Valla icinde bulundugum durum cok vahim benim..bu sene dikey gecis sinavim var temmuzda..hukuk fakultesine gecmek niyetim..cocuklar 5 yasinda 7 yasinda..eskiden cok bakimliydim..simdi ev kirleniyor umrumda olmuyor..kendimi cok saldim..masallah 3 cocukla nasil yetisiyorsun ben 2 cocukla basedemiyorum..nerden nasil baslayacagim bilmiyorum..ev temizlenecek,ders calisilacak,kendime vakit ayirip kilo verip bakimli olmam lazim saymakla bitmez..ailelerden uzagiz..kimseden destek alma gibi sansimda yok..belki burasi benim icin bir nimet olabilir..evi yavastan temizlesem..geceleri ders calissam..yediklerime dikkat etsem..burda yaptiklarimi dile getirsem..denemekte fayda var..
Yaparsinn iste yeter ki..cocuklarin buyuk bak bu avantaj..
Birgun detayli temizlik yapsan bir hafta ev dagilsada pislenmez.
Kendind belirli gun ayarla..
Gece ders calismak verimli olmadi bnde..sabah erken kalkip cocuklar uyirken calisordim..
Daha iyo anloyorim o saatte..tabi bu kisiden kisiye degisir..
Sagliklo beslenmek aslinda zor degil ama biz kendimizi diyet yapiyorum cumlesinin altina bir skıstırıyoruz olmuyo..bence yaparsin..cok cok kilolu biri degilsin..sadexe kilo almamak ocin dahi olsa biseyler yapmk istiyorsan bi yerden basla...
Ev isini dert etme..kendin icin birsey yaparsan mutlu olirsun..mutlu anne mutlu cocuklar,mitli bir ev demek..
Bana gelince basetmek degil de basetmeye calismak diyelim..tabiki zorlandigim yerlerde oluyo ama kasmiyorum..hayat benim..duzenli olirsam hersey yoluna giriyo..ipin ucinu salmiyorum...belirli gunlerim var..bugun mesela camasir agirlikli..
Pazar gunu hic is yaomam cumartesiddn siler supururum ..pazar sadece yataklar toplanir ev havalanir tamam..sonra kahvalti hazorligi keyfimiz ne isterse.
Pazartesi persembe utu gunum...
İki haftada bir dip kose yapiyorum..sonra hep rutinler..
Hayatta yapilabilecek seyler varsa hic takmam...
Saglik ile imtihan olmadiktan sonra yapamayacakta hic birsey yok..
Bende ilahiyat ogrencisiyim..ikinco sinifi dondurdum..
Ama dgs ile cocuk gelisimine gecmeyi planliyorum..
Hayalim hep saglikci olmakti...nasip degilmis demeyelim de..ne bileyim..bi cesaret toplarsam bana hic belli olmaz..
:)))