• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kaptanim benim icin koydugun hedefi gecicem insallah pembis gruptakiler biz birinci olalim :KK51:

Bugunku menum yarin tatil ya yaznak icin gec kalmim diye simdiden ysziyorum :KK16:
Sabah haslama karnabahar bir kase bi tatli kasigi zeytin yagi migdem bulandi sonra bir kucuk parca ekmek yedim
Ara iki kucuk kivi
Oglen bir kase bulgur pilavi bir litre suya ayran
Aksam balik iki kepce sebze corbasi bir kase salata bir tatli kasigi zeytin yagi

Harikasın canım bence de bu hafta birinci biziz peki grubun birincisi kim

Harikasın canım bence de bu hafta birinci biziz peki grubun birincisi kim
İnşallah birinci oluruz canım :KK200:

Grubun derken bizim takım içinde mi diyorsun
Şimdi renkli gruplarımızda oldu ya birden aklım karıştı..
Sen iyisin demi bu arada.. menü paylaşımın baya eksikti sanki bi sorun yok demi canım

İnşallah birinci oluruz canım :KK200:

Grubun derken bizim takım içinde mi diyorsun

Şimdi renkli gruplarımızda oldu ya birden aklım karıştı..
Sen iyisin demi bu arada.. menü paylaşımın baya eksikti sanki bi sorun yok demi canım
Kozalakperisi ne dedim pembelerin
Birincisi kim olacak diye :KK76:
:KK76:

Haklısın fena bir haftaydı da hedefi yaklaştım ya rehavete kapıldım biraz
Ama cezayı aldım toparlatım:anne::KK19::21:

florence_N florence_N
Sen baya koşuşturmacadasın çocuklarla ama bu hafta biraz bitki çayı detoks suları falan mı yapsan canım menülerinde kaçamak falan Yok ama kalakaldın öyle ..
acaba öyle çaylar sular mı denesen bu hafta.
Kalakalmak az bence, +Lara doğru gidiyorum. Memeyi azalttikca gece uykuları için düzene girdi, tartıdan sonraya sarkti emmesi. Haftaya sabah memesini de keseceğim. Acaba süt nasıl çekilecek..

F feyzax soffty soffty mavi takim arkadaslarim yeniyken kilolar cok gider yeni arkadaslarim sayenizde avantajli oldugumuzu dusunuyorum ben 4.haftaya girdim ins basaeacagz:KK6:
ins vereceğiz bu kiloları ve birunci olacagiz ilk defa bi diyete başladığım da açlık krizlerine girmiyorum herhalde depolarım dolu şimdilik idare ediyorum tek sorunum spor pazar alışverişine gitmek spor sayilirmi:işsiz:acep...onca eşyayı 3 kat yukarı taşıyacam iyi efor harcarım haa...

Back
X