• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nasıl kız o korseli çorap gibi 5cm de az değil :KK70:
  • Valla incecik oluyo bacaklar. 29 dolarmış. Bir an düşündüm almayı açıkçası :KK70: ama çorap kaçtığı zaman kötü. Bir lop et parçası kaçan yerden fırlıyor :KK70:

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 49
Ben etraf topladım biraz. Dün bezelye almıştım onu ayıkladım iki dakika tuvalete gittim bebek bezelyeleri her yere atmış. Bi çıktım top attım diyo nereye attın dedim bir gösterdi ki :confused:
Ne güzel top oynamış işte. Sırtım ağrıdı benim de. Tezgahın üzerini düzenleyip temizledim, evi süpürdüm ve yemeği ateşe koydum. Ayakta doğradım etleri, keşke otursaydim.

Öğle yemeğini de pişirdim, akşam da pişiyor. Evdekilere pilav da yaptım. Günde 3 öğün yemek beni bozuyor arkadaş. Sabah uyandığımdan beri ayaktayım.

Ödem attırıcı bir şeyler var mı bildiğiniz kullandığınız falan? Detoks falan da olur iki üç günlük. Deneyip memnun kaldığınız bi yöntem var mı kızçeler

bulutungokyuzu bulutungokyuzu

17 nisan spor ve su listesi

1.elifff_9595
1000 bölgesel 200
300 mekik 300
50 sn plank 50 sn wallsit
40 dk eliptik 120

Toplam 720 puan
Su 2 lt

Dün görümcemin de uğradım. 1.5 lt suyu kaynatıp altını kapatınca 8-19 tutam maydanoz atıyormuş içine, tarçın da katıp iciyormus. Tarçın yerine limonu dilimleyip de koysak olur herhalde.

Back
X