Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok yok rakip olalım. Allah’ın hakkı 3müş. Bakalım seninle napacağım? Yine de azimliyim tabiki diğer 2 rakibim yenmiş olsa da beni.
Ama sende fecisin valla. Dişli bir rakipsin.
tamam hadi oluyoruz
İtirazım var benim rakibim çok güçlü
hayır itiraz yok asılacaksın geçmek için
YArışmayı ben kazandım kızlar en pasaklı mutfak seçildim
Çocuk odasında da aynı başarı gelecek mi bakalım
tebrik ediyorum
Şimdi de iki güçlü rakip birden mi
Yok yok ben suuka yla oldum

Süper bence oh afiyet olsun

Ooo rakibem çok dişli bu hafta iyi çalışmalıyım gerçi şuan yatıtorum ter bastı bi terlesem atacam inşallah hastalığı...
Aynen canım terlemek lazım. Bende hastalık tekrar başladı. Boğazım feci

Kızlar pazarda balıkçı abu bile sen çok zayıfladın ya yeter artık dedi bende nerden anladın o kdr belli mi dedim e heralde göz var nizam.var baya belli baya kilo vardı çok zayıfladın sen diyor
Attığın fotolarda gerçekten inceciksin canım ya. Bence biraz başka şeylerle ilgilen. Vücudun kilitlenmiş. Direniyor

10.00
Karatay kahvaltısı
Fırında patates

12.00
2 dilim şekersiz ve tam buğday unundan kek

15.00
Yarım ayva

18.00
1 kepçe kuru fasulye
6 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

2 lt su
Su perisi86
pişti olmuşuz kuru fasulyeyle
Yemekten sonra başıma çok şiddetli bi ağrı girdi yaa neden oldu ki
Canın sıkkın gibi sanki belki o yüzden olmuştır canım

Tövbeee kız nazarımmı değdi diyosun yanii olabilir çok pis kıskandım beni geçtiğinde

Attığın fotolarda gerçekten inceciksin canım ya. Bence biraz başka şeylerle ilgilen. Vücudun kilitlenmiş. Direniyor
Teşekkürler cnm hatta çok az karin kasi yapmak uzereyim bak foto aticam ama ciddi ciddi sınırdayım ya boydan öyle görünüyor o kdr incecik değilim ki . 6 kilo vermem lazım. Yakinlastirdim.biraz kalın göründü ama hafifi kas oluşumu var

10.00
Karatay kahvaltısı
Fırında patates

12.00
2 dilim şekersiz ve tam buğday unundan kek

15.00
Yarım ayva

18.00
1 kepçe kuru fasulye
6 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

2 lt su
Su perisi86

Afiyet olsun kızlar menüler güzel

Kızlar kızlar
Sabitim yahu. Pöffff geçen hafta 85.4
Şimdi de 85.4
Bugün diyetisyene gideyim de sahalara döneyim
Bende bugün kilo bildirimi görmedim diye baya gerilere bakayım dedim kim ne kadar vermiş merak ettim bazen olur böyle üzme tatlı canını sen devam ettiğin surece o vücudun değişecek ve kilolar gidecek hiç üzülme

Aynen canım terlemek lazım. Bende hastalık tekrar başladı. Boğazım feci
ballı limonlu hafif tarçınlı ılık su iç , boğazına tuzlu suyla gargara yap aman hasta olma çok geçmiş olsun rakibem
Kiloma takıldı kafam canım. 9 kasımda 69 bekliyordum aralık bitecek göremedim
Ben sana 3 kere bunu yazacaktım vazgeçtim diyetisyenin var diye ama şimdi yazacağım , şimdi sen bi kaç haftadır 70 de takıldın ya şok detoks mu yapsan bir günlüğüne şaşırması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…