• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

(10:00)Kahvaltı: 1 dilim ekmek (tam buğday, çavdar )

Bir haşlanmış yumurta

Domates salatalık

Peynir (kibrit kutusu kadar )

Şekersiz çay

(12:00)Ara: şekersiz kahve bitane kuru kayısı

(16:00) Ara: 3 tane ceviz bır tane kuru incir

(19:00) Akşam: bir kepçe kırmızı mercimek çorbası

4 çorba kaşığı taze fasulye yanına yoğurt

Havuç-turp salatası

**Şuana kadar 1500 lt su içtim. Ayrıca Sabah kalktığımda aç karnına omega3 ve astaksantin içiyorum rutin

Hiç belli olmuyor halbuki :KK70:
Sorma valla. Bu hesabı çok eskiden acmistim, öğrencilik işte. Sonra site değişti falan, yeni isim alamayacagimi düşünerek bir daha aldım. Flo iyi aslında ama o da reklam kokuyor. Menümü de yazıp kacayim. Minik uyudu. Büyük oglanla yapboz randevum var. Öpüldünüz.

Sabah 9
2 ince dilim kepekli ekmek, 1.5 kk kaşar peyniri ve 1 tatlı kaşığı tereyağ ile tost,
Marul salatası
2 haşlanmış yumurta
Az şekerli çay

12:00
Şekersiz sütlü Türk kahvesi

15:00
Yarım kase yüksük çorbası
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt

18:00
Yarım kase kadar kuru fasulye
5 YK yogurtlu boncuk makarna

Sabah 9
2 ince dilim kepekli ekmek, 1.5 kk kaşar peyniri ve 1 tatlı kaşığı tereyağ ile tost,
Marul salatası
2 haşlanmış yumurta
Az şekerli çay

12:00
Şekersiz sütlü Türk kahvesi

15:00
Yarım kase yüksük çorbası
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt

18:00
Yarım kase kadar kuru fasulye
5 YK yogurtlu boncuk makarna
Afiyet olsunda kuruda pilavsız gitmez yogurtlu makarna pek yakışmamış yanına diyet bitsinde güzel bi kuru fasulye pilav yiyelim beraber :kk77:

Sorma valla. Bu hesabı çok eskiden acmistim, öğrencilik işte. Sonra site değişti falan, yeni isim alamayacagimi düşünerek bir daha aldım. Flo iyi aslında ama o da reklam kokuyor. Menümü de yazıp kacayim. Minik uyudu. Büyük oglanla yapboz randevum var. Öpüldünüz.
Valla ben seni adından dolayı seçtim. Yoksa kapatmıştım alımları seni özel seçtim. Fasulyeden değil yani :D

:KK76:19 Aralık spor ve su listesi

Gamzemdwf
30 dk yürüyüş=30
15 dk lesli=15
Toplam =45
2lt su

Back
X