• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşbuldumm herkesee selamm güncel kilom 85,4 pco hastasıyım glifor kullandım ama çok fazla yan etkısı olduu için düzenli kullanamadım ara ara kullanmak zorunda kaldım buda insülin dengemi tamamı ile mahvetti 1 bucuk senelık evlıyım evlendıkten sonra işime ara verdim sıkıntıdan yaptım yedım İş nedeniyle şehir değişikliği yaşadık eşim nöbetli çalışıyor yemek düzenimiz oldukça karmaşık tek başıma yemek yemek en sevmediğim şey teksem yemek yemedığım oluyor kahvaltı öğünü çok önemli olmasına rağmen atlatığım oluyordu hepsinin bilincindeyim 3-4 ay öncesi diyetteydim ama bıraktım 2 bucuk ayda 16 kilo verdim eşimede 2 bucuk ayda 22 kilo verdirdim spor + diyet çok iyi gidiyorduk ama işte bu işte başarı süreklilikle geliyor psikolojik olarak hazır hissetiğim anı bekledim dünden itibaren o his geldi şükür nice sağlıkla kilo verdiğimiz günlere
Hoşgeldin canım, burada motivasyonu sağlarsın süreklilikte gelir merak etme :)

Kaç gündür yoktum kimse beni sormamışmı:skandal::oha:
wp_ss_20171219_0002.webp

Pazara gitmiştik çok yağmur yağdı benim oğlanlar ağlamış sızlamış o yağmurda dışarı çıkmışlar ıslanmışlar akşamına büyük larenjit oldu onla uğraştım ateş filan yok ama rahatsızdı yinede hastane filan. Dünde koca yatağı kaldırdım altına yorganı katladım koydum. Doktor tavsiye etti reflü için. Yastığı değil yatağın baş kısmını kaldıracaksın dedi. Dünde onla uğraştım ama becerdim oldu bakalım inşallah iyi gelir.
2 kuşumuz hastaydı eşim eve getirmişti. 1 hafta kaldı başka odadaydı odanın kapısıda kapalı idi ama yinede büyük oğlum öksürmeye başladı hemen. Dün kuşları geri kayınpedere yolladım evi süpürdüm bugünde anaokulu beslenme günü bizdeydi bisürü pişi kızarttım offf bıktım bee

anka_misali12. Takım spor kraliçesi ♡.♡ smy11 ♡.♡Pro Üye

Kızlar hugocuk izinde mi ya da ayrıldı mi.
Valla ben de merak ediyorum cumartesiden beri hiç gelmemiş. İnşallah bi sorun yoktur H hugocuk

Canım 13:00 e kadar napıyorsun. İkinci öğretim mi senin. Sabah erken kalkıp kahvaltı yapman lazım 13:00 çok geç.

Yok kaptanım ikinci öğretim değilim. Ama bu hafta izinliyim okula gitmiyorum geç uyuyup geç uyanıyorum uyku düzenim bozuldu valla :KK43:

Valiz hazırlıklArıyla uğraşıyorum canım yarın çıkacağız inşallah onun için giremiyorum

Valize tartıyı da koydum :sus:
Eşimin kk dan takımdan haberi yok
Zaten kilo verdiğime gece onla abur cubur yemediğime kızıyor birde tartıyı valizde görse varya komedi olur :olamaz::KK48:
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen kız sen yine nerelerdesin çiçemmmmm gözüm seni arıyo

Hoşbuldumm herkesee selamm güncel kilom 85,4 pco hastasıyım glifor kullandım ama çok fazla yan etkısı olduu için düzenli kullanamadım ara ara kullanmak zorunda kaldım buda insülin dengemi tamamı ile mahvetti 1 bucuk senelık evlıyım evlendıkten sonra işime ara verdim sıkıntıdan yaptım yedım İş nedeniyle şehir değişikliği yaşadık eşim nöbetli çalışıyor yemek düzenimiz oldukça karmaşık tek başıma yemek yemek en sevmediğim şey teksem yemek yemedığım oluyor kahvaltı öğünü çok önemli olmasına rağmen atlatığım oluyordu hepsinin bilincindeyim 3-4 ay öncesi diyetteydim ama bıraktım 2 bucuk ayda 16 kilo verdim eşimede 2 bucuk ayda 22 kilo verdirdim spor + diyet çok iyi gidiyorduk ama işte bu işte başarı süreklilikle geliyor psikolojik olarak hazır hissetiğim anı bekledim dünden itibaren o his geldi şükür nice sağlıkla kilo verdiğimiz günlere
Hoşgeldin aramıza canım :KK25:

Yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş
Gliforun etkilerinden bahsetmiş bende bi dönem kullanmıştım ve gece yatarken içiyordum etkilerini baya azaltıyordu birde öyle dene istersen canım Gamzemdwf Gamzemdwf

Annene allahım şifalar versin Elden ayağa koymasın dua edeceğim canım asya_01 asya_01

İnşallah hayırlı bi öğretmen bulursunuz canım sıkma canını çok Anka Anka

Yanlış düşünüyorsun canım elinden geleni yaptıktan sonra hiç sorun yok .
Bak bu hafta 3 kişi sabit geldik ama pes etmek yok. Az daha dene olmazsa yine çıkarsın
@Elmira2017

Yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş
Gliforun etkilerinden bahsetmiş bende bi dönem kullanmıştım ve gece yatarken içiyordum etkilerini baya azaltıyordu birde öyle dene istersen canım Gamzemdwf Gamzemdwf

Annene allahım şifalar versin Elden ayağa koymasın dua edeceğim canım asya_01 asya_01

İnşallah hayırlı bi öğretmen bulursunuz canım sıkma canını çok Anka Anka

Yanlış düşünüyorsun canım elinden geleni yaptıktan sonra hiç sorun yok .
Bak bu hafta 3 kişi sabit geldik ama pes etmek yok. Az daha dene olmazsa yine çıkarsın
@Elmira2017
bi 10 gün kadar böyle toplu sohbete katılırım sanırım kızlar.spor da yapamam sanırım

Back
X