Sonuna kadar katılıyorum canim❤❤
Ben tutturdum 77.5 olsam fena olmaz
Yeni evin hayırlı olsun canım taşınmak zor. İşlerini toparla da biran önce gel başla canım yaza fit girelim inşallahIyi olmaya calisiyorum hamd olsun, tasindim yerlesmeye calisiyorum ,cok gelesim var ama 1 2 haftaya daha ihtiyacim var
Ben seni bekliyordum asilSeni yakalarim demistim200 gr öndeyim hemde
Ankam uzulme haftaya görürsün 69
Çok fazla spor yaptın birden arttirdin ondan olabilir mi
Niye ki herkes güzel kilo vermisCanım sonuncu olmazsak iyi
Çok sağol canımSeni en iyi ben anlıyorum sanırım verip geri alan olarak üzülme vereceğiz sen hele bir toparlan
Aynen canım inşallah pazartesi itibarı ile spora başlıyacam.. desteğiniz için çok teşekkürlerBi şekilde geri alıyoruz ama senin ekstra özel bi durumun oldu o yuzden moral bozmak yok biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyor vücudumuzu seviyoruz takma kafana içindeki umudu sondurme
Tamam canım dikkatli ol lütfen artı gelmeKizlar ,Anka kaptanim ben bu pazar Istanbula gidiyorum carsamba günü dönecegim Berlin'e. Telefonum olmayacak, internetlik zamanim da. Yani bugün, yarin burdayim sonra carsambaya kadar benden haber almazsaniz merak etmeyin
Derece için %2 %3 falan çıkarmak lazım. Biz de % 1’in üzerinde bile gelen azNiye ki herkes güzel kilo vermis
Kirada dolaştık dolaştık kendi evimizi aldıkHu huu hayirli cumalar, bizim ekip bu seferde burda , bi durun durdugunuz yerde yaw bu nedir bütün takimlari tavaf ettiniz
Yaaa tüh çabuk toparlan gel aramıza canım olmaz böyle
Salı günü diyetisyen tartı kontrolü varmış ben 10 günde 1 sanıyordum haftada 1 mişEşin tartiyi saklasın kesin çözüm cuma sabah tarrilirsin
En gec 2 hafta sonra burdayim insYaaa tüh çabuk toparlan gel aramıza canım olmaz böyle
Salı günü diyetisyen tartı kontrolü varmış ben 10 günde 1 sanıyordum haftada 1 miş
1 Ocak öncesi son haftadayız bunun için özel bi harekete geçmeye ne dersiniz kızlar ?
Takımın yüzdesini yukarıya taşımak için birbirimize söz vererek bu hafta ultra özen gösterelim mi
Kabızlık çekenler kürler, çaylar la
Regl olanlar su ve bol hareketle ,
Bakliyat , brokoli,karnabahar,dolma ,kısır ı hafta sonu tüketelim , şişkinlik yapıp tartıyı etkilemesin..
Yarışma olduğu için Çarşamba’dan sonra mutlaka dikkat etmeliyiz bence ,
Ettikten sonra da ne gelirse başımızın üstüne
Kaçamaksız bir haftaya hazırlanalım lütfen bugünden itibaren
Benim msji görmedin galiba
Teşekkür ederim mesajımı hava da bırakmadığın için
Varım1 Ocak öncesi son haftadayız bunun için özel bi harekete geçmeye ne dersiniz kızlar ?
Takımın yüzdesini yukarıya taşımak için birbirimize söz vererek bu hafta ultra özen gösterelim mi
Kabızlık çekenler kürler, çaylar la
Regl olanlar su ve bol hareketle ,
Bakliyat , brokoli,karnabahar,dolma ,kısır ı hafta sonu tüketelim , şişkinlik yapıp tartıyı etkilemesin..
Yarışma olduğu için Çarşamba’dan sonra mutlaka dikkat etmeliyiz bence ,
Ettikten sonra da ne gelirse başımızın üstüne
Kaçamaksız bir haftaya hazırlanalım lütfen bugünden itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?