Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canim tamamen hayattan çıkarmak zor tabi. Yapabilenin önünde saygıyla eğiliyorumÇok haklısın canım ben daha onlarsız da yaşayabilme fikrini aklıma yerleştiremedim sanırım olmazsa olmazdım gibi bişi
Ama yemeyeceğim sınırlı yiyeceğim inşallah
İnsallah canim tamamen hayattan çıkarmak zor tabi. Yapabilenin önünde saygıyla eğiliyorum
Şekersiz 21 gün kitabını tavsiye ederim şekerin vücuttaki etkilerini çok güzel anlatıyor insanın onları okuduktan sonra şeker yiyesi gelmiyor zaten![]()
Accık fazla zıpla o zamanEvet durabiliyorum kaptanım da
Ben bazen 2 dilim ekmek yiyorum günde ,
bazen de hiç yemiyorum
Bulgır pilav makarna onları da yemeyelim çok oldu ..
O yemediğim günlerde tatlı yersem neyi kesecemi bilmiyorum![]()
Karataya göre var canım. Normal doktorlar ne der bilmiyorum.Benim insülin 9. Küsür bende varmı insülin kaptanım
That sugar belgeselini de izleyin kızlar.İnsallah canim tamamen hayattan çıkarmak zor tabi. Yapabilenin önünde saygıyla eğiliyorum
Şekersiz 21 gün kitabını tavsiye ederim şekerin vücuttaki etkilerini çok güzel anlatıyor insanın onları okuduktan sonra şeker yiyesi gelmiyor zaten![]()
Yok insülin canımAynen oyle kaptanım gerçekten zor. Ben hep tatlıyı çok seviyorum sanırdim halbuki hiç sevmiyormuşum :) bende iki paket bisküvi üzerine çikolatalı gofret neler neler yediğimi bilirim ay hatırlamak bile istemiyorumsen ilaç kullanmış mıydın canım? Bir de 13 olan değer HOMA -IR miydi?
![]()
Teşekkür ederizzz sizin yengeç de çok güzel olmuş. Ben de akrep isteyecektim ama zaten admız çıktı 9 a dedim arı olsun dedimSelammm arı kardeşler pek yakışmış hayırlı olsunnn
Burda zıplayınca yanmıyo git evinde Zıpla

Hoş geldinnHoş bulduk canımmm

ipsiz yaparım amaBurda zıplayınca yanmıyo git evinde Zıpla
Hadi sana ödev bu gün 1000 ip yapalım![]()
700 tane yaptım ipsiz kaptanım aralıksızBurda zıplayınca yanmıyo git evinde Zıpla
Hadi sana ödev bu gün 1000 ip yapalım![]()
İpsiz yapacaksan jumping jack yapsana canımipsiz yaparım ama
Çocuklarım zıvanadan çıktılar
başka bi yere doğru gidiyorlar da ipime dolanırlar ipsiz 1500 yapayım![]()
300 daha zıpladım 1000 oldu daİpsiz yapacaksan jumping jack yapsana canım
Akşam ki menüden belliydi zatenBen ne yapsam acaba bu gün yulaf ezmesimi yesem sabah akşam yada bilmiyorum yani bendemi maydanoz kaynatsam. Bir kilo fazlayım şuan. Bu hafta neden böyle tatlı matlıda yemedim. 1metro ya![]()
Kaptanım ben bi kere yaptım onu hiç içemedimAkşam ki menüden belliydi zaten
Patatesi çıkar hayatından canım. Dukan birası yap bu gün

Dayak var yen mi vurdukça yağlar eriiiiKaptanım ben bi kere yaptım onu hiç içemedim![]()