AynenSevinsen mi üzülsem mi karşık duygulartebrikler
tamam hadi oluyoruzYok yok rakip olalım. Allah’ın hakkı 3müş. Bakalım seninle napacağım? Yine de azimliyim tabiki diğer 2 rakibim yenmiş olsa da beni.
Ama sende fecisin valla. Dişli bir rakipsin.
hayır itiraz yok asılacaksın geçmek içinİtirazım var benim rakibim çok güçlü
tebrik ediyorumYArışmayı ben kazandım kızlar en pasaklı mutfak seçildim
Çocuk odasında da aynı başarı gelecek mi bakalım
Yok yok ben suuka yla oldumŞimdi de iki güçlü rakip birden mi
Süper bence oh afiyet olsunKahvaltı 10:00
Kepekli ekmekten 4 halka sucukla kaşarlı tost
5 zeytin
Havuç
Öğle 13:30 1 kepçe kuru fasulye
15:45 yarım greyfurt
Akşam 16:45 1 tabak yoğurtlu karnabahar
21:00 Türk kahvesi
1,5 lt su
Su perisi86
Sucuk Karnabahar kuru fasulye baya bomba gün oldu bugün
Geçmiş olsun canım bol su içYemekten sonra başıma çok şiddetli bi ağrı girdi yaa neden oldu ki
TebriklerYArışmayı ben kazandım kızlar en pasaklı mutfak seçildim
Çocuk odasında da aynı başarı gelecek mi bakalım
Aynen canım terlemek lazım. Bende hastalık tekrar başladı. Boğazım feciOoo rakibem çok dişlibu hafta iyi çalışmalıyım gerçi şuan yatıtorum ter bastı bi terlesem atacam inşallah hastalığı...
tamam hadi oluyoruz
hayır itiraz yok asılacaksın geçmek için
tebrik ediyorum
Yok yok ben suuka yla oldum
Attığın fotolarda gerçekten inceciksin canım ya. Bence biraz başka şeylerle ilgilen. Vücudun kilitlenmiş. DireniyorKızlar pazarda balıkçı abu bile sen çok zayıfladın ya yeter artık dedi bende nerden anladın o kdr belli mi dedim e heralde göz var nizam.var baya belli baya kilo vardı çok zayıfladın sen diyor
pişti olmuşuz kuru fasulyeyle10.00
Karatay kahvaltısı
Fırında patates
12.00
2 dilim şekersiz ve tam buğday unundan kek
15.00
Yarım ayva
18.00
1 kepçe kuru fasulye
6 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 lt su
Su perisi86
Canın sıkkın gibi sanki belki o yüzden olmuştır canımYemekten sonra başıma çok şiddetli bi ağrı girdi yaa neden oldu ki
Tövbeee kız nazarımmı değdi diyosun yaniiAyy inşallah yaa ama sanmıyorum Z zeyas bana takır takır gidiyor kiloların dediğinden beri hiç 1 kilo veremedim
Ellerine sağlık canım
Ben kabul ederdim hatta şimdiki hedefim senin önüne geçmek(gizli rakip ilan ettim seni) ama suukaa ile rakip oldun heralde.
Sen bu hafta artı geldiğin için bu hafta çok dikkat edersen iyi kilo verirsin aslında şanssız olan benim
Teşekkürler cnm hatta çok az karin kasi yapmak uzereyim bak foto aticam ama ciddi ciddi sınırdayım ya boydan öyle görünüyor o kdr incecik değilim ki . 6 kilo vermem lazım. Yakinlastirdim.biraz kalın göründü ama hafifi kas oluşumu varAttığın fotolarda gerçekten inceciksin canım ya. Bence biraz başka şeylerle ilgilen. Vücudun kilitlenmiş. Direniyor
Kiloma takıldı kafam canım. 9 kasımda 69 bekliyordum aralık bitecek göremedimpişti olmuşuz kuru fasulyeyle ☺
Canın sıkkın gibi sanki belki o yüzden olmuştır canım
Sağol canım
Kahvaltı 10:00
Kepekli ekmekten 4 halka sucukla kaşarlı tost
5 zeytin
Havuç
Öğle 13:30 1 kepçe kuru fasulye
15:45 yarım greyfurt
Akşam 16:45 1 tabak yoğurtlu karnabahar
21:00 Türk kahvesi
1,5 lt su
Su perisi86
Sucuk Karnabahar kuru fasulye baya bomba gün oldu bugün
10.00
Karatay kahvaltısı
Fırında patates
12.00
2 dilim şekersiz ve tam buğday unundan kek
15.00
Yarım ayva
18.00
1 kepçe kuru fasulye
6 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 lt su
Su perisi86
Bende bugün kilo bildirimi görmedim diye baya gerilere bakayım dedim kim ne kadar vermiş merak ettim bazen olur böyle üzme tatlı canını sen devam ettiğin surece o vücudun değişecek ve kilolar gidecek hiç üzülmeKızlar kızlar
Sabitim yahu. Pöffff geçen hafta 85.4
Şimdi de 85.4
Bugün diyetisyene gideyim de sahalara döneyim
ballı limonlu hafif tarçınlı ılık su iç , boğazına tuzlu suyla gargara yap aman hasta olma çok geçmiş olsun rakibemAynen canım terlemek lazım. Bende hastalık tekrar başladı. Boğazım feci
Ben sana 3 kere bunu yazacaktım vazgeçtim diyetisyenin var diye ama şimdi yazacağım , şimdi sen bi kaç haftadır 70 de takıldın ya şok detoks mu yapsan bir günlüğüne şaşırması içinKiloma takıldı kafam canım. 9 kasımda 69 bekliyordum aralık bitecek göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?