- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Keping canim, ne cocuk ne ev seni bakimli olmaktan ve derslerine calismaktan geri alamaz. Amma burda esine cok is dusuyor sana yardimci olmasi lazim.Valla icinde bulundugum durum cok vahim benim..bu sene dikey gecis sinavim var temmuzda..hukuk fakultesine gecmek niyetim..cocuklar 5 yasinda 7 yasinda..eskiden cok bakimliydim..simdi ev kirleniyor umrumda olmuyor..kendimi cok saldim..masallah 3 cocukla nasil yetisiyorsun ben 2 cocukla basedemiyorum..nerden nasil baslayacagim bilmiyorum..ev temizlenecek,ders calisilacak,kendime vakit ayirip kilo verip bakimli olmam lazim saymakla bitmez..ailelerden uzagiz..kimseden destek alma gibi sansimda yok..belki burasi benim icin bir nimet olabilir..evi yavastan temizlesem..geceleri ders calissam..yediklerime dikkat etsem..burda yaptiklarimi dile getirsem..denemekte fayda var..
Biz yurtdisindayiz kimse yok bize de yardim edecek, ailemi yazdan yaza goruyorum, esimin ailesi burali ama onlar da uzakta yasiyor. Ben de hep diyordum ayy bir vakit bulsam da yuksek lisans yapsam diye aman dedik esimle vakit oyle de geciyor boyle de, velhasil basladim bu sene yuksek lisansa. Gunde 8 saat calisiyorum, bankada. Sonra hafta icleri aksamlari hafta sonlari da bazen butun gun bazen yarim gun derslerim var. Bir de kuccuk bebisim var 19 aylik. Yani istersen olur balim neden olmasin.
Haa bir de ben de dikey gecis yolundan gectim yillar once
siZe iyi muhabbetler. Umarim tutarim kendimi de yemem...