31 Ocak
Direk haytımı değiştirmem lazımönce yüzünü bi topla ya sana yakışmıyor böyle olmak , evet anlıyorum ama demekki birşeyleri değiştirmen gerekiyor diye düşünüyorum ben, yeni bir diyetisyene başladın belki iyi gelecek güzel olacak herşey
Mumuya çekmişiz gezmeyi çok seviyoruzHu huu hayirli cumalar, bizim ekip bu seferde burda , bi durun durdugunuz yerde yaw bu nedir bütün takimlari tavaf ettiniz
Ben de öyle düşünüyorum bi sabah bi kalkıcam 67 kiloyum sonraki hafta 65
Hu huu hayirli cumalar, bizim ekip bu seferde burda , bi durun durdugunuz yerde yaw bu nedir bütün takimlari tavaf ettiniz
Hosbuldum canim,nasilsinİnşallah İnşallah hep birlikte göreceğiz o günleri
Ooo hemşom gelmiş hoşgelmiş
Aklıma direk bir soru geldi soruyum mu
Haydi sor sorAklıma direk bir soru geldi soruyum mu
Haydi sor sorAklıma direk bir soru geldi soruyum mu
Hosbuldum canim,nasilsin
Eşin tartiyi saklasın kesin çözüm cuma sabah tarrilirsinYok canım kaç gündür yapmıyorum ki. Ödem olsa inerdi. Hayırlısı bakalım bu hafta hiç tartılmayacağım Cuma kaç çıkarsa
Hadi gel sende peşimizeImmmm seyyyy kemmmm kümmmmm
Sonuna kadar katılıyorum canim❤❤Hadi destekleri bekliyorum
Ben tutturdum 77.5 olsam fena olmazArkadaşa katılıyorum hepimiz yılbaşı hedefimizi tutturalım tutturamasak bile en yakın kiloyu görelim
aaa bi an bu iletiyi ben yazdım sandımBende tam tersi ortam olunca muhabbetle bişey yiyemiyorum yalnız kalınca kendimi kaybediyorum
harikasın rakipçiğimm maşallahSlm kizlar ancak oturdum. Yarim kilo da ben vermisim ustelik regl oldum sisim,ona ragmen.
Gecen hafta 78,9
Bu hafta 78, 4
Anka
Hiç anlamadım ki. Duraklamaya geçtim sanırım. Diyetisyene gittim müsait olunca yazıcamRakibem senden bekliyordum en az yarim kilo noldu ya
Iyi olmaya calisiyorum hamd olsun, tasindim yerlesmeye calisiyorum ,cok gelesim var ama 1 2 haftaya daha ihtiyacim varİyiyim çok şükür sen nasılsın?
Haydi hemen başla katıl aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?