Tövbeee kız nazarımmı değdi diyosun yaniiolabilir çok pis kıskandım beni geçtiğinde
Öncekinin listesine tam uyamadım ki :)ballı limonlu hafif tarçınlı ılık su iç , boğazına tuzlu suyla gargara yap aman hasta olma çok geçmiş olsun rakibem
Ben sana 3 kere bunu yazacaktım vazgeçtim diyetisyenin var diye ama şimdi yazacağım , şimdi sen bi kaç haftadır 70 de takıldın ya şok detoks mu yapsan bir günlüğüne şaşırması için
aman allahımTeşekkürler cnm hatta çok az karin kasi yapmak uzereyim bak foto aticam ama ciddi ciddi sınırdayım ya boydan öyle görünüyor o kdr incecik değilim ki . 6 kilo vermem lazım. Yakinlastirdim.biraz kalın göründü ama hafifi kas oluşumu var Eki Görüntüle 2567282
Hayırlısı olsun inşallah iyi olur canımÖncekinin listesine tam uyamadım ki :)
BU sefer bi uyayım tek öğün yemek yapılıyor bu sefer daha kolay bakalım
Sen bana takır takır gidiyor dediğin hafta 600gr sonraki hafta 700 gr yoğun çabama rağmen de bu hafta 900gr gitti. Daha 1 kiloları göremiyorum
evet canım biliyorum takılmıyorum sadece takımın yüzdesini düşürdüm ona üzülüyorum. Ama bu cuma süper gelicem.Bende bugün kilo bildirimi görmedim diye baya gerilere bakayım dedim kim ne kadar vermiş merak ettim bazen olur böyle üzme tatlı canını sen devam ettiğin surece o vücudun değişecek ve kilolar gidecek hiç üzülme
yapıyorum canım çok teşekkür ederim oğluştan geçti sanırım.ballı limonlu hafif tarçınlı ılık su iç , boğazına tuzlu suyla gargara yap aman hasta olma çok geçmiş olsun rakibem
Ben sana 3 kere bunu yazacaktım vazgeçtim diyetisyenin var diye ama şimdi yazacağım , şimdi sen bi kaç haftadır 70 de takıldın ya şok detoks mu yapsan bir günlüğüne şaşırması için
dur kem gözümü cekeyim hemen. Allahım ne olur madamhd bu hafta 1bucuk kilo versin şimdiden maşallah da diyim
vaaaayyyyyy görüşelim bakalım sukacıııımevet canım biliyorum takılmıyorum sadece takımın yüzdesini düşürdüm ona üzülüyorum. Ama bu cuma süper gelicem.gulenyuzumsunsen düşünsün
yapıyorum canım çok teşekkür ederim oğluştan geçti sanırım.
Bir süre yemeyince İnsanın midesine oturuyor sanki , çiğ hamur yutmuş gibi oluyorum ben yasak bişi yeyince20 Aralık Menüm
Sahur 06.00
1 haş yumurta
İncecik bir dilim kaşarla 2 d tahıllı ekmekle yağsız tost
3 zeytin
Az lor peyniri
Akşam 18.00
1 tabak kabuska
Az pirinç pilavı
6 yk kuru fasülye
1 kase yoğurt
4 tulumba tatlısı(midemi bozdu resmen)
Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 ceviz
2 hurma
40 dk tempolu yürüyüş (100puan) 2bin adım (30 puan) 200 zıplama (25 puan)
Toplam 155 puan
G gunesli gunlerSu perisi86
Akşam çok karışmış :)20 Aralık Menüm
Sahur 06.00
1 haş yumurta
İncecik bir dilim kaşarla 2 d tahıllı ekmekle yağsız tost
3 zeytin
Az lor peyniri
Akşam 18.00
1 tabak kabuska
Az pirinç pilavı
6 yk kuru fasülye
1 kase yoğurt
4 tulumba tatlısı(midemi bozdu resmen)
Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 ceviz
2 hurma
40 dk tempolu yürüyüş (100puan) 2bin adım (30 puan) 200 zıplama (25 puan)
Toplam 155 puan
G gunesli gunlerSu perisi86
Maalesef ama sağlık olsun sonuçta yiyip yiyip sonuncu olmadın haftaya da birinci olursun inşallahBen sonuncu olmuşum
Bende vericem.bu hafta deli gibi ac kalalımevet canım biliyorum takılmıyorum sadece takımın yüzdesini düşürdüm ona üzülüyorum. Ama bu cuma süper gelicem.gulenyuzumsunsen düşünsün
yapıyorum canım çok teşekkür ederim oğluştan geçti sanırım.
Biraz zor bebek düşünüyoruz bi kaç aya zayıflamam lazımaman allahımhafif baklava mı o? Cidden kas bile yapmaya başlamışsın spora devam et. Kilonu 6 ay koru. Sonra verirsin kalanı.
Ay hadi hayırlısı olsun. Çok sevindimBiraz zor bebek düşünüyoruz bi kaç aya zayıflamam lazımhafif baklava oluyo bakalım artacak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?