Bakalım neler olacak?
Diyetisyenim yeşil çay içebileceğimi söyledi. Çok mutlu oldum.
Spor yarışı hevesimi söndürüyorsun mavi60 dk egzersiz 120 puan karin ve kalça çalıştım bi abla var kaslı off mahvetti karin kaslarımı ya çalştirdik baya .
27 dk tempolu yürüyüş 67.5 puan
1000 tane ip atlama 200 puan
6500 adim 107.5 puan
toplam 495 puan G gunesli gunler
her kadının kesinlikle araba kullanması lazım. Bende kullanamam diyordum ama 6 senedir ne trafiklere çıktım. Çok mutlu oluyorum araba kullanırken.5de otobüs durak yakin evde bekliyoruz eşim cuma olmasaydı o götürürdü arabaylabide araba kullanmayi ogrensem bi kere oturdum direksiyona cok heyecan yaptım
Valla araba kullananlara hayret ediyorum
Eşim önce ehliyete yazıl sen dedi daha deneme yaptirmadi
Ya kaybetmem sıkıntı değil. Sanırım stres oluyorum. O yüzden bide böyle deneyelim.Sen kendini nasıl mutlu rahat hissedeceksen öyle yapalım canım. Ben de mütemadiyen kaybediyorum
Evet ya herkes bişey söylüyor. Neyse seninkine sor bakalım ne diyecek.Hayırlı olsun canım benimki yeşil çayı önermiyordu hepsi farklı söylüyot. Şimdikine sormadım bi sorayım
Al benden de o kadarSpor yarışı hevesimi söndürüyorsun mavi
Çok heyecanlıTartılmaya gidiyorum
Hadi inşallah1 Ocak öncesi son haftadayız bunun için özel bi harekete geçmeye ne dersiniz kızlar ?
Takımın yüzdesini yukarıya taşımak için birbirimize söz vererek bu hafta ultra özen gösterelim mi
Kabızlık çekenler kürler, çaylar la
Regl olanlar su ve bol hareketle ,
Bakliyat , brokoli,karnabahar,dolma ,kısır ı hafta sonu tüketelim , şişkinlik yapıp tartıyı etkilemesin..
Yarışma olduğu için Çarşamba’dan sonra mutlaka dikkat etmeliyiz bence ,
Ettikten sonra da ne gelirse başımızın üstüne
Kaçamaksız bir haftaya hazırlanalım lütfen bugünden itibaren
yBenim msji görmedin galiba
HarikaaaaKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 80,8
Güncel = 79,9(beklenen geldiii )
Fark = 0,9
Yüzde = 1,11
Eki Görüntüle 2567225
Sonunda 7ler geldi çoookkk mutluyum
Yaa valla tebrik ederim beni solladın geçtin 7 leri de gördün maşallah sana cnm bende kaplumbağa hızıyla geliyorum peşindenKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 80,8
Güncel = 79,9(beklenen geldiii )
Fark = 0,9
Yüzde = 1,11
Eki Görüntüle 2567225
Sonunda 7ler geldi çoookkk mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?