Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

5de otobüs durak yakin evde bekliyoruz eşim cuma olmasaydı o götürürdü arabayla bide araba kullanmayi ogrensem bi kere oturdum direksiyona cok heyecan yaptım

Valla araba kullananlara hayret ediyorum
Eşim önce ehliyete yazıl sen dedi daha deneme yaptirmadi

Sen kendini nasıl mutlu rahat hissedeceksen öyle yapalım canım. Ben de mütemadiyen kaybediyorum

Diyetisyene gittim. 6 öğünlük bir liste verdi. Şimdi onu iyice özümseyip bir Alacakların listesini hazırlamalıyım. Cuma günü kontrolüm var. Bakalım neler olacak?
Diyetisyenim yeşil çay içebileceğimi söyledi. Çok mutlu oldum.

Direk hocalarla başlarsan daha rahat olur senin için canım. onların arabası bu işler için olduğu için daha rahat hissediyor insan

Hayırlı olsun canım benimki yeşil çayı önermiyordu hepsi farklı söylüyot. Şimdikine sormadım bi sorayım

Spor yarışı hevesimi söndürüyorsun mavi

her kadının kesinlikle araba kullanması lazım. Bende kullanamam diyordum ama 6 senedir ne trafiklere çıktım. Çok mutlu oluyorum araba kullanırken.
Sen kendini nasıl mutlu rahat hissedeceksen öyle yapalım canım. Ben de mütemadiyen kaybediyorum
Ya kaybetmem sıkıntı değil. Sanırım stres oluyorum. O yüzden bide böyle deneyelim.

Hayırlı olsun canım benimki yeşil çayı önermiyordu hepsi farklı söylüyot. Şimdikine sormadım bi sorayım
Evet ya herkes bişey söylüyor. Neyse seninkine sor bakalım ne diyecek.

Hadi inşallah

Benim msji görmedin galiba
y

hepinize alkışlar ..

Benim en takıldığım şeyler regl kabızlık için Çarşamba’dan sonra çözüm bulmak , ve bakliyat brokoli karnabahar dan hafta içi olabildiğince uzak durmak ..bence bunlar yarışın kuralı olmalı kendi içimizde

Sizde İsteklerinizi belirtin
Hepimiz yapalım . Şu yüzdeyi bir uçuralım artık

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 80,8
Güncel = 79,9 (beklenen geldiii)
Fark = 0,9
Yüzde = 1,11

Eki Görüntüle 2567225

Sonunda 7ler geldi çoookkk mutluyum
Yaa valla tebrik ederim beni solladın geçtin 7 leri de gördün maşallah sana cnm bende kaplumbağa hızıyla geliyorum peşinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…