Ya kızlar bir şey soracağım size. Ben yemek yapma konusunda çok zorlanıyorum. Işten 5te çıkıyorum. Trafikti alışverişti derken eve gelmemiz bazen 7yi buluyor. O saatte o kadar aç oluyoruz ki hemen pratik bir şeyler yapmak istiyorum ama yine neredeyse 1 2 saat sürüyor. O yüzden bazen tostla geçiştiriyoruz. Akşamdan yarınki yemeği hazırlama olayına alışamadım bir türlü. Bir de öğlen iş yerinse her gün farklı yemek yiyoruz. Öğlen yediğini akşam yemez benimki. Aklıma yemek gelmiyor inanır mısınız ya sürekli taze fasulye yapmak istiyorum hem basit hem lezzetli diye. Yemek konusu dert valla bana da.

zaten sekeri bıraktıgında herseyin tadini farkediyorsun meyvenin ..bir tane hurma yesen tatli yemissin gibi oluyor.tarcįn yillardir diyetlerde var.bilmiyorumki zaten diyetisyenlerin bir dedigi digerini pek tutmuyor.
zaten sekeri bıraktıgında herseyin tadini farkediyorsun meyvenin ..bir tane hurma yesen tatli yemissin gibi oluyor.tarcįn yillardir diyetlerde var.bilmiyorumki zaten diyetisyenlerin bir dedigi digerini pek tutmuyor. 

afiyet olsun. Bugünü kabak günü ilan ediyorum diyosun
afiyet olsun. Bugünü kabak günü ilan ediyorum diyosun