Off ben akşam akşam köfte yedim
Bir süre yemeyince İnsanın midesine oturuyor sanki , çiğ hamur yutmuş gibi oluyorum ben yasak bişi yeyince
Yemek tarifini. Nereye yazacağımı bulamadım
Evet
İnşallah çöpe atmaya kıyamadım midem çöp ya benimBaşka bişey olmasın köfte pek zarar etmez bence
Güzel bir mucadele olacakEvethadi bakalım yenebilecek misin beni:)
İnşallah çöpe atmaya kıyamadım midem çöp ya benim
Sagol cnm.insallah ya bi 70 den kurtulsaydım bari hamilelikte 80 e geri çıkıcak olmak çok üzücüAy hadi hayırlısı olsun. Çok sevindimaman hamilelikte dikkat edersin. Fazla kilo almazsan Emzirirken kolay verirsin.
Bu haftaki menülerdeki karbonhidratlar
ve sağlıklı menüler
Anka genel olarak menuler iyiydi
ama giden 100gr bu hafta bi atak bekliyoruz
hedef kilosu 69
G gunesli gunler cuma turşu yemissin,pazar tavuk dürüm diğer günler hafif geçirdin
sana güveniyorum bu hafta kıracaksin o direnci
1kiloda senden bekliyoruz
@asliayet Cumartesi yaglama!salı içli köfte, çarşamba havuç toplari
sendende bu hafta güçlü bir irade bekliyoruz
1kilo vereceksin eminim
cemrenil Cuma fırın sütlaç, pazar dürüm çiğ köfte,yarım souffle,yarım suboregi,diğer günler normal belki bunlari yemeseydin arti gelmeyecektin ama eminim bu cuma eksi 1.5 kilo gidecek
Elifcig93 canım az menü paylaştın yoğunluktan ama güzel bir eksiyle geldin cumaya bu cumada ins ayni pperformansı bekliyoruz senden
madamhd Hafif geçti bütün menülerin tebrik ediyorum seni rakiptik ama ben kazandım güzeldi seninle yarışmak ❤ haftaya dedidigim gibi 78.9 goreceksin sen yaparsın
suukaa Canım cuma kıymalı yufka cumartesi helva ve mozik pasta 2dilim,salı mercimek köftesi,çarşamba pasta
hep karbon
ve bu yüzden sabit ciktin sendende cumaya güzel bir kilo eksi bekliyoruz ❤
mavimli Cumartesi pankek 4kasik makarna, pazar yarım porsiyon makarna kestane fıstık ezmesi bunlar olmsaydi belkide 1kilo giderdi
bu yüzde bu hafta 1kilo bekliyoruz senden bi atakta sen yap ist geliyorsun ama dikkat et lütfen haftaya derece yapalim❤
gulenyuzumsunsen Canım kurabiyelere rulokatlara rağmen güzel bir eksiyle geldin
sendende cumaya bi kilocuk istesek olurmu
Z zeyas pazar 2adet profiterol, çiğ köfte dürüm
perşembe 15:00da 2kasik kısır,2rbiber dolması,yarım tatlı belki bunları yemeseydin bugün daha fazla eksi gorurudun
sende bu hafta hedefin bi kilo vermek olsun
wendy cuma lahmacun,cumartesi tavuklu börek, pazar 1dilim börek probus,çarşamba lahana turşusu bunlar olmasaydı
1kiloda senden giderdi
neyse kısmet bu haftayaymis
gelelim bana simit,cikolata ve dolma vardı menülerimde belkide 2 kilo gidecekti şu küçücük ama marifeti ccok yemek olan agzimi tutmam lazım bu hafta bende 77.2 görmek istiyorum
B Baharyagmuru35 Canım sen menü paylasmadin düzenli o yüzden bişey diyemiyorum bu hafta daha fazla menu paylaşımı bekliyorum
Kaptandan izin almadan 2günden fazla menü paylasmayani not almayacağım bilginize
bugün not alamadım yarından itibaren not alırım etiketi unutmayın canlarım
senenin son şovunu takım olarak biz yapalım
yapabiliriz
Bugünkü menüm
Kahvaltı (7.30)
1 yumurta ile omlet
1 tb ekmek
1 dilim peynir
Öğlen(13.30)
Yarım kase kısır
1 dilim tereyağlı kete (dışardaydım çok ısrar ettiler yemediklerim içli köfte, sarma, yaşpasta vs vs)
Akşam(17.30)
2 dilim mangalda somon
1 dilim ekmek
Salata
Su 1 lt
Spor 10bin adım 150
G gunesli gunlerSu perisi86
Aslında böyle daha kötü. Kedilere versem daha iyiydi bu şekilde bedene de zulmetmiş oluyoruzÇoğu annede durum aynı maalesef. İsraf yapmaya kıyamıyoruz aslında olması gereken de o zaten ama kilo olarak dönüyor bize ne yazık ki
Eline sağlık canımz benim koyduğum küçük hedefleri tutturamadık hiç ama inşallah bunları tuttutururuzBu haftaki menülerdeki karbonhidratlar
ve sağlıklı menüler
Anka genel olarak menuler iyiydi
ama giden 100gr bu hafta bi atak bekliyoruz
hedef kilosu 69
G gunesli gunler cuma turşu yemissin,pazar tavuk dürüm diğer günler hafif geçirdin
sana güveniyorum bu hafta kıracaksin o direnci
1kiloda senden bekliyoruz
@asliayet Cumartesi yaglama!salı içli köfte, çarşamba havuç toplari
sendende bu hafta güçlü bir irade bekliyoruz
1kilo vereceksin eminim
cemrenil Cuma fırın sütlaç, pazar dürüm çiğ köfte,yarım souffle,yarım suboregi,diğer günler normal belki bunlari yemeseydin arti gelmeyecektin ama eminim bu cuma eksi 1.5 kilo gidecek
Elifcig93 canım az menü paylaştın yoğunluktan ama güzel bir eksiyle geldin cumaya bu cumada ins ayni pperformansı bekliyoruz senden
madamhd Hafif geçti bütün menülerin tebrik ediyorum seni rakiptik ama ben kazandım güzeldi seninle yarışmak ❤ haftaya dedidigim gibi 78.9 goreceksin sen yaparsın
suukaa Canım cuma kıymalı yufka cumartesi helva ve mozik pasta 2dilim,salı mercimek köftesi,çarşamba pasta
hep karbon
ve bu yüzden sabit ciktin sendende cumaya güzel bir kilo eksi bekliyoruz ❤
mavimli Cumartesi pankek 4kasik makarna, pazar yarım porsiyon makarna kestane fıstık ezmesi bunlar olmsaydi belkide 1kilo giderdi
bu yüzde bu hafta 1kilo bekliyoruz senden bi atakta sen yap ist geliyorsun ama dikkat et lütfen haftaya derece yapalim❤
gulenyuzumsunsen Canım kurabiyelere rulokatlara rağmen güzel bir eksiyle geldin
sendende cumaya bi kilocuk istesek olurmu
Z zeyas pazar 2adet profiterol, çiğ köfte dürüm
perşembe 15:00da 2kasik kısır,2rbiber dolması,yarım tatlı belki bunları yemeseydin bugün daha fazla eksi gorurudun
sende bu hafta hedefin bi kilo vermek olsun
wendy cuma lahmacun,cumartesi tavuklu börek, pazar 1dilim börek probus,çarşamba lahana turşusu bunlar olmasaydı
1kiloda senden giderdi
neyse kısmet bu haftayaymis
gelelim bana simit,cikolata ve dolma vardı menülerimde belkide 2 kilo gidecekti şu küçücük ama marifeti ccok yemek olan agzimi tutmam lazım bu hafta bende 77.2 görmek istiyorum
B Baharyagmuru35 Canım sen menü paylasmadin düzenli o yüzden bişey diyemiyorum bu hafta daha fazla menu paylaşımı bekliyorum
Kaptandan izin almadan 2günden fazla menü paylasmayani not almayacağım bilginize
bugün not alamadım yarından itibaren not alırım etiketi unutmayın canlarım
senenin son şovunu takım olarak biz yapalım
yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?