• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kimin neresi fazlaysa orasi gitmiyor diyor :KK70:bende hem göbek var hem kalça bacak buna ne diyorsunuz:KK70:
Aslında zayıflayinca her yerden gidiyor ama hep diyorlar ya elmaysan küçük bir elma oluyorsun, armutsan küçük bir armut :KK66: vücut şeklimizi değiştirmek mümkün değil malesef, barışmak lazım :KK37:
:mad::mad::mad:

Günaydınlar dün biraz başarısız oldum sanırım gün boyu diyet listemden asla çıkmadım herşey güzeldi 2 lt su içtim vs ancak gün sonunda eşim baklava getirmiş malesef dayanamayıp yedim 2 parça :( tüm gün çöp hala çok kızgınım ya

bel üstüme bakan acıyor halime kaburgalarım omuz kemiklerim afrikalılar gibi oldu

Günaydınlar dün biraz başarısız oldum sanırım gün boyu diyet listemden asla çıkmadım herşey güzeldi 2 lt su içtim vs ancak gün sonunda eşim baklava getirmiş malesef dayanamayıp yedim 2 parça :KK43: tüm gün çöp hala çok kızgınım ya
Ay hiç ağzını açıp bakmasaydın bile hatta eşin yerken gitseydin odadan gözün görmeseydi :olamaz:

Back
X